Betrouwbare service waar ik van op aan kan
Al sinds het begin in 2011 ben ik tevreden over de service die Stamrecht mij biedt. Ik heb daar geen klachten over.
Na 12 jaar kan ik zeggen, dat Stamrecht BV altijd kwaliteit levert, meer dan 5 sterren!
Een prettig en deskundig advies
Snel en accuraat aangifte ib verzorgd
Mijn inkomen was incidenteel laag i.v.m. verlies verrekening BV. Geattendeerd op aanvraag zorgtoeslag waar ik zelf geen weet van had. Specialisten.
geen problemen ondervonden
Deskundige en gedegen service t.a.v. uitkeringen uit de stamrecht b.v. Tijdige en correcte berichtgevingen m.b.t. de uitkering en belasting aangifte.
Probleemloos en betrouwbaar.
Vriendelijke en uiterst kundige mensen. Doen wat ze beloven en de communicatie is perfect.
Je wordt tijdig geïnformeerd van de mogelijkheden t.a.v. financiële situaties.
Ik kan voor goed advies bij Stamrecht B.V. terecht.
Zeer deskundig advies, denkt met de klant mee en optimaliseert de uitvoering binnen de wettelijke regels. Goed benaderbaar en plaats zichzelf niet boven de klant maar op gelijke hoogte.
Het platform via internet werkt goed, zeer goed zelfs. Het is echter totaal onpersoonlijk geworden. Ik heb wel behoefte aan een jaarlijks persoonlijk gesprek, zeg maar een soort van voortgangsgesprek met een persoonlijk face to face advies.
Zeer tevreden over de geleverde diensten. En alle communicatie verloopt soepel!
Documenten eenvoudig aan te leveren, documenten tijdig en accuraat verwerkt en prima communicatie!
Oprichten BV, en afsluiten van de BV en bijbehorende administratie altijd correct en netjes uitgevoerd.
Tijdige afhandeling van aangiften, advisering op afspraak mogeljijk. Vriendelijke, efficiente communicatie
Gedurende mijn ruim 10 jarige klandizie heb ik de deskundigheid, communicatie en werkwijze als zeer positief ervaren.
Meer dan correct geholpen. Aandacht, communicatie, betrouwbaar.
Prima en professionele zorg voor mijn administratie. Er mag ook ongevraagd advies worden gegeven. Dat mis ik wel eens.
De aangiftes en de administratie worden altijd correct en op tijd aangeleverd.
Goede en prompte communicatie.
Alleen maar zeer prettige, professionele mensen kennen wij bij Stamrecht bv. Heel klantgericht. Bellen of mailen meteen terug als ze niet direct beschikbaar zijn voor "paniek" vragen. Ze hebben ons gered uit het verstikkende, dodende doolhof vd belasting en haar "illegale verdienmodellen". Snel, professioneel, juridisch juist/kloppend en niet voor "de hoofdprijs" (zoals onze vorige belasting consulent, maar ouderwetse normale vergoedingen, rekeningen.
Snel adequaat en inhoudelijk perfect
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.