Tot op heden een prima relatie, waarbij afspraken goed worden nagekomen. Puntje van kritiek heb ik op de factuur. De afgesproken vergoeding voor de werkzaamheden is volledig correct, maar er werd een post “Kredietbeperking” (KB) toegevoegd, terwijl daar nooit eerder over was gecommuniceerd. Je moest wel even goed opletten, want deze post hoef je natuurlijk niet te betalen als je op tijd de rekening hebt voldaan. Het stoort mij echter dat het niet echt duidelijk was en dat ik daardoor bijna inclusief KB had betaald. Deze KB was naar mijn mening dus niet gecommuniceerd (iets wat mij wel lijkt te horen) en de opzet van de factuur leidde bij mij tot het bijna betalen van deze KB. Een verbeterpuntje derhalve.
Mijn ervaring met Stamrecht BV is dat je er prettig wordt geholpen, bij vragen en dergelijk staan ze geduldig voor je klaar en wordt er gezocht naar een antwoord en of oplossing. Natuurlijk is dit ook terug te vinden op de rekening, want voor niets gaat alleen de zon op.
Prima bedrijf, deskundig en klant vriendelijke
Klantgericht en accuraat
Goed advies en duidelijke leen overeenkomst
Altijd alles netjes verzorgd.
Ik krijg een duidelijke uitleg, wanneer ik iets niet begrijpt.
Prima begeleiding van Ton Vosters, heldere uitleg.
Direct antwoord op mijn vraag. Gelijk advies daarbij. En uitvoeren gebeurt snel en opgesproken tijd en manier. Ontzorgen mij en geven vertrouwen
Vanaf 2009 tevreden klant bij Stamrecht BV.
Altijd snel en correct geregeld
Goede en degelijke adviezen , tegen een normaal tarief
Ik word tijdig geïnformeerd over allerlei fiscale en andere zaken. Men geeft mij altijd tijdig en een goed gefundeerd antwoord op mijn vragen
Altijd correct
Wij laten al jaren al onze belastingzaken van de BV bij Stamrecht BV in orde maken en we hebben nog nooit reden tot klagen gehad. Altijd alles pico bello ! Chapeau !!
Zie hiervoor
Deskundig en efficiënt
Er wordt op een deskundige wijze de ingeleverde documenten verwerkt. Er zou bij een aflopende BV geanticipeerd kunnen worden op de beste keuzes die gemaakt kunnen worden.
Ik ben zeer tevreden over uw bedrijf! U werkt zeer professioneel, bent erg klantvriendelijk en de afspraken zijn duidelijk en correct. Hierdoor geeft het vertrouwen je zaken voor een belangrijk gedeelte in andermans handen te geven.
Al vele jaren doe ik mijn administratie bij Stamrecht BV. Altijd stipt en duidelijke zeer prettig om mee samen te werken.
Ondanks dat ik alle cijfers begin febr heb aangeleverd ontving in de jaarrekening pas in resp de maanden juni en juli. Voor 1 BV leverde dit renteverlies op ivm met te hoge voorlopige aanslagen.
Heel goed, fijn contact
Al 16 jaar klant. Dat zegt genoeg hè!
Snel , adequaat en servicegericht
Per mail het meeste
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.