Al veel familie en kennissen naar jullie verwezen
Luistert heel goed naar vraag van klant. Geen moeite teveel
Prima service, behulpzaam, geduldig en aandacht voor de klant
Heel fijn geholpen, met heel veel ervaring een mooie reis geboekt
Al jaren komen wij bij Linda om vakanties te boeken. Nu waren we zelf aan het zoeken maar konden niets vinden, toen toch maar een afspraak gemaakt. Linda snapt direct wat je wensen zijn en weet altijd leuke plekjes te vinden. Wederom een hele fijne ervaring met een mooie vakantie in het vooruitzicht!
Wij komen altijd bij Travel Service en ook deze keer maar hadden pech dat we toch allemaal even niet oplette waardoor een andere week werd geboekt als de bedoeling was.Hadden wel de goede week gezegd en was genoteerd maar toen is het toch misgegaan.Hier hebben ook wij van geleerd.En omdat je ook geen optie kon doen is er geboekt en kwamen we er te laat achter .Dat gaat ons geen tweede keer meer gebeuren.Maar verheugen ons wel op de vakantie de we gaan maken in Oktober.
Door de bomen het bos niet meer zien en dan geweldige hulp krijgen van een ervaren dame.
TOP, TOP, TOP. Snel, behulpzaam, super correct, zéér klantvriendelijk. Judith is altijd erg behulpzaam, denkt mee en uiterst bekwaam in wat zij doet.
Aardig en goed geholpen!
Ik ga vrienden aanbevelen om via jullie reisbureau te boeken.
Fijne, duidelijke communicatie over de vakantiemogelijkheden. Goed geadviseerd en alles adequaat geregeld.
Wij zijn blij met de service van Travel Service Best. We zijn heel fijn geholpen door Natasja, geen vraag was teveel en we kijken uit naar onze droomreis!!
Luisteren goed naar je wensen en zoeken de perfecte reis , tegen zo gunstig mogelijke kosten
Werd zo goed geholpen dat ik meteen un 2 de vakantie erbij geboekt heb
Prima, lang gezocht naar de beste oplossing.
Sonja is al vele jaren ons vaste aanspreekpunt bij travel service. Ze regelt alles altijd perfect. Wij zijn super tevreden.
Het was heel gezellig om met Natasja onze reis te regelen. Ze is deskundig, dacht met ons mee. Ze had er zelf plezier in om dit te doen met ons. Complimenten voor dit alles.
Zeer deskundig en meedenkend om de beste vakantie te boeken
Wij boeken al heel wat jaren bij travel service Best. Ze zijn ontzettend in de weer om alles uit te zoeken voor ons. Wij kunnen ze van harte aanbevelen!
Werden, ondanks drukke tijd voor de vakantie, direct vriendelijk en snel geholpen, stonden in no-time met het gewenste vliegticket weer buiten. Zijn zeer tevreden hiermee.
Vriendelijk personeel al vaker via dit reisbureau een reis geboekt, ze zoeken echt met je mee en nemen al je wensen mee in het zoeken, uiteindelijk weer vertrokken met hopelijk weer een mooie vakantie in het vooruitzicht, Monique in deze alweer bedankt!
Altijd vriendelijk, helpen je graag! Denken graag mee! Ondanks faillissement FTI kunnen we alsnog op dezelfde vakantie, dit was erg snel geregeld!
wij zijn super ontvangen en daarna heel goeg geholpen met onze wensen voor onze vacantie daarna ook nog de juiste communicatie dank jullie
De vriendelijke verwelkom met een bakje koffie is een zeer goede start van het boeken van onze reis. De leuke persoonlijke aandacht, kennis en ervaring wordt meteen in de strijd gegooid om je te adviseren op al je reis wensen.Je krijgt ook gevraagd en ongevraagd advies dat ten zeerste door ons gewaardeerd werd. Top.
Alles goed geregeld en fijne / goede communicatie.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!