Blij met mijn e-bike 😊

Vakkundige uitleg bij t uitzoeken van een e-bike door zeer vriendelijk persoon én daardoor tot gegoede keuze gekomen om er 1 te kopen. Volgende dag ophalen en nu heerlijk fietsen!

Prettig in het contact en vakkundige afhandeling!

Ik vind het contact erg prettig, zeer persoonlijk ook. Er is echt interesse in de mens achter de klant. Er is duidelijke communicatie over de reparatie voordat er kosten in rekening worden gebracht. En het is gezellig om in de winkel te zijn!

Vakkundig en Vriendelijk

Vakkundig personeel met veel ervaring en ontzettend vriendelijk. Staan altijd direct klaar. Gloednieuwe fiets gekocht met goede service!

Goed geholpen

Wij werden geholpen door zeer vriendelijk verkoper was een zaterdag hulp. En nam de tijd en goed overleg met oudere collega samen tot een goede keus gekomen. En 2 ebikes besteld Vandaag opgehaald alle tijd goede uitleg gehad. Ook ruime keus in sloten en fietstassen

Snel en vakkundig

Geholpen door Ronald. Netjes, klantvriendelijk, leenfiets meegekregen en duidelijk uitgelegd wat er aan onderhoud is gedaan. Minpunt: vrij hoge kosten.

Klantvriendelijk en professioneel

Kwam bij Wielaard door een goede vriendin. Ik wilde een nieuwe electrische fiets. Werd geadviseerd om eerst naar het Gazelle experience centrum te gaan om fietsen uit te testen. Vond ik zo positief! Fiets was bij Gazelle op voorraad. Er werd echt de tijd genomen onder het genot van een kopje koffie om de de bediening uit te leggen en de verzekering af te sluiten. Nu erg blij!

voor goede service en een eerlijk verhaal!

Ik ben zeer tevreden over wielaard, ze hebben me goed geadviseerd ben erg blij met mijn ebike.

Dankzij de directe hulp kon ik op de fiets thuiskomen!

Toen ik tijdens de training een slag in mijn achterwiel kreeg, die steeds erger werd, heb ik de groep verlaten en de dichtstbijzijnde fietsenmaker opgezocht... Direct werd ik geholpen. Aangezien ik carbonwielen heb werd de slag zo ver als kon uit het wiel gehaald. Om niet het risico te lopen dat het wiel verder beschadigd zou worden werd geadviseerd een specialist voor racefietswielen op te zoeken om het wiel met de juiste richtapparatuur volledig te herstellen. Dat vind ik behoorlijk professioneel: wel helpen, en tegelijkertijd aangeven wat binnen de mogelijkheden ligt. Ik kon in ieder geval verder! Wielaard bedankt!

Fijne winkel met super service

Alweer mijn 3e fiets hier gekocht, ik word altijd fijn geholpen, de prijs is prima en de service meer dan uitstekend

Altijd goed geholpen staan altijd

Klantgericht

Ik wordt er altijd prettig, eerlijk en vlot geholpen.

Bij binnenkomst kreeg ik meteen een vriendelijke begroeting. Na een informatief gesprek besloten om de besproken fiets aan te schaffen. Tijdens het aflever klaarmaken van de fiets bonenkoffie gedronken. Alles netjes geregeld hier!

Mijn versnellingen doen het weer top. Binnen een dag stond mn fiets weer klaar!

Helemaal Goed!

Wielaard Fietsen is helemaal goed! Ik heb mijn 1e E Bike gekocht. Met de vriendelijkheid, en beleefdheid ben ik zoals altijd weer heel goed geholpen. Zowel door Guido de eigenaar van de zaak, en zijn collega's. Je krijgt bij Wielaard altijd een welkom gevoel, met zorg en liefde voeren deze mensen hun vak uit. Een goede service en een leuke sfeer is er in de winkel. Men neemt de tijd en geeft een persoonlijk advies....Dit is erg belangrijk voor de klant.

top

keurig en vriendelijk geholpen.

aardige medewerkers enik ben heel netjes te woord gestaan. mijn fiets rijd weer als een zonnetje.

zeer tevreden.

Goede service en uitleg nota

De fiets van mijn vrouw en van mij kregen nieuwe banden en een servicebeurt. We werden gebeld of iets vervangen mocht worden. Zoals beloofd reden de fietsen een stuk lichter dan voorheen. Als nieuw dus.

Goede service, vriendelijk personeel.

Al ruim dertig jaar goede ervaringen met Wielaard Fietsen. Één opmerking over de aanhef in de ontvangen sms nadat de fiets klaar was; er staat beste en dan de achternaam. Dit kan beter 'beste klant' of 'beste mevrouw, meneer' worden.

Goede reparatie, trage afrekening.

Het duurde heel lang voordat ik betaald had en weg kon fietsen. Dit is niet prettig, voelt soms een beetje ongemakkelijk.

Ze denken met je mee!

Vriendelijk en ze zoeken altijd naar een passende oplossing.

Op een rustige, deskundige, en vriendelijk manier van advies voorzien.

De reden voor het bezoek aan de winkel was op termijn de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets. Ik ben op prettige manier geholpen door een medewerker van Wielaard. Als ik het besluit neem om een nieuwe elektrische fiets aan te schaffen, ga ik zeker terug.

Zeer professioneel, vriendelijk en deskundig!

Personeel dat de tijd neemt om je goed voor te lichten. Goed advies geven en zich niet opdringen.

Persoonlijke service en kwaliteit.

Via familie de tip gekregen om bij Wielaard een nieuwe elektrische fiets aan te schaffen. Je krijgt er persoonlijke aandacht en advies. Ze nemen de tijd om te kijken welk product écht bij je past en je krijft genoeg gelegenheid om de fietsen uit te proberen. Erg fijn!

Heb al jaren goede ervaring met Wielaard.

zo gauw je problemen hebt zullen zij het zo snel mogelijk verhelpen.Lukt niet altijd maar dan houden ze je telefonisch op de hoogte.Altijd even een hartje pikken van de toonbank of er word een kopje koffie of thee aangeboden.Ik geef een 8 voor score.

Super & snel geholpen.

Super & snel geholpen.