meteen een vakantiegevoel

Spontane,hartelijke ,meedenkende dame,staat en gaat voor het werk wat zij doet.

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Fantastische service met een lach

We zijn fantastisch geholpen door het reisbureau. We zijn fijn ontvangen en geholpen door Natasja en al het personeel is heel vriendelijk. Er heerst ook een goede leuke sfeer in het pand en alles ziet er goed verzorgd en modern uit. Collega's hebben het leuk en gezellig met elkaar en hebben veel aandacht voor je persoonlijke wensen. Ze nemen wel de tijd voor je en kijken toch verder en uitgebreider dan je zelf kunt. Ik raad Travel Service Best aan en zal hier in de toekomst zeker terugkeren.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

We voelden ons meteen op t gemak. We zijn heel fijn geholpen, geen vraag was te veel! Goed advies

Super goed en volledig!

Mayke voelt heel goed aan wat wij willen. Denkt aan zaken waar wij niet aan denken. En zoekt alles tot in de puntjes voor ons uit. Fijn gevoel dat je boeken van vakantie met gerust hart aan haar uit handen kan geven. Scheelt hoop stress voor ons!

Super enthousiaste medewerkers

Als trouwe klant van VakantieXperts willen wij graag onze ervaringen delen. Vanaf het moment dat wij hun deur binnenstappen, voelen wij ons direct op ons gemak. De medewerkers zijn niet alleen ervaren en zeer bekwaam, maar ook oprecht vriendelijk en behulpzaam. Wij herinneren onze eerste reis naar Azië welke dankzij de expertise van een van de medewerkers onze droomvakantie werd. Jaren zijn voorbijgegaan, maar mijn vertrouwen in dit reisbureau is alleen maar gegroeid, de medewerkers hebben altijd de juiste suggesties en adviezen. Dankzij hen hebben wij al vele onvergetelijke herinneringen gemaakt op verschillende bestemmingen over de hele wereld. Ik kan met een gerust hart zeggen dat hun passie voor reizen en toewijding aan klanttevredenheid hen onderscheidt van de overige reisbureaus. Mijn reisavonturen zouden nooit hetzelfde zijn zonder dit buitengewone team van ReisXperts.

Vriendelijk, luisterend, meedenkend

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Enthousiast, meedenkend, geweldige service!

Na de positieve ervaring van vorig jaar weer geboekt bij Travel Service. Zij ontzorgen, denken mee en geven goede tips. Door het enthousiasme ga je met een lach naar buiten en heb je nog meer zin in je vakantie.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Heel behulpzaam. Er achteraan blijven gaan. Alternatieven zoeken. Erg klantvriendelijk.

Supergoed geadviseerd

Monique neemt alle tijd en heeft de reis super verzorgd voor ons. En niet alleen Monique, deze ervaring hebben we bij alle adviseurs van Travel Service Best. Een 10 met een griffel!!

TOP !!!!!

Wat moet ik nog toevoegen! De vorige vakantie was ook TOP. Daarom naar Travel Service Best teruggegaan voor onze nieuwe vakantie. Fijn gesprek, er wordt uitstekend meegedacht. Snel reactie en programma waardoor we ruim de tijd hadden om alles uit te zoeken en door te lezen.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Geen.

Geweldig geholpen

We zijn geweldig geholpen met het boeken van onze reis

• Verbeterpunten, suggesties of tips -

Wederom goede service

Nemen de tijd voor je en vragen goed wat je wensen zijn. Hierdoor een goede afstemming vakantieboeking.

gewoon goed

gewoon goed

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Geweldige service met zeer vakkundig en behulpzaam reis adviseurs

Boek al meerder jaren bij hen en de klantvriendelijkheid groeit steeds meer . Door zelf onze ervaring te ondergaan van een vakantie oord is de beleving van een reisadvies nog meer aantrekkelijker.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Deze service zo blijven leveren is de beste werkwijze naar de klant.

Goede hulp met kiezen van de juiste bestemming.

We zijn goed geholpen met onze keuze voor de juiste vakantie. Waar nog onduidelijkheden waren, zijn deze goed verduidelijkt/uitgelegd. Ook met twijfel of dat de accommodatie wel de juiste was, hebben we er alle vertrouwen in dat we nu goed terechtkomen, net zoals bij voorgaande reizen, die we geboekt hebben via Travel Service Best. Als je vooraf een afspraak maakt, wordt er alle tijd genomen om samen de juiste vakantie uit te zoeken.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Op een lijn, weten wat je zoekt….

Goed snel geholpen met kennis van zaken en weten wat je echt zoekt! Goed gevoel

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Graag op deze voet verder….

Je bent bij Travel Service Best op de goede plek om je reis te regelen!

We stapten met nogal wat vragen het reisbureau binnen, onduidelijk welke Caraïbische bestemming het voor ons zou worden. Al heel snel werden al onze vragen beantwoord. Met enthousiasme en kennis van zaken van de reisadviseur was onze reis daarna zo geboekt. Toch wordt tussendoor steeds gecheckt of er betere opties voor je zijn. Heel fijn en het voelt, dat je op de goede plek bent om je reis te regelen.

• Verbeterpunten, suggesties of tips -

Goed en snel geholpen zoals altijd

Goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk en professioneel advies. Helemaal naar wens. Kijk uit naar mijn tripje naar Noorwegen.

Geweldig geholpen

Heel fijn personeelsbeleid

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Heel tevreden over onze reizen,Top

wij zijn altijd heel tevreden over Travel service Best ze geven goede uitleg en tips over vakantie reizen en kijken naar het budget van de klanten daar ze heel goed voor je zoeken. En er werken hele fijne en aardige mensen.

doet haar best,vriendelijk,goed

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen

Judith heeft ons nog nooit teleurgesteld. Henny & Sonja

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Voor de derde keer een reis geboekt!

Travel service best, geeft vanuit persoonlijke ervaringen en mooie verhalen een goed advies voor wat je het beste kunt boeken. Ze legt uit wat er te zien is en waar je zeker van kunt gaan genieten. Als je via de app op een terugbel verzoek vraagt wordt je snel teruggebeld en kun je jouw vragen aan elke collega stellen. Je wordt vriendelijk geholpen en alles wordt goed in het systeem teruggezet dus iedereen binnen het bedrijf kan boekingen en vragen terug vinden. Zelf toen we vorig jaar op vakantie een vraag hadden werden we gebeld en geholpen met onze vraag. Wij kunnen dit fijne bedrijf zeker aanraden!

fantastische geholpen

super fijn geholpen , ze dacht mee en zetten door waar we dachten dat het misschien niet meer ging lukken op korte termijn . maar super blij met onze boeking.

Prima geholpen

Prima geholpen en hopelijk een fijn hotel geboekt

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!