Perfect geregeld op alle gebied

Gewoon goed

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Door de aangename, ontspannen sfeer voelde ik me bij jullie gelijk thuis

Als oudere weduwe, krijg ik vaker het gevoel “even snel afgehandeld” te worden; hier is dat allerminst het geval en dat voelt goed! Je telt er mee en krijgt alle aandacht en zorg en vooral wordt er geduldig geluisterd ook als je niet zo direct kunt uitleggen wat je bedoelt………………..Samen kwamen we steeds weer op een mooie plek, een goed hotel en een wijze van reizen terecht die bij me paste. En dat gebeurde heel wat keren en ook naar verre landen. Ik ben de medewerkers nog altijd zeer dankbaar. Ik heb gisteren een korte bootreis over de Rijn gereserveerd; een langere die ik ooit naar de Noordkaap maakte, lukt niet meer, evenmin als de reizen naar Z.Afrika, China, Egypte, Noorwegen e.a. maar ook deze “eenvoudige” reis werd met evenveel aandacht, enthousiasme en zorg begeleid.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Zou ik niet weten

Zeer behulpzaam

Ik ben erg tevreden. Vooral de tijd/aandacht die ze besteden aan het zoeken naar de juiste vakantie.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Heb ik niet

Uitstekend zoals we al jaren gewend zijn

Kennis van zaken Inlevingsvermogen in wat de klant wil Geen moeite is teveel

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Kort bij huis ,prima service

Vriendelijke medewerkers.

Gisteren een vakantie geboekt, fijn geholpen en personeel doet ook echt moeite. Terwijl we aan het boeken waren even informatie gevraagd aan een andere medewerkster voor een andere vakantie. Ook zij deed echt moeite en bam de tijd. Helemaal Top. Kom hier zeker terug.

Uitstekende klantenservice

Vriendelijk geholpen en goede adviezen en service!!

In 1 afspraak een mooie reis bedacht en geboekt

Er wordt goed geluisterd naar wat je als klant wil en er wordt daarna fijn meegedacht over de mogelijkheden

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Prima geholpen, we hebben zin in de te maken reis

De eerste reis sinds lange tijd. Op advies van kennissen naar jullie reisbureau gegaan. We zijn prima geholpen, en gaan met een goed gevoel op reis naar Noorwegen in juni!

Geweldig!

Al 2 keer ontzettend goed geholpen door judith en linda. Zijn enthousiast en denken mee voor een fijne vakantie. Top!

heel goed

wordt vriendelijk te woord gestaan. oplossing voor de auto is ook heel fijn

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Wat een fijne rustige omgeving, luisterend oor, leuke ideeën en meedenkend.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nee

Vriendelijk en erg professioneel geholpen

Even binnen gelopen om te kijken of er nog een leuke reis naar de zon te vinden was voor vertrek de volgende dag al. Werd direct erg vriendelijk ontvangen en we gingen na een klein uurtje naar buiten na het boeken van de vakantie. Super goed geholpen. Het was al na vijf uur en zouden de volgende dag al half negen in de ochtend vertrekken. Linda heeft al gelijk de tickets kunnen regelen en alles tot in de details uitgelegd, echt top. Ons compleet ontzorgt en heel snel en accuraat gehandeld. Bedankt!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zeer goed advies steeds weer!

Mayke is steeds goed voorbereid. Stelt de juiste vragen. Komt eventueel met goede alternatieven. Luisterd goed naar wat de klant wil. En geeft dan goede beargumenteerde adviezen en opties.

Geweldig geholpen

Fijn en goed geholpen, goed naar onze wensen geluisterd en goed mee gezocht naar de mogelijkheden.

Super!

Wij wilden graag een huwelijksreis boeken voor aankomend jaar, maar omdat we niet zo vaak op vakantie gaan wisten we nog niet zo goed waarheen. Linda had al snel door wat we zochten en ze heeft op basis van onze wensen een mooie bestemming en een heel mooi resort voor ons gevonden! Fijn dat er zo uitgebreid de tijd werd genomen om voor ons een mooie huwelijksreis te boeken die volledig aan onze wensen voldoet. Helemaal super!

Goede informatie

met 4 verschillende dames een reis boeken is een heel werkje ieder heeft een vraag en van het een komt het ander. Maar we zijn eruit gekomen vergt heel wat geduld.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Mayke van Lierop
  • Verbeterpunten, suggesties of tips geen

Neemt ruim de tijd om tot de perfectie vakantie te komen!

Wij komen nu al een aantal jaren terug om bij Mayke onze zomervakantie te boeken. Onze ogenschijnlijke “simpele” wensen zijn toch lastig te vinden, maar altijd komen we tot een prachtig resultaat. Nu al zin in de zomer van 2023!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Onze vakantie snel en goed geregeld

Wij wilde plotseling een weekje weg en met een afspraak bij Travel Service Best was alles geregeld. Binnen 3 weken zitten we in de zon. Top service.

Vriendelijke persoonlijke hulp

Vriendelijk, bekwaam, persoonlijk en hulpvaardig. Had snel e.e.a. gevonden en niet met het eerste de beste tevree. Op "papier" lijken we nu onze ideale vakantiebestemming gevonden te hebben..

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips .

Fantastische vakkundige hulp

Hele fijne begeleiding, meedenken en adviseren, vanaf het eerste plan tot het definitief maken van een geweldige “reis op maat”.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nvt

perfecte, vriendelijke en persoonlijke service

Iedere keer weer wordt de vakantie tot in de puntjes verzorgd. Er wordt ruim de tijd voor je genomen om er voor te zorgen dat aan alle persoonlijke wensen wordt voldaan. Super service en voor ons de reden om onze vakantie elk jaar weer aan hun goede service over te laten.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Alle tijd en persoonlijke aandacht door vaste medewerkster Judith

Uitstekende begeleiding met het zoeken naar de juiste bestemming en lokatie. Ook nazorg is fijn geregeld

• Verbeterpunten, suggesties of tips Niet

Super klantvriendelijk

We worden altijd zo fijn geholpen door Karin! Voor ons niemand anders meer!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ik vind het het fijnste wanneer we alles met één adviseur kunnen bespreken. Fijn dat dat kan :)

Topservice

Ik heb al jaren ervaring met Travel Service Best. De service is uitstekend, wij worden altijd perfect geholpen en ze komen na wat ze beloven. Ze komen ook vaak zelf proactief met ideeën waar wij zelf niet aan gedacht of naar gekeken hebben.

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!