Gravel service neemt de tijd om een passende reis voor je te zoeken.
Vlucht naar Japan in zomer prima uitgezocht en meteen geregeld. Accommodatie boeken in Japan via Travel Service Best alleen niet meer mogelijk.
Dit is al de vierde reis die wij bij Monique Vos geboekt hebben. Elke keer neemt zij ons mee in de wonderlijke wereld van ontelbare mogelijkheden en verhaalt ons als het ware een nieuw avontuur in met een niet aflatend enthousiasme. Deze bezoeken alleen al zijn zeker de moeite waard. Theo en Trudi van Baalen
Meedenkend, veel ervaring en goede ideeën.
Afspraak gemaakt om een familiereis voor 11 personen samen te stellen. Uiteindelijk zijn het 2 afspraken geworden. De eerste afspraak betrof het aangeven van wensen met het verzoek hier een passende reis bij te vinden. De tweede afspraak betrof het bespreken van de aangeboden mogelijkheden. Beide gesprekken verliepen op prettige wijze en tijdens het tweede gesprek zijn we tot een keuze kunnen komen. Goed gevoel overgehouden aan deze gesprekken en adviezen.
Ik boek graag bij Travelservice, het voelt vertrouwelijk, klant vriendelijk, weten waar ze het overhebben. Nooit geen problemen gehad..
Wederom een mooie reis geboekt met behulp van travel service Best, advies bij de keuze van de accommodatie waar Anneke ook al naar toe was geweest. Vooral omdat het hele gezelschap 11 personen is met leeftijd vanaf 2 jaar is het een uitdaging om dit zelf te doen. Dank voor jullie hulp Groetjes Wim
Fijn contact met Judith de Baar. Heeft ons goed geholpen met een mooie reis naar Kenia. Goede tips gekregen en een goede vakantie in combinatie met een safari geregeld.
heeft goed mee gedacht met mij
In gesprek met een enthousiaste medewerkster Monique. Ze heeft rekening gehouden met onze wensen en uiteindelijk een mooie vakantie geboekt!
Wij zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen door de medewerkster in een heel prettige sfeer.
zeer goede service nemen de tijd en denken mee, krijgt lekker kopjes koffie of thee. alsof je op visite bent.
Wij zijn al jaren klant en dat tot volle tevredenheid. Ze regelen alles perfect voor je.
Altijd fijn ontvangst, medewerkers erg geduldig, nemen de tijd voor je en weten veel uit eigen ervaringen.
Goed geholpen deze keer door Sonja, maar valt op dat het kennis niveau hoog is bij de medewerkers, service gericht. Wederom een mooie vakantie geboekt.
Prettig en goed geholpen bij onze zoektocht naar een hotel op Malta!
Je wordt altijd perfect geholpen. En zijn ze er zelf ooit geweest hebben ze altijd leuke tips.
Voor komende zomer hebben we weer bij Judith van reisbureau Travelservice Best een vakantie geboekt. Dit maal naar Gran Canaria. Judith luistert altijd goed naar de wensen van de klant en geeft duidelijke en heldere informatie over de mogelijkheden die er allemaal zijn. Ze neemt alle tijd voor je en dit is heel fijn. Als er weer een vakantie geboekt gaat worden, zal dit zeker weer bij Judith zijn!
Nu een paar keer geweest om een vakantie uit te zoeken en vast te laten leggen. Altijd zeer vriendelijk en kundig geholpen. Veel kennis in huis en niks is te veel. Ook in de coronatijd super geholpen met helaas het annuleren van een reis. Goede tips voor als je ergens wat wilt zien en beleven. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug!
We hebben altijd Judith de Baar als we een reis gaan boeken en dat is niet omdat de rest niks is maar omdat we altijd bij haar komen weet zij ook precies wat we zoeken en dan is het ook nog eens altijd gezellig is. Als Judith er eens een keer niet is wordt het altijd top overgenomen van 1 van haar andere collega's. Wij gaan gewoon graag naar Travel Service in Best want dan weet ik zeker dat het goed geregeld is.
Heel prettig
Blanco in de voorbereiding voor deze reis gegaan. Toen wij na info ontvangen, afwegingen maken en besluiten nemen weer naar buiten stapten waren wij ervan overtuigd de juiste stap te hebben gemaakt. Travel Service Best ( Sonja ) heeft ons het gevoel gegeven dat we aan een mooi avontuur zijn begonnen. Nu de reis zelf nog !
Wij zijn erg tevreden met de hulp die we hebben gekregen van Sonja met het zoeken van een geschikte huwelijksreis. Ze luistert echt goed naar alle wensen en zoekt alles uit. Je hoeft maar te mailen en hebt binnen no time een reactie. In een woord geweldig en voor herhaling vatbaar!
Er wordtveel tijd ingeruimd en goed geluisterd naar de wensen. Vriendelijl personeel
Heel fijn en correct geholpen
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!