Vriendelijke en snelle service

in dubio

Mijn ervaring met de monteurs van Verisure zijn prima. Precies het tegenovergestelde is het geval met mijn contactpersoon. Vandaar dat de score net "voldoende"wordt.

Goed werkt prima meteen een reactie

Bij alarm werd meteen gereageerd

Goed en helder.

Goede uitleg en correcte mensen. Tip; een stofzuiger gebruiken met boren.

Lange tijd in de

Wacht, maar na contact,Perfect l zeer kundig..

Slecht

Mijn reviu zal niet prettig zijn...hier viel het hele systeem uit er wet net ons n afspraak gemaakt voor de monteur..wij dus de volgende dag vrij gemaakt ervoor en dan komt de monteur niet..dus weer bellen met jullie nieuwe afspraak kan pas na n dag of 5 en daar ben ik tottaal niet blij..dus na wat stemverheffing kan ik die zelfde dag nog geholpen worden...en dan blijkt dat hier vanaf het begin alles fout aangesloten was ons kastje moest vervangen en verplaatst worden....en terwijl de monteur hier is krijg ik n mail met n datum door wanneer er n monteur gaat komen...weten jullie zelf nog wel waar je mee bezig bent...en daar betalen wij dus n hoge prijs voor van 42.naar 69 euro in nog geen 2 jaar is veel hoor..

Uitstekende service

Medewerkers nemen de tijd en leggen alles goed uit. Komen ook nog terug om te checken of alles goed werkt.

is goed

ben tevrede

Werkt als behren

Werkt als behoren

Sinds dat ik het alarmsysteem heb heb ik veel meer rust en dat is heel fijn omdat ik maar alleen ben

Een heel fijn en makkelijk te bedienen systeem.

telefonisch goed geholpen

telefonisch goed geholpen

Ik zou gebeld worden op dag x maar het werd een dag later. Verder goed afgehandeld.

Heeft het probleem prima opgelost.

Correct en vriendelijk in contact. Problemen die op dat moment niet direct op te lossen waren heeft hij doorgezet naar de planning.

Snelle en vlotte afhandeling van de problemen.

Zeer alert!

Verschillende keren door eigen schuld in contact geweest met Verisure meldkamer, omdat mijn alarm was afgegaan. Ik voel mij echt veilig, door de alertheid van de meldkamer, zeker omdat ik alleen ben. Na afloop werd ik niet op mijn vingers getikt en waren de medewerkers begripvol.

Goed, vlot beleefd

Ben goed geholpen, dit keer ging het alleen om een aantal batterijen vervangen, was snel klaar. Monteur was beleefd en vriendelijk, terwijl hij een drukke dag had door uitvallen zieke collega!

Monteur werkt netjes en correct

Verisure is moeilijk bereikbaar maar monteur werkte netjes en correct. Moet wel nog een nieuw zonnepaneel opgestuurd worden (nog niet gearriveerd) Camera werkt nu prima

De persone j-dame die mij heeft geholpen.

Door het verhaal van Verisure en uitleg van de apparatuur . En natuurlijk de prijs . Plus dat de jonge Dame het zelf mee kon installeren., direct. Na een goede prijs afspraak. Plus dat ze een goede en correcte uitvoering van haar werkzaamheden. Deze jonge Dame Esma, is een goede aanwinst .Voor Verisure,In verkoop en montage. Chappo. Voor deze jonge Dame Mej, Esma. U succes verder.

Veilig gevoel !

Indien nodig vakkundige hulp. De mogelijkheid om, bijvoorbeeld, zelf te calibreren. Na instructie. Enz enz

Jullie zijn heel accuraat met het reageren op wat er gebeurt bij mij thuis !

Ben nog niet zo bekend met het systeem en maak soms een fout maar herstel het wel . Jullie helpen mij daar heel vriendelijk bij en dan voel ik me niet bezwaard!

Snelle reactie

Tijdens ons afwezigheid is thuis de strom gevallen ivm storm/omweer. Melding van Verisure ointvangen dat de WiFi deed het niet. Terug gereisd van vakantie: Inderdaad een van de elektrische groep was uitgeschakeld. Terug gezet. Verisure sirene ging niet meteen aan ( vertraging ivm reset) then plotseling ging aan, maar ik kon de token niet meteen vinden. Binnen 10 minuten 2 politiemensen waren aan de deur. Chapeau!

Het is allemaal goed geregeld

Fijne monteurs netjes en je kan ze alles vragen en geven goed uitleg

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught