In zijn algemeenheid heb ik goede ervaringen met dit bureau. Dit jaar heb ik wel lang moeten wachten op de jaarrekening.
Zeer fijne werknemers en bedrijf om mee te werken
Het verwerken van de gegevens BV is correct en zorgvuldig. Het zou fijn zijn om info te krijgen over het opheffen van de BV Mbt de inkomstenbelasting gaat er nogal eens iets fout; Het is onduidelijk hoe dat komt.
Beste Jeanne, Dank voor je review. We zullen contact met je opnemen rondom je vraag ten aanzien van het eventueel opheffen van de BV. Mijn collega zal dan ook meteen doornemen wat er mis lijkt te gaan bij de aangifte Inkomstenbelasting. We lossen dat graag op met je. Met vriendelijke groet, Stefan van Berlo Kroese en Geraerts Belastingadvies
In mijn visie moeten de mensen bij StamrechtBV.com steeds meer werk doen waarbij de omvang van het team niet meegroeit. Dat leidt tot een steeds tragere dienstverlening. Daarnaast denken ze bij StamrechtBV.com eerst aan zichzelf, daarna volgt er een hele tijd niets en dan pas komt het belang van de klant. Ik heb het na negen jaar wel gezien en ga mijn heil, en dat van mijn BV, elders zoeken.
Beste heer Notermans, Dank voor uw review. Wij waren reeds met u in gesprek rondom de eerder door u aangegeven zaken. Nogmaals benadruk ik dat wij het jammer vinden dat u niet tevreden bent. Helaas bleek echter dat dit niet op te lossen is omdat u dingen verlangt die wij u niet kunnen bieden voor de door u gewenste tarieven. Wij respecteren dan ook uw opzegging en zullen een en ander netjes afwikkelen tot de opzegging is geeffectueerd. Indien gewenst kunnen wij altijd een persoonlijke afspraak inplannen met mij en Rob Kroese samen om dit nog eens door te nemen. Met vriendelijke groet, Stefan van Berlo
Ik ben al jaren klant van Stamrecht BV en wordt altijd goed geholpen.
Accuraat en efficient
Naast de jaarlijkse belastingaangifte komen er van tijd tot tijd vragen bij mij op. Denk dan asn het omzetten naar een flex bv of lenen naar prive. In alle vragen werd ik prima bedient. Nu is dan het moment gekomen om uit te keren naar prive totdat de bv wordt opgeheven en ik daarin heb ik prettig alles kunnen tegelen waarin ik ook hier uitstekend ben ontzorgt.
Ze zijn goed georganiseerd, dwz een efficiënt en effectief werkproces rondom de stamrecht verplichtingen. Dat maakt dan meteen ook mogelijk dat de kosten te overzien zijn. Maak nu 3 jaar naar volle tevredenheid gebruik van de diensten
Overleg via de email. Altijd to de point, helder en duidelijk
Goede samenwerking en uitleg
Altijd reactie, respons op vragen en niet alleen hulp vragen, ook informatie vragen
Goed belastingadvies, uitvoering, snel en deskundig. Ook hele fijne communicatie
De professionele wijze waarop met mijn juridische zaken en daarbij met mijn belasting wordt omgegaan heeft mij veel voordelen opgeleverd. En de snelheid van handelen en communicatie is een extra pre.
Wij worden altijd snel en correct geholpen.
idem
Prima administratiekantoor. Al jaren goede ervaringen met het regelen van de (stamrecht) BV.
Ervaren , gedegen en vriendelijk
Het heeft me heel erg ontzorgd! Alles is erg duidelijk en de lijn is kort! Ze verzorgen de administratie van mijn stamrecht. Ze verzorgen mijn uitkeringen, belasting enz. Ook onze privé belastingzaken. Wij zijn erg blij met dit bureau! Jammer dat ik ze niet eerder heb gevonden.
Betrouwbare partner in het regelen van stamrecht zaken. Praktisch en uitvoerbaar advies.
Wat ik aanlever is allemaal digitaal, dus kan zo verwerk worden, maar gaat onder op de stapel. Verders wordt er niet met je mee gedacht wat het beste voor stamrecht B.V. is. En als je om Advies vraagt moet er die voor worden betaald. Dat het toch veel geld voor het opstellen van mijn eind afrekening.
Beste heer van Vugt, dank voor uw reactie. U kunt altijd contact met ons opnemen om de bijzonderheden rondom uw Stamrecht BV met ons door te nemen. Met vriendelijke groet, Stefan van Berlo Kroese en Geraerts
Work by professionals!
Al bij het eerste adviesgesprek bleek kennis, ervaring en het meedenken met onze Stamrecht BV. De service is onberispelijk en snel en er wordt zelfs de mogelijkheid geboden om desgewenst activiteiten zelf uit te voeren met uitstekende handleidingen. De jaarstukken en aangiftes maken gebruik van alle mogelijkheden om niet teveel vennootschaps- en inkomstenbelasting te betalen.
Plezierige samenwerking, professioneel advies, meedenken naar oplossingen. Kortom, ik beveel Stamrecht BV van harte aan.
vriendelijk en goed advies
super
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.