Mooie winkel

Klantgericht, vakkundig en reparatie conform afspraak.

Terzakekundig

Goede prijs kwaliteit verhouding ! Houden zich aan de afspraak! Aanrader! Vriendelijk personeel

Prima fietsen zaak.

Aandacht voor de klant.kleinschalige leuke gezellige fietsen zaak.dik tevreden.

Top!!!

Hele goede service, fiets besteld en deze was moeilijk te leveren maar alles op alles is gezet om de fiets toch eerder binnen te laten komen. Heel blij mee, met dit mooie weer al aardig wat km gereden

klantvriendelijk en zeer goede service

Paar jaar lang alles wat met fietsen te maken had gedaan bij een "mannetje", maar sinds een jaar of twee het besluit genomen om toch weer gewoon naar een officiële winkel te gaan. En gisteren zelfs een nieuwe fiets gekocht! Heb de juiste informatie mogen ontvangen en na 3 proefritjes een keuze gemaakt, ben zeer tevreden over de kennis en service bij Wielaard!

Heel vriendelijk personeel nemen alle tijd voor je Luisteren goed naar je wensen, en denken met je mee Er is in iedere prijsklasse wat te vinden. En de oplevering is perfect, hier ook weer alle tijd voor je Kortom als de verdere service net zo is, dan ga ik hier zeker terug en raad ik het andere mensen aan om hier zeker is te gaan kijken

prima geholpen, goede service en hoeft niet direct te pinnen. Geweldig

Goede service en altijd berijd om te helpen met banden oppompen van rolstoel

ze helpen altijd vriendelijk als ik kom om mijn banden van rolstoel op te laten pompen

Prima advies en ondersteuning bij het kiezen.

Op zoek naar een e-bike voor mij kregen we goed advies en was men zeer behulpzaam bij het vinden van de juiste maat (klein!) en het goede type. De fiets (Multicycle) werd besteld en na een paar weken was hij er. Proefrijden, afstellen en de volgende dag konden we deze ophalen. Mijn oude fiets ingeruild, die leverde helaas niet veel op (50 euro). Het is erg prettig om een goede dealer vlak in de buurt te hebben.

Zeer goede dienstverlening!

We kochten voor onze vakantie een fietsendrager voor 3 personen. We hadden lastminute geboekt en zochten ook lastminute een fietsendrager. Wielaard heeft er alles aan gedaan om via de leverancier de accessoires voor de 3e fiets op tijd binnen te krijgen. Toen bleek dat de fietsendrager wel bruikbaar was, maar niet 100% match-te met onze auto, kregen we de drager mee. Zo konden we toch verantwoord weg! Na onze vakantie mogen we hem omruilen voor de juiste versie. In één woord: geweldig. Ook daarom koop je bij de plaatselijke ondernemer. Wielllaard, bedankt!

Ik werd goed geïnformeerd over de reparatie. En mijn fiets is weer tip top. Hij was zelfs helemaal schoongemaakt

Altijd weer topservice bij Wielaard

Voor de fietsvakantie heeft het team van Wielaard fietsen mijn oude sportfiets weer helemaal perfect gerepareerd en afgesteld. Ik kreeg een heldere uitleg vooraf en alles is volgens afspraak gegaan. Echt top. De beste fietsenspeciaalzaak in Waddinxveen!

prima en vooral snelle service

Op een verzoek via de mail om te zien of een bepaald model fiets uit voorraad geleverd kon worden kwam een snelle reactie. De koop was snel gesloten en de levering volgde binnen 2 dagen ! Tegen een concurrerende prijs.

Goed maar duur

Product en service prima. Maar als ik deze week de Cpnsumentengids lees over tarieven voor onderhoud of reparatie, dan zijn jullie erg duur.

zeer goed

eerlijk

Prima service, vriendelijk personeel

Ze staan altijd voor je klaar, en denken mee.

goede service

goede en snelle service. Aardig personeel

Goed geholpen door Yoram, hij is enthousiast en heeft goede kennis van het product.

Goed geholpen, snelle service. Binnen een week konden we onze ebike ophalen.

Uitstekend geholpen

Goed advies gekregen en wordt tijd voor je genomen en geluisterd naar je wensen

Goed!

Goed!

Super goed en snel geholpen

Al sinds december 2020 was ik op zoek naar een specifieke elektrische mountainbike. Ineens zag ik dat Wielaard Fietsen deze op de website had geplaatst. Na telefonisch contact, om te bevestigen dat de fiets inderdaad op voorraad was, heb ik dezelfde dag nog de fiets kunnen testrijden... en mij naar huis kunnen nemen! De e-MTB werd netjes en snel rijklaar gemaakt terwijl we alles administratief in orde maakten. Op naar vele MTB-avonturen!

Duidelijkheid en attent.

Gewoon goed gedaan.

Fijn geholpen en goed geadviseerd!

Een betrouwbaar bedrijf

Prettige zaak, prima service door goede vakmensen.

Ik kom al heel lang bij Wielaard, Heb er diverse nieuwe fietsen gekocht (1 keer een 2e hands). Vooral in de periode dat moeder en zoon Wielaard de zaak runden. Overwegend goede en prettige ervaringen gehad. Sinds de ingebruikneming van de nieuwe winkel en werkplaats is naar mijn beleving de noodzakelijke modernisering doorgezet en ook al kom ik soms toch ( noodgedwongen ) bij een ander fietsenzaak dan vind ik het weer een verademing om bij het vertrouwde adres in de Dorpsstraat aan te belanden.

Dorpstraat 26 26

2742AJ Waddinxveen