Een uitstekende fietsenwinkel!

Je wordt hier prima geholpen, of je nu een nieuwe of een gebruikte fiets zoekt. Ook voor onderhoud van je fiets ben je hier aan het juiste adres.

Keurig bedrijf met topservice

Klantvriendelijkheid een 10

Eerlijk verhaal

Binnenband verschillende keren al stuk. Andere fietsenmaker zette er weer een nieuwe binnenband op. Wielaard legt uit dat de binnenband telkens stuk gaat omdat de buitenband vernieuwd moet worden

Top advies gekregen!

Top advies gekregen bij het uitzoeken van een mooie degelijke papafiets. Binnen 2 weken stond hij al netjes klaar met alles zoals afgesproken erop gemonteerd. Top geregeld!

Uitstelde service!!!! Prima geholpen!!

Fijn,dat ik meteen geholpen kon worden! Met kleine reparaties kan dat bijna altijd!!! Geeft vertrouwen!!! Prima! Klantvriendelijk....

Netjes en vakkundig geholpen en goede service

Ik werd netjes te woord gestaan, kreeg goed advies, mijn aangekochte spullen werden direct op mijn fiets gemonteerd

Een goede service en advies.

Er wordt altijd goed meegedacht wanneer ik vragen heb. Vriendelijk en professionele uitstraling. Een mooie zaak met een ruim assortiment van fietsen en accessoires.

Vriendelijk met een duidelijke uitleg

Betrokken, kennis en klantgericht

Een winkel waarbij echt nog uitgebreid de tijd wordt genomen om je te adviseren. Wij wilden de bakfiets via internet kopen, maar we zijn blij dat we bij Wielaard hebben gekocht. Er miste wat schroefjes, dit wordt gelijk nabesteld en over een week of 3 kunnen we even langsrijden om de bakfiets nog even na te lopen ivm de veiligheid!

Prachtige nieuwe zaak,overzichtelijk,goed service.

Twee E-bikes gekocht bij Wielaard en daar hebben we geen spijt van. Fijne grote winkel, goed personeel,genoeg keuze in verschillende mooie fietsen, ook is er een koffiehoek en zijn er schone toiletten. Altijd is er ruimte voor een oplossing, geen probleem bij Guido, de eigenaar van Wielaard.

goed service en staan goed klaar voor de klant

in het begin veel problemen gehad met de electrische fiets 4 a 5 x wel maar dan is de service wel goed ze proberen het gelijkt te maken ik zou aan raden om bij wielaard een fiets of een electrische fiets te kopen

Mijn zadel was kapot De fiets is ruim 2 jaar in mijn bezit en het zadel is kosteloos vervangen Top service

Een top zaak!

Een geweldig bedrijf met verstand van zaken. Van het begin tot eind een goed gevoel gehad en naar tevredenheid geholpen. Dit personeel heeft duidelijk verstand van hun producten en klant Is koning. Ik woon zelf in Gouda maar heb er nog geen seconde spijt van dat ik hier mijn fiets heb gekocht. Wielaard Fietsen is oprecht een aanrader.

totale beurt fiets

tandwielen vervangen remmen ingesteld nieuwe banden en ketting best een kosteplaatje ,maar fietst weer als nieuw zeer tevreden

Geweldige ophaal service

Ophaal service is geweldig tenminste dat dacht ik. Maar ze komen niet opdagen fiets staat nog steeds thuis. Ook geen belletje . Ronduit slecht dus.

Goede service en ontvangst

Graag wil ik mijn dank uitspreken voor de snelle en vakkundige hulp gisteren (5/7) toen mijn remnaaf het begaf. Als deelnemer aan de LAURA fietsvierdaagse hebben we alle controleposten op tijd kunnen halen op een verder perfecte en weer veilige fiets.

Afzetters

Onlangs een open kettingbeschermer laten monteren. M.i. een routineklusje dat in 15 minuten is gebeurd. Het arbeidsloon was €46,33 en de kettingbeschermer €22,95 (elders koop je ze voor €15,00). Bij elkaar bijna 70 euro! Dit is de hoofdprijs!

prima, vriendelijk en zeer empatisch!!

Wielaard Fietsen heeft mij uit de brand geholpen omdat ik tijdelijk door omstandigheden geen oplader had voor mijn elektrische fiets. Het was geen enkel probleem en ik kreeg er zo een mee voor de tijd dat ik hem nodig had, hoewel ik geen klant ben! Ik hoefde niets te betalen, top!! Wat een service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn geholpen. Super service!

• Advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Ervaring met: Overige

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima zaak, goed en gedegen advies op maat. Ze nemen de tijd voor je. Ik begrijp wel dat ze de ondernemersprijs 2019 voor Midden Holland hebben gewonnen.

• Ervaring met: Sportieve fietsen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super!! Heel snel geholpen! Hele goede service!

• Ervaring met: Fietsreparaties

• Ervaring met: E-bike's

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service! Zelfs gratis thuis bezorgd! Geweldig! We zijn helemaal blij met de mooie fiets en de perfecte service!

• Ervaring met: Moederfietsen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een Gazelle Orange bij Wielaard Fietsen gekocht. Ik ben deskundig voorgelicht en ze hebben mij prima geholpen. De fiets past precies bij mij behoeften en rijdt als een zonnetje. Wielaard fietsen kan ik echt bij iedereen van harte aanbevelen!

• Ervaring met: Stadsfietsen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door Wielaard vandaag fantastisch geholpen. Op de avond voor ons vertrek voor een zesweekse fiets-kampeervakantie liep spontaan de achterband van mijn E-bike leeg. Zelf plakken lukte niet. Vanochtend direct bij openingstijd naar Wielaard. Horende wat er aan de hand was, ging men direct aan de slag voor een nieuwe binnenband. Een uur later kon ik mijn fiets weer ophalen en kon onze vakantie met minimale vertraging beginnen! Alle lof voor deze adequate service!

• Ervaring met: Fietsreparaties

Dorpstraat 26 26