goed contact, men weet waar ze mee bezig zijn van mij een diie pluim
altijd snel met vragen beantwoorden en een degelijk advies
Zowel de intake als de eerste dienstverlening verliep zeer plezierig. Goed advies en snelle uitvoering. Ben benieuwd naar de eerste afhandeling van een fiscaal jaar (2023).
Communicatie omtrent de transitie was goed, volledig en op tijd.
Reeds 20 jaar verzorgen ze voor mij de admi . Afgelopen jaren op advies enkele eenmalige afkoopsommen om uiteindelijk in totaal minder belasting te betalen. Per 1-1 alles in orde gemaakt voor start uitkeringen de komende 25 jaar.
Doen wat ze beloven. Altijd berijkbaak en erg goed professioneel. Ik ben zeer tevreden
Zeer aan te bevelen kantoor
Snel antwoord op vragen, goede communicatie. Makkelijk uploaden van stukken voor jaarverslagen.
Stamrecht BV biedt boven gemiddelde expertise en biedt bij administratieve diensten ook fiscaal juridische advisering. Hopelijk zal hun succes en groei van het aantal klanten niet leiden tot wachttijden.
Goed in maatwerk oplossingen. Snelle actie als het nodig is en duidelijk in de communicatie.
Zie hierboven
Overzichtelijk en goede uitleg, wanneer het wat onduidelijk is. Snelle response.
Heel fijn als je weet dat er geleverd wordt en volgens afspraak. Op vragen wordt snel gereageerd. Prima dus!
Keurige en tijdelijke afwikkeling van laatste stamrechtiuitkering.
Heel effectief en efficiënte manier van werken en prettige mensen.
Ik ben zeer goed geholpen bij het opstellen van de stamrecht uitkeringen en alle zaken die daarbij spelen Zeer heldere adviezen en uitleg
Deskundig en correct aangifte afgehandeld
Snelle, vriendelijke en kwalitatief goede ondersteuning.
Goed bereikbaar en benaderbaar. Klantgericht. Kennis van zaken op het gebied van stamrecht bv's, fiscaliteiten en loonadministratie. Vast contactpersoon.
Al jaren prima service
Uitstekende service en duidelijke communicatie elke keer weer. OF het nu haat om de Administratie of om Uitkeren/Oprenten het is altijd top
Al sinds het eerste contact en het bestuderen van de website heb ik de indruk dat alles prima geregeld wordt. Nu de dienstverlening op gang is wordt deze indruk zeker bevestigd. Het portaal en de duidelijke instructies onderstrepen mijn bevindingen. Het personeel is zakelijk en vriendelijk. Prima bedrijf!
Zoals tot nu toe altijd, een snelle en deskundige respons en een stipte administratieve verwerking.
Zie boven.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.