Monteur die thuis kwam was perfect een 10 Dame die onverstaanbaar NL sprak van de sales afdeling een onvoldoendes, kon of wilde me niet helpen met mijn vraag. Ik moest maar wachten op antwoord wat ik op mail had gevraagd Andere meneer van sales afdeling wilde me wel helpen, was perfect een 10 Kwalijk dat Verisure andere klant met zelfde pakket muv camera's buiten ruim €30 minder laat betalen dan mij Het is dat ik het hele security gebeuren heel goed vind en het prettig vind als mijn honden thuis zijn. Anders had ik ander security systeem genomen zonder te duur abonnement
Beste Rina, Hartelijk dank voor uw recensie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze diensten. We begrijpen echter dat u een knelpunt ervaart met betrekking tot de kosten. Als u hier verder over wilt praten, nodigen we u uit om ons een e-mail te sturen op [email protected]. We staan klaar om uw zorgen te bespreken en u te helpen waar mogelijk. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
After to have met the Verisure agent to present their product, he came the day after to install the alarm system and it was fully operational the same day. The Verisure agent has answered to all my technical and service questions quickly and accurately. The cost for material, installation and monthly fee were clear and as expected at Contract signature.
Dear Hugues, Thank you so much for your wonderful review! We are thrilled to hear that you are satisfied with our services. Your feedback means a lot to us and motivates us to give our best every day. If you have any questions or comments in the future, please do not hesitate to reach out. We are always here to help! Thanks again, and we look forward to being of service to you for many more years to come. Best regards, Verisure Netherlands
Helemaal goed
Beste Aart, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Goed geholpen
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Bedrijf slechtste ervaring mee beloven veel maar met goede oplossingen heeft nog nooit iemand aan gedacht. Voor mij geen reclame aan derden alleen maar negatieve. Ga ook niets betalen voor dat alles is opgelost
Beste Harriet, Hartelijk dank voor uw recensie. We waarderen uw feedback enorm en begrijpen dat u momenteel niet tevreden bent met uw ervaring. We zouden graag met u in gesprek gaan om het probleem te bespreken en samen naar een oplossing te zoeken. Wij nemen binnenkort contact met u op en kijken uit naar het gesprek! Met vriendelijke groet, Verisure Nederland Update 07-10-2024 Beste Harriet, Wij hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken, echter is het ons niet gelukt. Wij willen u dolgraag te woord staan om uw probleem op te lossen. Om deze reden verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kijken uit naar ons gesprek! Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Prima service en klantvriendelijkheid. Luisteren goed naar de wensen en maken een op maat plaatje
Beste John, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Ze komen de afspraken goed na.
Beste Harry, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
De monteur kwam binnen, stelde zich netjes voor een verifieerde waarvoor hij kwam. Hij heeft alles netjes afgewerkt en ging weer
Beste Gerda, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
nvt
Netjes te woord gestaan en geholpen door de Meneer aan de telefoon.
Beste Mary, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
gewoon goed
Beste Wim Nijman, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Sono stato chiamato per un problema alla porta di ingresso che si è poi rivelata una anomalia al sensore della porta stessa che era stato cambiato poco tempo fa da un tecnico Verisure. Il tecnico al telefono ha detto che avrebbe risolto lui. La porta quando c'è molto vento segnala una vibrazione. Spero che il problema non si ripeta più
Caro M. Giusti, La ringraziamo molto per l'ottima recensione! Siamo estremamente felici di sapere che è soddisfatto dei nostri servizi. Il suo feedback significa molto per noi e ci spinge a fare del nostro meglio ogni giorno. Se in futuro dovesse avere domande o commenti, non esiti a contattarci. Siamo sempre qui per voi! Vi ringraziamo ancora e speriamo di potervi servire per molti anni a venire. Cordiali saluti, Verisure Paesi Bassi Tradotto con DeepL.com (versione gratuita)
Tot nu toe goed Ik schrik wel als ik de reviews lees
Na een storingsmeldingen was een telefoontje genoeg om duidelijkheid te krijgen over de storing en de aangeboden oplossing
Beste Tony Schleiffert, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Tevreden
Beste Brunhilde, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Snelle, efficiënte reparatie
Beste Alfred, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
keurig opgelost
Beste Aarnoud, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
word adequaat op melding gereageerd en eventueel opgelost.
Beste C.G, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Vriendelijk en goede uitleg.
Beste A, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
de beveiliging van mijn huis is perfect alsook de rookmellders en de reactie daarop bij het afgaan. De verbinding van mijn deurbel met mijn mobiel krijg ik niet goed voor elkaar
Beste Tjeerd Jorna, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Voel me dag en nacht veilig in huis!!
Beste Irene, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Jammer dat er nooit meer service beurten zijn, of moet dat aangevraagd worden? Verder geen klachten
Beste J, Bedankt voor uw recensie! Uiteraard heeft u recht op onderhoud. Dit dient wel aangevraagd te worden via onze klantenservice. Onze klantenservice kan samen met u een afspraak inplannen zodat onze monteur bij u langs kan komen en hopelijk ook een kopje koffie kan ontvangen. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Mooi systeem incl rookmelders, maar de central unit heeft wel een probleem. Inmiddels voor de derde keer een lage batterijspanning, al twee keer vervangen, en nu dus weer?? Het apparaat staat ook gewoon altijd op netstroom. Je wordt keurig gebeld als het probleem zich voordoet, het wordt vervolgens doorgegeven aan de TD, en dan???? Je hoort niks meer. Dus binnenkort maar weer zelf bellen. En nu will ik een normaal functionerende centrale unit!
Beste Stefan, Hartelijk dank voor uw recensie! Wij willen u bedanken voor het complimenteren van onze diensten, echter merken wij dat u niet helemaal tevreden bent. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Om deze reden zullen wij zo goed snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Bij mogelijke incidenten klantvriendelijke actie
Beste Nico, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland
Na de installatie waren er discussies over de afgesproken prijs. Daar kan ik heel slecht tegen. Afspraak = afspraak. Dat heeft een tijdje voortgesudderd en is uiteindelijk min of meer opgelost. Vervolgens hadden we een haperend elektronisch slot op onze voordeur en dat is nu vervangen ; het nieuwe slot werkt goed. Ik ben wel erg te spreken over de laatste ervaring met de klantenservice; die was gewoon erg goed. Dus een mixje van ervaringen maar overall en na verloop van tijd tevreden met hoe het nu is.
Beste Rob Ros, Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te doen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Nogmaals bedankt en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure Nederland