Een leuke en leerzame dag

Zeker 20 jaar geleden dat ik hier geweest was. Het park staat er netjes bij. Leuk om te zien dat er ook nog steeds ontwikkelingen zijn. De parkshow was leuk om te zien. Het eten in de restaurants was lekker

leuk dagje uit

ook een succes bij de kleinkinderen

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? Ja

Verrassend leuke dag vooral de vogelshow

Het was erg mooi, veel te zien voor mijn 8 jarige dochter die enorm van vogels houdt. Ondanks dat het Pasen was, viel de drukte mee en konden we de vele dieren goed bekijken. Jammer maar begrijpelijk dat de lori's nog niet gevoerd konden worden. Ook was er vanwege pasen een leuke speurtocht georganiseerd. Topdag gehad!

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? N.v.t.

Ik ben net als Avifauna 75 jaar geworden, Bijzondere gebeurtenissen vieren we altijd bij Avifauna, we hopen ook naar het verjaardagsfeestje te gaan straks in mei Dus …. Dank je wel

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.
  • Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? N.v.t.

Zoals altijd bij Avifauna; een erg leuk dagje uit

Wat mooi om te zien hoe deze stichting met de tijd meegaat en blijft investeren in nieuwe verblijven. Ze lijken volop bezig te zijn met het vernieuwen van bestaande én het bouwen van nieuwe verblijven. Het was verrassend leuk om te ontdekken dat er nieuwe delen en dieren aan het park zijn toegevoegd. Bijna alle dieren die op de kaart staan, waren ook echt te bewonderen. De verschillende apensoorten hebben een speels verblijf waar ze los rondlopen, wat altijd leuk is om mee te maken. Ook Lori Landing is weer geopend, nadat de lori’s een tijdje zwak en ziek waren. Hier vliegen de kleurrijke vogels om je heen, en je kunt ze zelfs voeren – een erg leuke ervaring. Het lijkt erop dat de heropening bewust niet groots is aangekondigd, waarschijnlijk om grote drukte te voorkomen. De shows waren prachtig: veel vogels vlogen vrij rond, en als ze geen zin hadden om mee te doen, werd dat gerespecteerd. Ze vlogen over het publiek heen en er werd op een leuke manier een verhaal verteld over een specifiek dier door een van de verzorgers. Wel jammer was dat het verblijf van de uilen volledig verdwenen lijkt. Hopelijk keren ze snel weer terug. Al met al een ontzettend leuke dag gehad!

Boven verwachting

Onze dochter haar lievelingsdier is een Kiwi, dus kwamen we speciaal vanuit België voor de meet & greet met de kiwi. Die was heel bijzonder, we konden heel dichtbij de kiwi komen. Maar wat we niet hadden verwacht, was dat ook de rest van de dag zo leuk ging zijn. De lori landing, de voederpresentaties en de vogelpresentatie waren allemaal heel bijzonder! De speeltuin was geweldig en het park was mooi onderhouden. Dankjewel voor de fijne dag!

Waar waren de dieren?

Merendeel van de kooien waren leeg. Van de 5 hokken waren er zeker 3 onbezet. Oftewel zeker zo'n 35% van de dieren waren niet aanwezig. Merendeel van de dieren die aanwezig waren zijn vogels die we zelf al in ons land hebben, zoals zeemeeuwen, kokmeeuwen, ooievaars, kauwen etc. Het zou ook erg fijn zijn als er een terrasje o.i.d. tussendoor ook eens aanwezig zou zijn onderweg. Om even lekker te kunnen genieten van iets te drinken en/of te snacken. De prijs vind ik ook erg hoog in vergelijking met hetgeen er te zien en doen was.

Verassend veelzijdig

Wat een TOP Park. Heel veelzijdig om met het gezin een dagje te beleven. Heel afwisselend; juist de (uit)rust, doe- en entertainmomenten

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? N.v.t.

Lege hokken, twee lori’s en geen uilen meer

Eerlijk gezegd is het t.o.v. mijn vorige bezoeken een jaar of 8 geleden, erg veranderd en er zijn veel minder vogelsoorten. Het onkruid tiert welig rond de pelikaanvijver, de panda en miereneter onzichtbaar, drie grote ratten gezien en twintig muizen in de tropenhal. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat veel hokken groot onderhoud nodig hebben en dat het bergafwaarts is gegaan met het park. Toch wel twee sterren voor de positieve aanwinsten, de maki’s en de Mara’s. Dat Mara deel is erg goed opgezet, positief.

Leuk

Leuk en gezellig wel wat koud maar daar kan niemand wat aan doen.

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? N.v.t.

Leuk park , mooie ruime kooien of hallen. Super leuke vogelshows. Geen vogels die op een stok zitten maar info over de natuurlijke habitat en gewoontes. En erg leuk om zo een zwerm vogels over te zien vliegen.

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? N.v.t.

Geweldig . Leuk personeel !

Heerlijk gegeten . Heel lief personeel aan onze tafel. Afwisselend met vogel show . Voor kids fantastische speeltuin . Geslaagd verjaardagsfeest voor ieder wat wils

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? N.v.t.

De kinderen vonden het geweldig

De kinderen hebben lekker gespeeld en gelachen om de brulapen echt een topdag

Een gezellige dag

We hebben een heerlijke dag gehad met een leuke meet en Greet als afsluiting. Luigi wou alleen niet naar beneden komen dus hebben helaas alleen van een afstand kunnen kijken. Jammer van het geld. De werkzaamheden vielen mee, het was duidelijk aangegeven waar we wel en niet konden lopen. Lori landing was helaas ook dicht. Allemaal omstandigheden die net jammer waren maar wel begrijpelijk. Service was de hele dag wel top. In de winter was nu ook de algemene vogelshow gesloten. Ze waren wel aan het oefenen dus konden een beetje mee kijken.

Geslaagde middag

Altijd weer een feest om te gaan De brunch was weer geweldig verzorgd en heerlijk

geweldig

goed eten en prima bediening ,toppie

Alles goed geregeld!

Het ging naar wens, het eten was lekker en het personeel is heel aardig en behulpzaam!

• Dierenwelzijn N.v.t.

Mooi maar verouderd park

Het park is druk met renovatie bezig. Dit is ook wel hard nodig. De dierenverblijven zijn niet overal optimaal, zo ook de wandelpaden. Hoop dat het over ca. 5 jaar weer een mooi park is. Speeltuin is fantastisch voor de kinderen. De broodjes in het restaurant ook top! Medewerkers waren heel druk, maar toch ca 45 minuten in de rij moeten staan. Bij mooi weer misschien meer medewerkers inplannen? Vond de winter entreeprijs van 10 euro prima, maar als het zomers 20 / 25 euro is dan vind ik het te duur voor het park in deze staat

Onverwachts heel leuk

Wij hadden weinig verwachtingen van het het park ook door de winter periode. Maar wat een super ervaring was het. Wij waren er met onze 3 maanden oude baby. Die er trouwens weinig van heeft meegekregen ZzZZ..... Bijna alle dieren waren te zien. Restaurant deed wat een restaurant hoort te doen (Lepelaar) Al met al een aanrader en wij komen zeker nog eens terug als de kleine iets groter is :)

Super leuke dag gehad

Ik heb een hele leuke dag gehad, zoveel kunnen zien. Hoop de volgende keer alleen wel de lori's te kunnen voeren

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? Ja

Geweldig voor klein en groot

Met onze kinderen en kleinkinderen een dagje avifauna en daarna live cooking! Wat hebben we allemaal genoten. Het park met de vogels en dieren. Ondanks dat het winterseizoen is werden er toch activiteiten gedaan bij de dieren en vogels. Heel interessant. Daarna de speeltuin waar wij als ouderen wat konden drinken bij de Lepelaar en de kinderen hun geluk niet op konden. Een speeltuin zoals ze vroeger waren. En als afsluiting het eten. Kiezen wat je zelf wilt eten en drinken. We hadden een meisje voor onze tafel die het zo goed en leuk deed. Complimenten! Het schminken voor de kinderen was ook echt een topper. Voor herhaling vatbaar!

Zoals altijd fijn!

Mooi park, nieuwe aanbouw en het ziet er altijd netjes uit. Wel handig als er meer toiletgelegenheden open zijn ook in de winter. Je moet soms helemaal naar andere eind en dat is jammer. Weer heerlijke dag gehad en zeker terug in de zoner.

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? Ja

Verrast door het mooie park

Wij gingen voor het eerst met onze kleine kinderen (2 en 4 jaar) naar Avifauna. De verschillende dieren met de afwisseling van de mooie speeltuinen was super leuk voor de kleintjes. We hebben een top dag gehad en komen zeker terug!

Erg mooi park

Het park is mooi met alle natuur, de dieren hebben mooie ruimtes. Fijn dat de gieren een nieuw verblijf gaan krijgen. En de speeltuin is leuk opgeknapt met de skelterbaan.

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? Ja

Top dierentuin. Ook voor de kleine.

Het was een leuke gezellige dag in een mooie dierentuin. Veel dieren en een erg leuke speeltuin.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn