Positieve ervaringen, kleine verbeterpuntjes mogelijk.

Alarmsysteem werkt prima, soms wat traag bij in- of uitschakelen. De bediening van de smartplugs is - vooral via de app - nogal omslachtig.

Zeer tevreden over de alarm

Heel erg goed

Fantastisch en erg goed

Snel en professioneel

Top in alle opzichten

Gewoon ouderwets goed

Je kunt op Verisure rekenen en dat geeft rust.

Tijd rofend en ontmoedigend.

Allereerst duurt het meer dan 13 minuten voor ik uberhoud iemand aan de lijn heb. Terwel als ik een systeem wil hebben ik binnen 2 minuten terug gebeld wordt en dezelfde avond nog een vertegenwoordiger kangs komt. Maar als er een probleem is wordt er niet terug gebeld en moet ik erg lang wachten voor ik uberhoud te woord wordt gestaan . Vandaag terug gebeld door de klantenservice en ja alles naar tevredenheid opgelost.

monteur kwam een dag eerder en vroeg of het uitkwam. hij was in de buurt en had wat tijd om het geplande nu te doen. Uitstekend !!

Systeem werkt prima.

Alle acties werken naar behoren.

Zeer enthousiast

Goede ervaring. Vriendelijke mensen.

Professioneel

Alles werkt zoals het moet

Aardige deskundige mensen en heel vriendelijk we zijn blij dat we het hebben laten doen bij hun hele goede service een pluim voor ze

Zeer prettig, kundige mensen

Gelijk begrip van de situatie en zeer passende oplossing aangedragen

Snelle reactie

Er wordt snel gereageerd door te bellen, altijd vriendelijk en geruststellend

goed geholpen

Slechte ervaring met service

Na 3 maanden waarin ik aangaf dat ik ging verhuizen nog geen reactie van Verisure ontvangen. Toen ik het zelf afbrak kwamer pas een reactie,

Tevreden

Keurige mensen,alles naar behoren opgelost

Deskundige service monteur erg klantvriendelijk

Heeft eindelijk de voordeur bel gerepareerd wat 3 vorige monteurs niet lukte. Camera’s keurig vervangen.

Uitstekend geholpen.

Uitstekend!

Bereikbaarheid klantenservice

De bereikbaarheid van de klantenservice is zeer slecht. Ook de afhandeling van het probleem. Ik heb af moeten dwingen om een afspraak te krijgen met een monteur. Ze wilde wel een mailtje sturen hoe ik zelf het probleem kon oplossen. Betaal ik daar meer dan 30 jaar €66 per maand voor. Waarom dan onderhoudscontract??? De monteur was zeer vriendelijk en correct.

Wachttijd was te lang daarna goed geholpen

Had een eenvoudige vraag moest wel lang wachten maar de vriendelijkheid van de medewerker maakte dit goed.

Het was een zeer goede klantenervaring

Ik had behoorlijke verwachtingen van Verisure. Maar die zijn meer dan waargemaakt.

Vlot en goed.

Geen behoefte aan het plaatsen van mijn menig.

Zeer goed werkend alarmsysteem

Het is een zeer goed werkend alarmsysteem we hebben prima ervaringen hiermee als er alarm is afgegaan om welke reden dan ook wordt je direct gebeld en of alarmopvolging in werking gesteld ook de noodknop die je s''nachts naast je bed kunt leggen is een veilig idee met 1 druk op de knop heb je direct contact met de alarmcentrale.

Klantenservice werkt wel goed.

Ik verwacht echter van Verisure dat bijvoorbeeld jaarlijks een medewerker komt controleren of een en ander goed werkt. Zoals de conditie van batterijen. Waar betaal je anders zo'n toch vrij prijzig abonnement voor? En wat de volgende vraag (Aanbevelen) betreft, ik zou ja zeggen, maar wel wijzen op de kosten.

Snel en vriendelijk

Wij kregen een waarschuwing op de display van het alarm. Verisure gebeld, dame ging zoeken, twee dagen later kwam de monteur. We bevelen Verisure van harte aan!!

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught