Het blijkt dat de stamrecht bv specifieke kennis vraagt die bij mijn vorige administrateur(s) niet aanwezig was. Nu is alles goed geregeld.
Het nadeel van dit soort reviews is dat er verplichte velden zijn!
Goed, deskundig en professioneel
Gedegen advies gehad voor (gedeeltelijke) afkoop stamrecht bv. Communicatie was buitengewoon helder.
Deze accountant snapt dat een Stamrecht BV vooral een pensioenvoorziening is voor de klant en niet dé melkkoe voor de accountant, zoals sommige conculega’s dat vaak wel uitnutten. Kroese en Geraerts hanteert dan ook een veel realistischer tarief voor de fiscale dienstverlening hiervoor. Bijna 2 jaar geleden tot volle tevredenheid de overstap gemaakt naar hun!
prettige service
Kroese en Geraerts, en met name Danielle neemt mij werk, maar vooral veel zorgen uit handen. Alle juridische, fiscale en administratieve aspecten zijn goed belegd. En de service is snel en goed en betaalbaar. (Admin en uitkeringen)
Er wordt in de communicatie te weinig rekening gehouden met nono's (zoals ik) op het gebied van BV's/kennis van jaarrekeningen/belastingtechniek. Bij een vraag via email duurt het soms heel lang voordat antwoord krijg, of hoor helemaal niets of ik snap het antwoord niet. Dat vind ik vervelend, ik betaal juist dit bedrijf omdat ik het zelf niet kan. Verder ziet de uitvoering van de jaarrekening en de vpb er prima uit. Daar ligt het niet aan, de kennis hiervoor is zeker inluis. Toch zal ik hen aanbevelen voor als het gaat om de administratieve uitvoering.
Beste Yvonne, Dank voor je review en jammer dat je niet geheel tevreden bent. Ik zal mijn collega's Paul of Ton vragen contact met je op te nemen om eens een keer alles erg goed door te nemen. En hopelijk zijn daarmee je vragen dan helemaal opgelost. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of een afspraak maken als je vragen hebt. Met vriendelijke groet, Stefan van Berlo Kroese en Geraerts
Het is fijn samenwerken met deze organisatie. Dit jaar heeft Randy voor het eerst mijn aangifte en afhandelingen van de stukken (belastingjaar 2023) van mijn stamrecht bv gedaan en dat is naar volle tevredenheid gegaan. Vanaf moment 1 is er duidelijke communicatie over wat je kan verwachten en het portal is erg handig. Ook nog een extra advies ontvangen mbt een lening die nog in de boeken staat. Heb jij een stamrechtbv en wil je niet teveel betalen dan kan je hier goed terecht. Ik kan het zeker aanraden.
uitstekende ervaring
Goede Uitleg over de stamrecht bv.
Naast het verzorgen van de aangiften en de uitkeringen krijg je deskundig advies over hoe dingen efficienter- voordeliger gedaan kunnen worden. Alles wordt altijd keurig op tijd geregeld en de communicatie verloopt goed.
Voor alle fiscale zaken volledig zorgen vrij, goede informatie, prettige contacten en vlotte afhandeling aangiftes en jaarrekening.
De tijd genomen om zaken toe te lichten. Prettige communicatie
Als hierboven!!
Goed ervaringen, alles wordt altijd correct uitgevoerd.
Alles was perfect georganiseerd, professioneel en op tijd. mijn waardering.
Ik ben al 10 jaar een meer dan tevreden klant bij Stamrecht BV. Hun geleverde werk is keurig en van goede kwaliteit. En wat belangrijker is, ze zijn bereikbaar en reageren adequaat op vragen en/of opmerkingen die er nog altijd zijn. Dus ik blijf. :)
Snelle contact en communicatie waarbij het minimale aan papierwerk aanwezig is. Goeie digitale oplossing voor documenten management.
Waar ik vastliep in mijn administratie pakte het team van Stamrecht BV de leidsels op en heeft alle noodzakelijke verrichtingen uitgevoerd tot het beoogde doel, afstemming met de fiscus over de financiële afwikkeling van de BV, bereikt was,
geweldige ondersteuning bij het beëindigen van mijn stamrecht,
Ik krijg rekeningen voor werk waar ik niet om gevraagd heb.
Beste heer Van Helden, Dank voor uw review. Ik begrijp dat u een zeer specifiek dossier heeft waarin sinds 2014 bijzonderheden spelen. Mijn collega Ton Vosters zal nogmaals met u bekijken hoe deze bijzonderheden op te lossen hetgeen we overigens al meerdere malen hebben gedaan. Hij zal u deze week daarover contacten. Met vriendelijke groet, Stefan van Berlo Kroese en Geraerts Belastingadvies
Conform afspraak
Mijn loonadministratie wordt efficiënt en tegen een zeer redelijke prijs uitgevoerd. Het financieel en fiscaal advies is duidelijk en nuttig. De bereikbaarheid, zowel telefonisch als e-mail, is uitstekend.
Goede ervaring en goede service
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.