Goede voorlichting en prettig geholpen top

De verkoper geeft een eerlijke voorlichting

Zeer goede uitleg! Zeker een aanrader.

Wij hebben een nieuwe Gazelle Bloom moederfiets gekocht en we zijn uiterst goed geholpen. Ook hebben we er ook gelijk 2 kinderzitjes bij gekocht.. mooie zaak en ze nemen goed de tijd om je te helpen. Kortom. Een aanrader om hier een fiets te kopen

alles correct en volgens afspraak

Vlot verkocht met ter zake doende info, aflevering kwam op korte termijn tot stand

Duidelijk eerlijk en vertrouwd

Mooi en eerlijk familie bedrijf Duidelijk uitleg en begeleiding Gewoon een goede winkel

Vriendelijk en goed geholpen

Jammer dat ik na een email gestuurd had na enkele dagen zelf moest bellen over een proefritje met een ebike. Verder prima geholpen.

Goed advies, betrouwbaar en vriendelijk.

Goed advies, betrouwbaar en vriendelijk.

Ik ben klantvriendelijk geadviseerd en geholpen aan een goede fiets voor mijn dochter

jonge werknemer hartelijk kennis van zaken behulpzaam goed advies

Geweldig!

Goed geholpen en ging met een e-Bike naar huis! Geen wachttijden dus, fiets was op voorraad.

Zij doen wat ze zeggen

Vandaag mijn fiets gebracht voor een servicebeurt/onderhoud. Top gerepareerd door hen en binnen 1 dag alles gedaan

Klantvriendelijk

Na een proefrit goed advies en uitleg over een nieuwe fiets,(e-Bike).Snelle levering en goede service.

Uitstekende klantenservice

Mogelijkheid gehad om elektrische fietsen te testen. Goede keuze kunnen maken met duidelijke uitleg. Fietsen werden thuis afgeleverd en afgesteld. Verzekering werd keurig geregeld. Alles coronaproef. Lof voor medewerker Ronald.

Top service

Gewoonweg top.

Op maat gesneden advies en goede afspraken

Vanaf eerste contact tot en met levering persoonlijk, ter zake kundig gestoeld op ervaring!

Problemen met de fiets die hebben ze keurig opgelost

Ik had problemen met een nieuwe fiets die ik daar heb gekocht,diehebben ze terug gestuurd naar de fabriek,kreeg toen een leenfietsen.en later een nieuwe fiets. Ook de display is waarschijnlijk door het banden plakken stuk gegaan is toch door de zaak helemaal vergoed. Dus hun service is goed.

Geweldig geholpen, heel goede uitleg hoe alles werkt heel vrindelijk

Heel goed voor gelicht over de verschillende fietsen en een goed advies. Prima afgeleverd met heel duidelijke uitleg een bedrijf dat de tijd neem om klanten goed te informeren.

100% top

Bij Wielaard een Sensa i bike gekocht. De fiets werd bij me thuis gebracht voor een proefrit. Nadat ik de fiets had gekocht werd hij weer meegenomen naar de zaak voor de afleverbeurd. Na enkele dagen werd fiets weer thuis afgeleverd met een opgeladen accu en prima uitleg over het gebruik van de fiets. Heel goed te spreken over de fa.Wielaard en het allerbelangrijkste, de nieuwe fiets rijd heerlijk.

Service van hoge kwaliteit door vriendelijke gasten

Ondanks dat de fietsenwinkel Wielaard is gesloten op de maandag, werd de toegezonden mail met vragen toch binnen enkele uren beantwoord. De andere dag de fiets gebracht voor een nieuwe binnen- en buitenbanden(wissel). Voorgesteld werd, een leenfiets of wachten op de reparatie. In 30min had ik de fiets weer terug in handen. Ondanks dat de fiets enorm vies is/was, door de modder op de straten afkomstig van bouwverkeer uit de nieuwbouw wijken en het natte winterweer, was het achterwiel in geheel schoongemaakt naast enkele andere delen (ketting, delailleur, etc). Toevoeging, naast de service, is de waardering van het vriendelijke personeel.

Geweldig soepel rijden!

Rijdt licht, en tegen wind? Nooit meer een probleem! Fiets is wel een heel stuk zwaarder dan een gewone fiets. Wij zijn zeer tevreden met deze gazelle fietsen.

Heel blij met de proefrit aan huis

Een nieuwe herenfiets voor onze zoon gekocht, na een proefrit aan huis. Vriendelijke medewerkers, goed advies, snelle levering en goede service

Betrokken en betrouwbaar!

Goede kwaliteit en snel geholpen

Prima service en persoonlijke aandacht

Heel handig dat de zaak zo dichtbij gelegen is,en van oudsher een vertrouwd adres is.

Snel en vakkundig geholpen.

E bike voor servicebeurt en nieuwe remblokjes gebracht en leenfiets mee. Halverwege dag heel attent gebeld door Wielaard, dat mijn voorband versleten was en of deze ook direct vervangen mocht worden. Einde dag weer een fiets mee, waar ik weer een tijd mee door kan. :-) Geweldig afgehandeld.

Goed begrepen wat ik wilde.

De fiets die ik binnenbracht had een dure reparatie nodig waarvan ik twijfelde of de fiets dat nog waard was. Maar er werd ook een alternatief geboden: een gebruikte fiets voor vergelijkbaar bedrag. Dat paste mij beter. Dank voor de snelle afhandeling.

Snel en vakkundig geholpen

Fiets vertoonde wat gebreken. In de winkel werd er even naar gekeken, gelijk een indicatie reparatiekosten gehad. We kregen een leenfiets mee en ik kreeg een SMS toen de fiets klaar was. Goede service.

Altijd klantvriendelijk bij Wielaard Fietsen

Ik bel Wielaard Fietsen voor onderhoud voor twee e-bike fietsen. Geen probleem, Wielaard komt uw fietsen ophalen en weer thuis brengen.

Dorpstraat 26 26

2742AJ Waddinxveen