Weet niet. Mijn overleden man had alle contact.
Je krijgt goede info
De kundigheid op het gebied van belastingen en bijhorende juridische zaken heeft mij veel voordeel opgeleverd. Alles verpakt in een snelle en klantgerichte communicatie.
Proffesionele en goede afwikkelingen van het gevraagde.
Heel goed en hulpzaam
Zeer gerichte aanpak en goed kennisniveau
Bij eerste keer aanmelden wel wat werk, veel kopieeren enz. Maar dat is maar eenmalig. Daarna verloopt alles soepel zonder gedoe.
Deskundig advies bij oprichting BV destijds en nu de gehele administratie en afhandeling van uitkeren en jaarverslagen.
In de afgelopen 5 jaar, ondanks aanlevering van complete administratie incl kolommenbalans en Winst/Verliesrekening binnen 10 dagen na 1 januari was de oplevering van de cijfers pas vér na de zomer na vraag van mijn kant waar dat de jaarrekening bleef. Onacceptabel, dus in het nieuwe contract staat nu als voorwaarde: bij zo'n snelle aanlevering moeten de cijfers én aangifte VPB gedaan zijn vóór 1 juni van datzelfde jaar. Ben benieuwd of dat gaat lukken, we zijn nu op 15 mei ..........en uiteraard is alles door mij op tijd aangeleverd.
De mensen waarmee ik in contact ben zijn altijd vriendelijk en duidelijk. Alle afspraken zijn tot nu toe prima nagekomen. Een zeer betrouwbaar bedrijf en prettig in de samenwerking.
sinds mijn oprichting b.v. stamrecht nooit problemen gehad. altijd deskundig advies gehad.
Met mijn bijna naamgenoot, Stamrecht bv doe ik al jaren prettig zaken, jaarwerk, verloning stamrechttermijnen, verloning directie. Prettig, rustig, van diverse markten thuis. Minder hyper dan de Randstad. Prijzen aantrekkelijk. Stan Paardekooper, Stanrecht BV.
Mijn ervaringen zijn redelijk positief, hoewel de begeleiding van de overgang van handels - naar stamrecht bv wel iets zakelijker gekund had!
vragen worden deskundig, professioneel en snel beantwoord, vriendelijk, Alles via de portal is wel wennen Portal is niet op alle hoofdstukken duidelijk , wat moet onder welk hoofdstuk geplaatst worden , zowel voor bv als IB-persoonlijk niet duidelijk is wanneer , het hoofdstuk compleet is en of er nog stukken ontbreken Er wordt wel alert gereageerd door medewerkers wanneer er stukken ontbreken met vriendelijke groeten
Ik heb geen enkel probleem. De zaken worden correct afgewikkeld.
Kundige en klantvriendelijke medewerkers.
Stamrecht BV verleent goede dienstverlening, jaarrekening zijn altijd accuraat opgesteld en contacten zijn klantgericht en prettig.
Administratie wordt op adequate en terzake kundige wijze behandeld. Alle afspraken worden tot nu toe juist nagekomen. Zonder meer aanbevelenswaardig bedrijf.
Goede communicatie en afspraken worden op tijd en maat nagekomen.
alle zaken voor mij overgenomen, hoefde zelf niet veel meer te doen
Vragen worden beantwoord, problemen worden besproken en de oplossingen hiervoor wordt altijd netjes, kundig begrijpelijk uitgelegd. Wat wil je nog meer als klant zijnde....TOP!
Prettig bij contact en prima service.
Top!
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.