snel en behulpzaam

vriendelijk, behulpzaam en snel klaar.

Goed en vakkundig geholpen

Eerlijk, betrouwbaar en duidelijk advies. Klantgericht en vriendelijk geholpen. Flexibiliteit in aflevermoment. Prijzen zijn concurrerend tov andere winkels hier in de buurt.

Positief

Behulpzaam, duidelijk, vriendelijk.

GOED

OOK GOED

Fijn!

Er wordt de tijd voor je genomen en er wordt rekening gehouden met je persoonlijke wensen

Netjes geholpen, nemen alle tijd voor je wensen.

Uitgebreid uitleg over E bikes gekregen, verschillende mogen uitproberen. Snelle service. Goed gevoel erover.

Ik werd heel snel adequaat geholpen in de winkel

Kreeg weer een fijne fiets terug waar mee ik de winter met een gerust haart doorkom.

Prima,

Prima service. Eerlijke antwoorden en adviezen

Goede uitleg bij aflevering e-bike!

We hadden een Gazelle e-bike uitgezocht bij een Gazelle Experience Centrum en besteld bij Wielaard. Er was een lange levertijd, maar zaterdag konden we hem ophalen. Na een duidelijke en uitgebreide uitleg konden we de fietstocht beginnen :)

Zeer attent bedrijf!!

Ze denken altijd mee, en hebben veel empathie. Héél fijn bedrijf. Bedankt voor de goede en snelle service! Groet, Sanne Wijsman

Goede informatie over de aanschaf van een juiste e-Bike

Beetje latere levering dan was voorgespiegeld maar dat kwam door fabricage capaciteit bij de fabriek. Goed geïnstrueerd bij levering en erg tevreden over het geleverde product

uitstekend geholpen,vakmensen en ze nemen de tijd voor je!

uitstekend geholpen,weten waar ze over praten en nemen overal de tijd voor.

UitStekend geholpen bij aankoop fiets

x

Prima geholpen!

Heel klantvriendelijk personeel. Goede uitleg bij aankoop e-bikes.

Nieuwe ebike gekocht

Super geholpen!

Goede begeleiding in keuze voor en koop

Relaxed, tijdnemend voor de uiteindelijke keuze en nodige extra’s, fijn geholpen, prima!

Aanschaf fietsendrager. Prima. Aangepast aan trekhaak!

Fietsendrager gedemonstreerd. Aangeschaft en aangepast aan de trekhaak. Prima!

Ben meerdere keren in de zaak geweest word altijd prima geholpen

Heb een nieuwe gazelle ultimate c8+ gekocht! Altijd vriendelijke verkopers en Ze geven goeie hulp! De uitleg van de fiets was prima! De gazelle bevalt super.

Top service!

Top service! Ondanks de verwarring door de ANWB heb ik vandaag mijn lease e-bike op kunnen halen. Goede uitleg gehad, prima service! Bij vragen kan je ze bellen of langskomen. Meer dan tevreden

Bij het ophalen van mijn nieuwe e-bike ben ik vakkundig en vriendelijk geholpen, top ! Goede uitleg en men neemt alle tijd zelfs als het warm is in de winkel. Ook voor reparaties is deze fietsenzaak aan te bevelen.

Top service

Top service en snel geholpen.

Zeer goed geholpen, met goede uitleg, vriendelijk en veel tijd bij het uitleveren van de fiets. Ik ben zeer tevreden

Goede voorlichting en op een prettige manier geholpen.

We hebben inmiddels heel wat fietsen bij Wielaard gekocht en dat is tot op heden op een prettige deskundige wijze gedaan. We hopen dat dit zo mag blijven in de toekomst.

We moesten 6 weken wachten tot de nieuwe fietsen geleverd konden worden. We hebben leenfietsen mogen gebruiken tot de nieuwe fietsen er waren! Dat was wel heel fijn!

Zeer goede service

Mijn ervaring bij mijn reparatie.Prima! Na een Vak kundige oplossing, aan een moeilijke Reparatie. Zeer tevreden.

Dorpstraat 26 26

2742AJ Waddinxveen