Jarenlang snel, direct, vriendelijk en to-the-point contact met mijn contactpersoon over mijn fiscale aangelegenheden (jaaraangifte). Een betrouwbare vakkundige begeleiding, waar ik bijzonder prijs op stel.
Het heeft mij in ieder geval ont zorgt! Ze zijn duidelijk en correct! Alles is zeer overzichtelijk! Het contact is goed en er wordt snel gehandeld. Zeker een aanrader voor andere!
Mijn uitstekende ervaring met Kroese & Geraerts dateert al sinds vele jaren. De producten die ik laat verzorgen zijn de Jaarrekeningen van mijn Beheer BV en de IB Aangiften van zowel mijzelf als mijn partner. De servicegerichtheid en klantvriendelijke benadering getuigt van een kwalitatieve insteek en bekwaamheid welke aantoonbaar aanwezig is in het uiteindelijke resultaat.
Een betrouwbare club met goede adviezen en support. Soms een beetje rigide
Zeer klantvriendelijk ,behulpzaam en servicedminded
Op de vragen kwam snel een bericht en kon het probleem(pje) worden opgelost
Vriendelijke en deskundig personeel, er wordt altijd snel gereageerd.
Tijd kost geld
Behulpzaam, vriendelijk en uiterst adequaat personeel. De klant staat voorop!!
Zie boven
Opvolging van gemaakte afspraken met begeleiding en uitvoering van een dividend uitkering van de besloten vennootschap naar de DGA .
Goede service . Goede communicatie
Het kontakt met Frank Biemans is steeds prettig en zakelijk. Ik probeer zoveel mogelijk gegevens aan te dragen en meestal is dat voldoende om de zaken te regelen.
Mijn ervaring is dat je een duidelijk en goed resultaat krijgt. De diverse onderdelen; verslagen en aangiftes vinden goed plaats. Soms heeft het wat tijd nodig maar komt altijd goed.
Afspraken worden na gekomen
Alle afspraken worden nagekomen
Altijd correct en op tijd. Ga met deze mensen in zee, ik ben tevreden.
Geweldig niets aan toe te voegen
Altijd bereikbaar. Zeer deskundige en vriendelijke medewerkers. Ook na jaren als klant alleen positieve ervaringen.
Snelle en deskundige service.
Neem al het werk uit handen
Fijn bedrijf. Deskundig en up-to-dat.
Al jaren klant bij dit bedrijf. Altijd correct en duidelijke communicatie.
Onze ervaringen met Stamrecht BV/Kroese en Geraerts zijn zeer positief. Wij zijn een nieuwe klant en dienden natuurlijk alle opstartzaken te overhandigen, zodat Stamrecht ons dossier op orde kon brengen. Dat ging zonder problemen. De uitwerkingen daarna ( jaarcijfers vanaf 2022, IB vanaf 2022) verliepen vlekkeloos en er werd zeer efficiënt gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met onze switch naar Stamrecht BV.
Wij hebben duidelijk en goed advies gekregen, de communicatie is duidelijk en goed en de uitvoering is prima.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.