Vriendelijk en gelijk actie ondernomen. Duim omhoog..

Altijd hulp van wat ook, ik ben tevreden!

Telefonisch ben ik goed geholpen, zodat ik weer verder kan!

Oplichting

1 ster is nog te veel! Zolang je klant bent en altijd netjes betaalt is er niks aan de hand maar als er iets verkeerd gaat weten ze niks meer van gemaakte beloftes. Mijn video deurbel was gestolen en ik zou een nieuwe krijgen voor 149 euro welke ik zou moeten declareren bij de verzekering. Hiervan kreeg ik ook een mail waarin staat dat een nieuwe deurbel incl. Installatie 149 euro is. 2 dagen later werd ik gebeld dat de deurbel voorlopig niet leverbaar is en ze mij willen compenseren door een maandelijks korting op de abonnementsprijs aan te bieden voor 12 maanden ipv 9 maanden. Hier zou ik een bevestiging van krijgen maar ook na 2 keer bellen niks gekregen en weten ze ineens nergens meer van af, er staat niks over in de computer en moet ik maar een mail sturen. Vervolgens komt er paar dagen later alsnog een monteur met een deurbel (wel met een oudere type want de nieuwe types zijn dus voorlopig niet leverbaar) en die zegt dat ik helemaal niks hoef te betalen want het zou onder een levenslange garantie vallen zolang er een contract loopt en hij zou in de computer ook 0 euro noteren. Krijg ik een week later een factuur van 179 euro voor de deurbel! Gelijk gebeld en ineens kunnen ze telefonisch weinig betekenen en MOET ik 179 euro betalen volgens meneer en is de eerder gecommuniceerde 149 euro excl btw. Dit staat helemaal nergens vermeld en naar particuliere klanten kan/mag je geen prijzen excl btw communiceren ivm transparantie. Nog nooit zulke oplichting meegemaakt! Wil ook gelijk geen klant meer zijn daar zijn. Update 4-1-25; na het sturen van een schriftelijke klacht wordt er niet eens serieus op gereageerd. Je krijgt alleen een simpel antwoord met dat enkel technische problemen onder de levenslange garantie vallen en je het verder maar moet uitzoeken met de verzekering. Totaal geen inhoudelijke reactie op de loze gemaakte beloftes en een factuur wat INEENS hoger is dan de offerte! Sterker nog ze willen alsnog gewoon 179 euro van mijn rekening incasseren.

Ten volste tevreden.

Geen negatieve ervaringen. Worden altijd naar tevredenheid te woord gestaan.

Service achteruit gegaan

Ik heb ongeveer 2 jaar verisure, nu ben ik van provider veranderd en wil de deur niet activeren , dan komt het bedrijf gidieon om de want daar moet je dan een afspraak mee maken, na 3 keer afgezegd van hun kant uit , moet ik maar een vrij nemen zodat het op de groene route past, verder word ik na opzegging elke dag gebeld dat ze willen oplossen. Maar moet wel op hun manier. Na ruim twee maanden ben ik er klaar mee.

Misleidende verkoop

Wij maken ondanks de vele negatieve ervaringen al jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van Verisure. Het alarmsysteen was snel en goed geïnstalleerd, wel moesten wij ieder jaar telefonisch “onderhandelen” omdat verisure elk jaar het bedrag weer tot het maximum verhoogde. Daar ging het vorige week goed mis.. Na mail contact te hebben gehad met Verisure werd ik telefonisch door hun benaderd met een voorstel om ons contract te verlengen tegen een lager tarief van €33 per maand, in plaats van de huidige €48, tot wederopzegging van onze kant. Daarbij werd ons een gratis Arlo deurbel aangeboden, die zou worden geïnstalleerd door een monteur. Er werd direct een afspraak gemaakt voor de installatie, maar de afspraak omtrent het lagere tarief en gratis deurbel werden niet per e-mail bevestigd. Op 13 december 2024 kwam de monteur bij ons langs. Tijdens zijn bezoek gaf hij aan dat hij niet precies wist wat zijn werkzaamheden waren, aangezien er in zijn werkomschrijving slechts een “punt” stond vermeld. Tevens kon hij niet inzien met wie wij contact hadden gehad. De monteur had bovendien een oud model van de Arlo deurbel bij zich, welke hij vervolgens bij ons installeerde. Tot mijn verbazing is er een bedrag van €185 in rekening gebracht voor de deurbel, terwijl dit niet overeenkomt met de telefonische afspraken die wij met Verisure hebben gemaakt. Erg misleidend en hierbij stopt dan ook ons contract bij Verisure. Nu nog zien wanneer ze deze stopzetten..

We zijn er heel blij mee.

Helemaal super , goed geadviseerd en geholpen. Precies wat we in gedachten hadden.

Ik moet moederlijk willen uitleggen zou…..

Zekerheid voor alles bij Verisure

Het fijne van contact hebben met Verisure vind ik dat alle N.A.W. Gegevens worden nagetrokken voordat men het gevraagde gaat oplossen.

Zeer goed in verkoop en daarna dikke zero

In september heb ik een contract met Verisure getekend. Sindsdien vraag ik een copie van het contract. Want aangezien ze papieren contracten maken met doordrukcopieën is mijn exemplaar compleet onleesbaar. Onmogelijk. Ze sturen facturen op naar een verkeerde geadresseerde. Onmogelijk te veranderen. Ik heb de facturen per email gevraagd. Onmogelijk; Ik blijf ze met de post krijgen. Op de verkeerde naam. Mijn emails blijven onbeantwoord. Bovendien kwamen ze voor de installatie met drie mensen, die hier begot een uur of 6 zijn gebleven en er amper in slaagden toestellen scheef te plaatsen terwijl één man dat op 2 u kon klaarspelen. Sympathieke gasten zeker weten. Moet toegeven, nog nooit zo'n rommelig bedrijf meegemaakt.

Niet om over naar huis te schrijven

Heel vriendelijk bij het adviseren en plaatsen, maar de zgn. aftersale laat nogal te wensen over. Als klant wordt je o.a. benadert als een onbekende en mogelijk als nieuwe klant.

Het is in orde bij Verisure.

Er word altijd direct en vriendelijk gereageerd

Nette snelle handelen

Werkt alle tijd genomen om alles uit te leggen

Fijne monteur

Goede service en kwaliteit.

fantastisch tot nu toe

een mooi systeem nog geen spijt gehad vd aankoop

Mijn ervaring is redelijk tot goed te noemen

De installatie van het alarm systeem was onprofessioneel te noemen. Het telecontact met verisure is goed ben vriendelijk behandeld en geholpen.

Snel geregeld

Goede uitleg en snelle plaatsingen van de installatie. Duidelijke uitleg en vriendelijk persoon.

~Perfecto☆

Fijn personeel die met je meedenkt, mee voelt en passend naar ieders portemonnee mee kijkt en daar naar handeld. Dus wel rib uit lijf Maar verspreid over 12 mnd. Te DOEN Jammer door deze tijd wereld noodzakelijk spms ¿¡ Men moet ten alle tijden zich. Fijn voelen in EIGEN HUIS. En zich vrij kunnen bewegen zonder dat BIG Brother Is Wathing You toeslaat. Heb het al helemaal niet meer in de gaten.

Top geregeld zijn naam was Joris Jan

Prettig contact

Vriendschappelijk en exact

Prima service gekregen toen ík batterijen nodig had.

Ik kreeg een melding van lege batterij Kreeg meteen nieuwe batterijen toegestuurd zonder kosten

Uitstekende technicus zeer behulpzaam

Uitstekende service. Ondanks dat de monteur later was dan het afgesproken tijdstip (waarover hij wel communcieerde), bleef hij tot alles opgelost was.

Super professioneel

Eerste gesprek was duidelijk en zeer goed uitgelegd! We wisten precies hoe het allemaal in z’n werk ging van A tot Z

ik heb dat geluid niet gehoort ik bwen

het is netjes geplaats, ik zou wel eens horen. ik als ex brandweer man wil ik dat wel eens horen. Ook voor mijn vrouw. Ik hoor het wel. wachtend op antwoord. gr. Arie van Schaik

goede klantenbejegening

Het telefonisch contact met Verisure verloopt zeer prettig.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught