Alarmsysteem werkt prima, soms wat traag bij in- of uitschakelen. De bediening van de smartplugs is - vooral via de app - nogal omslachtig.
Beste Pieter, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Zeer tevreden over de alarm
Beste Jpa Smit, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Fantastisch en erg goed
Beste Bart, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Top in alle opzichten
Beste Gerard, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Je kunt op Verisure rekenen en dat geeft rust.
Beste Caro, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Allereerst duurt het meer dan 13 minuten voor ik uberhoud iemand aan de lijn heb. Terwel als ik een systeem wil hebben ik binnen 2 minuten terug gebeld wordt en dezelfde avond nog een vertegenwoordiger kangs komt. Maar als er een probleem is wordt er niet terug gebeld en moet ik erg lang wachten voor ik uberhoud te woord wordt gestaan . Vandaag terug gebeld door de klantenservice en ja alles naar tevredenheid opgelost.
Beste Jan Hakkenbrak, Bedankt voor uw review! Wij vinden het zeer spijtig om te lezen dat de communicatie tussen Verisure en u niet soepel verloopt. U geeft aan dat u tegen enkele problemen aanloopt en wij willen deze graag verhelpen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen om u de gelegenheid te bieden de situatie verder toe te lichten en een passende oplossing te vinden ervoor. Met vriendelijke groet, Verisure NL Update: Geachte heer Hakkenbrak, Bedankt voor het aangename gesprek! Wij hebben zojuist uw dossier besproken en het is in zijn volledigheid opgelost. Wij hopen u nog vele jaren van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Verisure NL
Originele beoordeling
monteur kwam een dag eerder en vroeg of het uitkwam. hij was in de buurt en had wat tijd om het geplande nu te doen. Uitstekend !!
Beste Job, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Alle acties werken naar behoren.
Beste Jacob, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Goede ervaring. Vriendelijke mensen.
Beste Arjan Hoekman, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Alles werkt zoals het moet
Beste Leonardus Stijnis, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Aardige deskundige mensen en heel vriendelijk we zijn blij dat we het hebben laten doen bij hun hele goede service een pluim voor ze
Beste Jeanet, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Gelijk begrip van de situatie en zeer passende oplossing aangedragen
Beste Joep, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Er wordt snel gereageerd door te bellen, altijd vriendelijk en geruststellend
Beste Deborah, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Beste Theo, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Na 3 maanden waarin ik aangaf dat ik ging verhuizen nog geen reactie van Verisure ontvangen. Toen ik het zelf afbrak kwamer pas een reactie,
Beste Peter van der Linden, Bedankt voor uw review! Wij vinden het zeer vervelend om te lezen dat de communicatie tussen Verisure en u niet helemaal soepel verloopt. Wij willen u graag te woord staan om uw situatie op te lossen. Wij zullen u spoedig telefonisch benaderen. Met vriendelijke groet, Verisure NL Update: Beste heer/mevrouw van der Linden, Nogmaals wil ik u bedanken voor het aangename gesprek. Wij waarderen dit enorm, aangezien dit ons helpt om u een Verisure-ervaring optimaal aan te bieden. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via 088 – 088 89 99 of via [email protected]. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Kind regards, Verisure NL 088 088 89 99
Keurige mensen,alles naar behoren opgelost
Beste Mari, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Heeft eindelijk de voordeur bel gerepareerd wat 3 vorige monteurs niet lukte. Camera’s keurig vervangen.
Beste Jan, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Uitstekend!
Beste Cees, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
De bereikbaarheid van de klantenservice is zeer slecht. Ook de afhandeling van het probleem. Ik heb af moeten dwingen om een afspraak te krijgen met een monteur. Ze wilde wel een mailtje sturen hoe ik zelf het probleem kon oplossen. Betaal ik daar meer dan 30 jaar €66 per maand voor. Waarom dan onderhoudscontract??? De monteur was zeer vriendelijk en correct.
Beste Willy, Bedankt voor uw review! Wij vinden het zeer spijtig om te lezen dat u onze diensten op deze manier heeft ervaren. Wij willen u graag te woord staan om uw de gelegenheid te bieden de situatie verder te toe lichten en om tot een passende oplossing te komen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Had een eenvoudige vraag moest wel lang wachten maar de vriendelijkheid van de medewerker maakte dit goed.
Beste Dennis, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Ik had behoorlijke verwachtingen van Verisure. Maar die zijn meer dan waargemaakt.
Geen behoefte aan het plaatsen van mijn menig.
Het is een zeer goed werkend alarmsysteem we hebben prima ervaringen hiermee als er alarm is afgegaan om welke reden dan ook wordt je direct gebeld en of alarmopvolging in werking gesteld ook de noodknop die je s''nachts naast je bed kunt leggen is een veilig idee met 1 druk op de knop heb je direct contact met de alarmcentrale.
Ik verwacht echter van Verisure dat bijvoorbeeld jaarlijks een medewerker komt controleren of een en ander goed werkt. Zoals de conditie van batterijen. Waar betaal je anders zo'n toch vrij prijzig abonnement voor? En wat de volgende vraag (Aanbevelen) betreft, ik zou ja zeggen, maar wel wijzen op de kosten.
Beste Marcel Simon, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Wij kregen een waarschuwing op de display van het alarm. Verisure gebeld, dame ging zoeken, twee dagen later kwam de monteur. We bevelen Verisure van harte aan!!
Beste Hans, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Vriendelijke groet, Noah - Verisure NL