De batterij van de nieuwe camera is weer snel leeg

Ik heb nu al een derde camera, maar deze laatste spant de kroon Na 4 dagen leeg Camera registreert meer dan volgens instellingen geregistreerd moet worden Ik moest van de klantenservice ergens op een dashboard( niet te vinden) op een poppetje ( niet te vinden) ergens ( waar?) slimme instellingen aanpassen Werkt dus echt niet!!! Ik had alleen registratie personen actief gezet en verder niet Camera registreert alle namelijk

Compleet systeem

Wel goed maar hoop wel op nieuwere componenten. Prijs hoeft niet zo hoog te zijn per maand. Bij het hebben van een compleet systeem en abonnement hoort ook vernieuwing van reeds afgenomen componenten. Helaas gebeurt dit niet

Contact met klantenservice was goed. Minpunt is het contact met de installateur. Hij heeft alles goed geïnstalleerd maar reageert niet op zijn afspraak met hem contact op te nemen als er problemen waren of als ik nog iets weten wilde waar ik niet kon uitkomen. Geen reactie op bellen en appen. Jammer want het persoonlijk contact was goed. Uiteindelijk zijn mijn vragen beantwoord middels de klantenservice

Dit is de slechtste ervaring

Dit is de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met een bedrijf! Verisure is totaal onbetrouwbaar en hun klantenservice is een absolute ramp. Ik heb geld betaald dat ik nog steeds niet heb terug ontvangen, ondanks hun valse beweringen dat ik dit wel heb ontvangen. Gelukkig heb ik mijn abonnement binnen de eerste twee weken opgezegd, anders zat ik nu nog steeds met deze waardeloze service opgescheept. Ik heb meerdere keren contact gehad met de klantenservice via e-mail, waarbij mij keer op keer werd toegezegd dat ik mijn geld binnen een week zou ontvangen. Het is nu twee maanden later en ik heb nog steeds niets ontvangen. Vandaag sprak ik met een klantonvriendelijke medewerker die beweerde dat de fout niet aan hun kant lag. Wat een onzin! Hier zijn een paar van de vele slechte eigenschappen van Verisure: ZEER slechte communicatie en klantondersteuning. Onbetrouwbare en valse toezeggingen. Langdurige en frustrerende afhandeling van klachten. Volledig gebrek aan verantwoordelijkheid bij het oplossen van problemen. Ik ben WOEDEND over hoe ik ben behandeld en ik raad iedereen met klem af om met Verisure in zee te gaan. Dit bedrijf is een regelrechte schande en ze verdienen het niet om ook maar één klant te hebben. Verspilde tijd, verspild geld en eindeloze frustratie!

Goedewerking

Ik ben teverende

monteur kundig en accuraat

zeer snel en goed geholpen

Na veel gedoe en vertraging, uiteindelijk toezegging nagekomen

Ik heb veel moeite moeten doen om een nalevering, van bij installatie niet beschikbare onderdelen, te doen plaatsvinden. De klantenservice is hopeloos.

keurig en correct

geen

Zeer goed geholpen

Nvt

Maanden wachten tot een monteur kan

Als je in de zeldzaam gelukkige omstandigheid bent en bij klantenservice überhaupt de telefoon wordt opgenomen, moet je vervolgens maanden wachten op een monteur. Misschien beter om eerst de klantenservice en de technische dienst op peil te brengen; voordat je reclame campagnes gaat voeren om nieuwe klanten te krijgen!

Top service.

Top service en kwaliteit.

Prima maar qua communicatie kan beter

Bij mij ging alles naar wens. Leuke medewerkers die met goede uitleg kwamen en zelfs met een betere korting kwamen dan aanvankelijk accoord mee gegaan. Op basis hiervan de buren enthousiast gemaakt om hetzelfde pakket te nemen voor dezelfde prijs en daar werd ook mondeling accoord op gegeven. Eenmaal alles geïnstalleerd bij de buren begon men er pas over dat de prijs anders werd ( meer dus dan de mondelinge overeenkomst) , waardoor zij zich in een hoek gedreven voelden…..niet erg netjes van de heren. Communicatie tussen de heren van Verisure kan mijns inziens een stuk beter. Ik was erg enthousiast en klaar om jullie te promoten, maar zie er nu vanaf. Wat erg jammer is want ik had voor meer klanten kunnen zorgen in de wijk……

Fijn werkend alarmsysteem.

Klantenservice medewerkers zijn vriendelijk en weten waar zij over praten, maar als je terug gebeld moet worden duurt het 10 tot 15 dagen voor er een reactie komt, dit is wel erg lang.

ik heb volledig vertrouwen in Verisure ook in de monteur. En het hele Team van Verisure.

Wisselvallig

Monteur die bij ons thuis kwam was top. Contacten met de binnendienst waren minder

Redelijk goed.

Monteur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Hij gaf aan dat ik de drie dagen in mei niet hoefde te betalen, maar stonden wel op mijn rekening.

Zeer goed geen problemen personeel isvriendelijk aleen als je belt moeilijk bereikbaar althans voor een algemene vraag

Goed geregeld, conform afspraak

Alarm herinstallatie ivm verhuizing. Conform afspraak gedemonteerd en gemonteerd op het nieuwe adres. Helemaal blij en veilig gevoel!

Heel goed

Duidelijk en snelle plaatsing

snelle hulp

snelle hulp, echt professioneel

Alert and exact.

I was travelling in Japan and a call came from Verisure that vibration was detected in a window. Final conclusion was a bird or some other object might have caused it. No burglary.

Conform verwachting geholpen

Zoals hierboven vermeldt in 1 zin