Vriendelijke en vakkundige medewerkers, prima service.

Fantastisch

Goed geholpen en goede service

Komt zeker nog een keer terug voor volgende fiets

Wel lang op de fiets moeten wachten Maar achteraf wel kunnen begrijpen vanwege de corona tijd Verder netjes geholpen goede uitleg. En blij met de fiets. Sensa

Service

De service bij Wielaard fietsen is perfect in orde, en altijd klant gericht kortom een aanrader om de zaak te bezoeken !

prima service & prijs

Wij zochten 2 E-Bikes en zijn door Wielaard prima geholpen in het maken van een goed keuze tegen een prima prijs, met een korte levertijd en prima aflevergesprek. Wielaard ga zo door!

Fijne uitleg gekregen en namen alle tijd.

Ik kon genoeg proefritjes maken op verschillende fietsen. Namen alle tijd en zeer vriendelijk geholpen door 3 medewerkers.

In het begin was er wat onduidelijkheid over de offerte, maar dat is prima opgelost door Erwin. Uitleg over de fiets ook goed.

Vakkundig en klantgericht

Goed geholpen in een prettige omgeving.

Behulpzaam

Goed meegedacht in het maken van een keuze voor een passende fiets. Goede service

Netjes, snel en vriendelijk

Top!

Zorgzaam, professioneel en klantgericht

Ik was op zoek naar een specifieke fiets. Ik belde 4 fietswinkels die de fiets zou hebben maar werd door ze allemaal meteen afgewezen. "Nee, hebben we niet." "Die is uitverkocht." "Fiets is niet te bestellen." Bij Wielaard werd ik gastvrij ontvangen - ze hadden de fiets niet in huis maar ik mocht langs komen om op de herenversie een testrit te maken. Na de testrit gingen ze bellen met het merk zelf om te kijken of er wel een damesfiets in mijn maat te krijgen was. Er was een over en die werd meteen door Wielaard gereserverd. Nu heb ik de fiets die ik wilde en ben zeer tevreden klant van Wielaard, ondanks dat ze 50km van huis zijn. Afstand is een kleine moeite voor uitstekend service.

Client gerichte benadering met oog voor je specifieke wensen!

Ik ervaarde aandacht voor mijn persoonlijke wensen, mijn woonsituatie en het financiële plaatje gecombineerd met de nieuwe aanpak van Fisc free. Ik heb jullie zaak al bij twee mensen aanbevolen en ben ook blij dat ik via een kennis met jullie in contact ben gekomen.

Afhandeling kan beter

Bij de aankoop was de begeleiding goed. Goed geholpen en extra gekeken naar de framemaat die ik nodig had. Bij de aflevering heb ik wel wat opmerkingen. Wij hadden om 11 uur een afspraak om de fiets op te halen. Hij zou kompleet klaar staan. Wat mij erg bevreemde was dat ik eerst moest afrekenen voordat ik uitleg kreeg. Er stonden een aantal fietsen op een rijtje en hij moest daat tussen uit gewurmd worden waardoor de fiets ook beschadigingen opliep. Het mandje was niet goed vastgezet. Stond scheef op het stuur. Na een ritje bleek ook het zadel niet goed vast te zitten. Al met al jammer dat er bij aflevering niet voldoende zorg is besteedt. Aflevering kan beslist proffesioneler. Zou jullie wel aanbevelen maar besteedt hier toch tijd aan. Het kost geen dubbeltje.

Uitstekende service

Uitstekende service, veel kennis in huis en allemaal buitengewoon vriendelijk

Goede service en net personeel

Eerder verkocht Guido een fiets aan ons, maar de jeugd heeft de toekomst! Zo heeft dit keer Erwin ons prima geholpen ! Bedankt !

Zeer goede en uitgebreide service

Er wordt veel tijd genomen voor het uitzoeken van een fiets. Prima service en goede maatwerk

geweldig

Klantvriendelijk, professioneel en een goede service.

Vriendelijke mensen, goed geholpen.

Goed geholpen, goede service en blij met mijn nieuwe fiets!!

Kennis van zaken, goede service

Vriendelijk en uitstekend geholpen

Super deskundig personeel, er wordt meegedacht en ze zijn heel klantvriendelijk.

Altijd goed en snel

Vandaag mn fiets weer opgehaald. Was weer goed en snel gedaan, zoals altijd. Zeer fijne winkel met goed personeel

Keurig en netjes geholpen.

Alles keurig en netjes gedaan zoals besproken.

goed geadviseerd, uitstekend geholpen

ontzettend goed geholpen, ik kan het iedereen aanbevelen

Uitstekende uitleg over de fiets.

Bij de keuze voor een nieuwe fiets en wat onze wensen waren zijn we uitstekend voorgelicht en bij de aankoop van onze fietsen hebben we uitstekende uitleg gehad. Tot op heden zijn we zeer tevreden over de persoonlijke service.

snel en vakkundig

geen onnodige reparatie en vakkundig opgelost

Dorpstraat 26 26

2742AJ Waddinxveen