Prettige en vriendelijke en kundige mensen

Gezellige en snelle booking

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Geen, alles was goed

top geregeld

Fijne mensen goed geholpen geen onzin alles perfect

Tevreden klant

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nvt

Luisteren goed naar je wensen en zoeken vervolgens passende oplossingen.

Wij hadden de wens om een eerder voorbereidde reis nu na de Corona toch nog een keer te doen. Op basis van de eerdere reis opnieuw uit laten rekenen en snel een nieuw voorstel ontvangen wat geheel voldeed aan onze wensen.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Wederom een heel fijn contact

Het was wederom een heel leuk en fijn contact en we zijn heel goed geholpen.

deskundig en vriendelijk!

Travel Service Best weet, na alle jaren onze reizen te hebben verzorgt, wat wij willen en kunnen. Complimenten aan alle medewerkers!!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

De mooiste vakanties? Ga naar Travel Service Best!!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij TSB. Je wordt bij hen super vriendelijk ontvangen door zeer deskundige medewerksters. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je prima adviezen. Het boekingsproces verloopt snel en correct en de verdere begeleiding vóór, tijdens en ná de reis is prima. We komen graag bij TSB terug!!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door!!!

Mooi gezellige vestiging, personeel vakkundig, uiterst vriendelijk,proberen net zo lang tot ze je reisbestemming hebben kunnen boeken, je wordt begeleid totdat je bent vertrokken naar je bestemming. Dit buro al bij vele familieleden en kennissen aanbevolen, Top bedrijf.

Zeer goede service

Wij zijn zeer goed geholpen om de juiste keuze te maken van onze vakantie besteming.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Mayke van Lierop
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Gewoon de service zo houden.

Wederom uitstekend geholpen door Mayke. Prachtig hotel voor ons uitgezocht.

Dit is het gemak van een reisbureau. Als ze weten wat wij leuk vinden dan krijgen we advies op maat. Vandaar weer hier een reis uitgezocht. Zal zeker weer een pracht vakantie worden.

Fantastisch!

Reisadviseur Sonja heeft samen met ons onze eenmalige reis naar Nieuw Zeeland geregeld. Ze luistert heel goed naar je wensen, denkt met je mee en zoekt net zolang door totdat ze de juiste reis, gunstigste prijs en gunstigste condities heeft gevonden, in een woord fantastisch!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

heel fijn reisbureau met vriendelijk personeel

wij hadden een moeilijke opdracht, maar door samenwerking en veel inzet is het wel gelukt....

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Goed én prettig contact met Travel Sevice Best en Sonja.

We zijn goede geholpen met een postief resultaat.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Altij direct terugkoppeling op al je vragen

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Natasja van den Broek
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Weer uitstekend geholpen !

Weer blij de deur uit!Een heerlijk vooruitzicht met de geboekte reis.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Boeken al jaren bij travel service best,en altijd wordt dit super gedaan,ze regelen alles voor je,nog nooit een slechte ervaring gehad

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Door goed te luisteren de perfecte vakantie gerealiseerd

prettig om op deze wijze een vakantie te boeken

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Mayke van Lierop
  • Verbeterpunten, suggesties of tips geen

Netjes en Vriendelijk

We werden netjes en rustig geholpen Er was tijd voor ons gemaakt. Er is gezocht en uitgelegd wat het beste is en bij ons paste

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Het is altijd goed geweest om bij jullie te boeken daarom komen we ook graag terug

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Wederom prima advies en boeking

Ervaring zoals gewoonlijk

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Uitstekende service en advies!

In zeer korte tijd fantastisch geholpen om te komen tot een mooie reis!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs

In 1 woord TOP!

Gastvrij, informatief, meedenkend, persoonlijk, acuraat, gezellig; kortom TOP!

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Top service. Ze nemen echt de tijd om het goed uit te zoeken

Na vele eerdere boekingen voor een stedentrip (vooral naar Spanje), is het telkens weer fijn om een nieuwe bestemming uit te zoeken samen met Travel Service Best. Top service.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Judith she is very helpful and and she listened to you , Judith make all my vacation all my vacation wonderful, I thank her very much

• Verbeterpunten, suggesties of tips No

Helemaal top!

Goed, vakkundig en snel geholpen door Monique.

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!