Heel goed!

Goede service, mij geholpen om snel weer op de fiets te zitten!

Leuk geholpen, goeie vakkennis. Simpel, maar wel the best!!!!

Leuk geholpen, goeie vakkennis. Simply, maar wel the best!!!!

Goed geholpen door Dennis bij aanschaf van fiets.

Ik was op zoek naar een fiets met lage instap. Een proefritje gemaakt en ik was al snel overtuigd. Fiets uitgezocht in andere kleur en aangeschaft. Oude fiets kon worden ingeruild. Op een prettige manier geholpen door Dennis!

Goede service en klantgericht

Vakkundige mensen, goed geholpen met de aanschaf van onze fietsen

Kan niet beter wensen.

Van begin tot eind inclusief inruil goed, prettig en persoonlijk goed geregeld.

Geweldige service

Ik word altijd op een vriendelijke en behulpzame manier geholpen bij Wielaard Fietsen. Ze nemen rustig de tijd voor je. Het personeel verdient een dikke pluim.

Goede fietsenwinkel

Goede service en alles wordt altijd netjes en goed opgelost door vakkundige medewerkers die weten waar ze me bezig zijn

Uitstekende klantvriendelijkheid en service!

Afgelopen zaterdag heb ik mijn Gazelle Bloom E-Bike mogen ophalen, nu schoof bij de eerste fietsrit op maandag het handvat van het stuur - deze bleek af fabriek onjuist gemonteerd - waarna Guido diezelfde dag dag nog bij mij thuis langsgekomen is om het handvat te vervangen zodat ik diezelfde middag mijn zoontje nog van de opvang kon halen. Een service die je anno 2022 niet vaak mee maakt en dat mag dan ook benoemd worden!

We zijn deskundig geholpen.

Top vanaf de bestelling tot de aflevering

Goed advies vooraf, hulp bij de juiste fiets en een fijne levering van de fiets. Duidelijke uitleg voordat je de winkel verlaat met je nieuwe fiets. Top jongens ga zo door.

Positief

Vriendelijke en professionele afhandeling

Perfecte service!

Nadat mijn E-bike eind september2021 was gestolen, prima service gekregen door het aanbieden van een electrische leenfiets. Tussentijds veelvuldig contact gehad over de levering van mijn nieuwe fiets, die flinke vertraging opliep door de Corona-perikelen. Na veel inspanning van de fa.Wielaard na 8,5 maanden wachten mijn nieuwe E-bike op kunnen halen. Prima service en contact gehad.

Vriendelijkheid en Super service!

Goed en vriendelijk geholpen. De nieuwe fiets werd gelijk in orde gebracht, zodat ze er direct mee weg kon fietsen. Ook werden als service nog even mijn handvaten vastgezet

Topservice

Tijdens het kopen van mijn e-bike werd ik goed geholpen. De accu van mijn fiets werd helaas later geleverd, maar deze werd persoonlijk thuis afgeleverd, helemaal in Arnhem. Deze fietsenwinkel is echt een aanrader.

Perfect geholpen en goede service!

Uitstekende ervaring. Fijne mensen.

Ouderwetse service en klantgerichtheid

Vanaf de eerste vraag vanuit mij over elektrisch ondersteund fietsen; alle tijd om de verschillen uit te leggen om uiteindelijk uit te komen op 2 merken. Uitgebreide proefritten kunnen maken om vervolgens een beslissing te nemen welke na de rij-ervaring het beste bij mij paste. Ook tijdens het verkoop gesprek alle rust en tijd om zaken uit te leggen. Wielaard wees trots op jullie bedrijf en hoe jullie met de klanten omgaan. Een 10 met een dikke griffel. Daar waar mogelijk zal ik jullie met een gerust hart aanbevelen.

Ze hebben er mooie fietsen en vriendelijk personeel

Ik ben goed geholpen om een nieuwe fiets te kopen

Mooie winkel, goede keuze

Netjes geholpen, nazorg was prima.

Helemaal top

Vriendelijke mensen goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe fiets

Helemaal top

Vriendelijke mensen goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe fiets

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Een fijn bedrijf waar nog "ouderwetse" service wordt gegeven!

Super vriendelijke medewerkers waar ze nog de tijd nemen voor je!!

Ik ben heel erg blij met m’n fiets! En zo goed geholpen en geïnformeerd door verschillende medewerkers vd winkel, allemaal even vriendelijk!! Ze nemen echt de tijd voor je dus kijk niet verder en ga naar Wielaard fietsen in Waddinxveen!

Een dikke 10

Supper heel goed geholpen fijne en zeer vriendelijk personeel.

vriendelijke benadering en goed advies bij keuze e-bike

klantvriendelijkheid staat duidelijk op nummer een als je de winkel betreedt. met al de nodige kennis die ik mij eigen had gemaakt was het gesprek vooral technisch en was de kundigheid van de verkopers duidelijk en ook zakelijk, hetgeen snel tot een eenduidige keuze leidde. daarnaast was de aflevering snel georganiseerd en vakkundig uitgevoerd.

Dorpstraat 26 26

2742AJ Waddinxveen