Top!

Alles goed geregeld en fijne / goede communicatie.

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's

Super!

We zijn super geholpen en ze heeft echt de tijd voor ons genomen

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zeer fijn geholpen, niets is teveel,

Zeer fijn geholpen, niets is teveel. Er wordt meegedacht en opties aangedragen. Wederom dik tevreden.

Super goed

Uitstekende service

Prima reisbureau.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Super fijn geholpen en volgens ons een mooie reis samengesteld.

Boven verwachting geholpen

We zochten nog accommodatie voor onze tweede week vakantie. Bij Natasja onze wensen neergelegd en na een paar dagen een mooi uitgewerkt concept gekregen met opties. Hierop nog wat aanpassingen doorgegeven en uit die opties een mooie keuze gemaakt! We hebben er super veel zin in en een volgende keer komen we zeker weer terug!

Weer top advies

Zoals altijd weer deskundig advies gekregen voor onze reis in de kerstvakantie. Altijd meedenken en goed advies. We komen elke keer weer met veel plezier naar het reisbureau. De medewerkers denken goed mee en weten wat we willen. Naar aanleiding van onze fijne gesprekken zoeken ze de perfecte reis voor ons uit en kunnen wij weer vooruit kijken naar een prachtige reis!

Weer top geholpen!

Zo als altijd weer top geholpen. Leuke reis samen gesteld. Heb er weer zin in.

• Verbeterpunten, suggesties of tips TOP

Uitstekend geholpen

Met veel enthousiasme en vakkennis heeft Judith ons geholpen met het boeken van onze vakantie

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips ga vooral zo door!

Een prettig contact met een ervaren, vriendelijke reisadviseur.

Monique Wijn hebben wij ervaren als een vriendelijke, betrokken reisadviezen. Helaas kon ze ons niet in alle zaken helpen omdat er die dag een internetstoring was.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Tijdens ons gesprek werd bij het bureau naast ons een gesprek gevoerd met een klant die een wel erg duidelijke stem had. Het was hinderlijk voor iemand met een gehoor probleem

Goede travel service!!

Sonja is een aanrader!!! Heeft ons super geholpen met onze reis naar Zuid Afrika! Luistert heel erg goed naar onze wensen, is super enthousiast en denkt goed mee met bv de kosten. Onze volgende reis willen we weer bij Sonja boeken!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Sonja Legius
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Genoeg tijd om je te helpen

Goede service , ze denken mee , nemen de tijd voor je als je een afspraak hebt.. houden je goed op de hoogte en zijn erg betrokken!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Geen ! Wij zijn vorig jaar zo goed geholpen dat we daarom dit jaar terug gegaan zijn!

Perfect geholpen

Fantastisch geholpen ook na onze annulering Super tevreden.

goed advies

De persoonlijke aandacht en tijd die ze voor je nemen

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Adequate en uitgebreide begeleiding bij onze reiswens.

Fijn om een afspraak te maken, zodat er voldoende tijd is om e.e.a. uit te zoeken . Verdere afspraken via mailverkeer is prima!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Snel en duidelijk en goed advies

Prettig en goede communicatie en snel

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

prima service

goed naar onze wensen geluisterd, daardoor een fijne vakantie kunnen boeken.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Judith heeft heet toch weer voor elkaar gekregen.

Judith heeft heet toch weer voor elkaar gekregen om een mooi hotel te vinden op een plaats waar ik al jaren naar toe wil maar waar het nog steeds niet van gekomen was.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ik zou niet weten wat.

Zeer goede uitleg en service

Was een zeer goede uitleg , medewerker was zeer goed in de uitleg . Chappau voor de goede service

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen en snel geboekt

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Heel vriendelijk, snel reagerend en accuraat.

Zelfs tijdens haar ziekte beantwoordde Anneke onze mails. Ze was erg betrokken en we voelden ons telkens heel goed gehoord. Op deze manier zijn we tot een prachtige, op maat gemaakte, reis gekomen.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Een warm welkom en goed geholpen

We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. Er werd net zolang doorgezocht naar een verblijf dat aan onze wensen voldoet.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Natasja wist precies wat we wilden

Omdat in Nuenen geen reisbureau meer is , zijn we rond gaan kijken . Ons oog viel op travel Service Best , wij zijn vakkundig met volle aandacht en gezellig geholpen . Wij verheugen ons op de reis naar noorwegen , Natasja bedankt .

Altijd tevreden

Leuke tips voor vakantie s Altijd behulpzaam

• Verbeterpunten, suggesties of tips Niks

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!