Net bedrijf. Prijs volgens afspraak

Net bedrijf.en de prijs oke.

perfect

voelen ons zeer veilig, bij bv. brandalarm is de meldkamer gelijk via schakel plateau te horen . Super goed

Kan beter

Mijn afspraken die ik gemaakt heb met een medewerker zijn goed. Deze persoon doet er alles aan om het goed te laten verlopen. Deze persoon is goed bereikbaar en reageert snel. Alleen de afspraken die gemaakt zijn worden niet goed uit gevoerd. Telkens worden er bedragen afgeschreven die niet kloppen met de afspraak. Voor de rest geen klachten

Bijna zes weken moeten wachten op een monteur en de dag dat hij moest komen kwam er niemand en moest

Slechte service

Slecht

De klantenservice slecht bereikbaar via telefoon minsten 20 min wachttijd.

Nooit klachten

Fijn contact gehad met klantenservice

Snelle service en oplossing

We stonden pas over 2 weken ingepland voor een herstel van een deursensor. De servicemonteur was echter in de buurt en belde of we thuis waren, hierdoor waren we sneller geholpen dan verwacht. Top dat de servicemonteur naar de planning had gekeken.

Super geholpen heb en aanspreek punt

Ik ben er blij mee

Ik ben er blij mee omdat ik alleenstaande ben. Ik wil me graag veilig voelen in mijn eigen huis. Dit geeft mij een gevoel van zekerheid. Ik vind het alleen jammer dat het zo duur is.

Prima service als je met een probleem komt.

Ik gaf aan dat het me allemaal teveel ging kosten en ze kwamen met een mooi aanbod.

Zeer goede service van Rick

Zeer service gericht

Tevreden

Keurig

Het aanpassen en activeren van aangeschafte apparatuur verliep moeizaam

Na plaatsing van deurbel en spotlight, werden beelden niet weergegeven op de verisure app. Telefonisch kon ik niet geholpen worden. Uiteindelijk is besloten om een monteur langs te sturen. Voordat de monteur kwam is er een maand overheen gegaan, daar afspraken steeds verzet werden. Uiteindelijk bleek het simpel om een "vink" te zetten, waardoor apparaten meteen zichtbaar waren in de app

Uitstekend, snel en persoonlijk!

De eerste kennismaking, de uitvoering, installatie waren prima. Maar dan ... bij elke vraag, elk probleem wist ik precies wie ik kon bellen en kreeg ik snel, persoonlijk en deskundig advies en een goede reactie. Mijn grote complimenten aan Mw. Amber, onze contactpersoon!

klantvriendelijk

conform afspraak

Zeer tevreden.

Ik ben al jaren een tevreden klant van “VERISURE” . Het alarm wat ik heb is zeer uitgebreid. Sinds kort heb ik de KeyFob erbij . De KeyFob is een persoonlijk afstandsbediening die je bij je kan dragen. Bijvoorbeeld aan je sleutelbos. De KeyFob maakt het mogelijk om acties uit te voeren , hoeft niet via de mobiel in en uit te schakelen zeer handig in gebruik . Met “VERISURE” naast mijn zijde voel ik me niet alleen ik voel me veilig. Ook al ben ik eerlijk gezegd zo nu en dan nog angstig maar dat gaat niet meer uit me systeem . Ze nemen de tijd voor je ‘ altijd een luisterend oor . De ervaren monteurs weten wat ze doen . Een mens hoort zich in en rond het huis (straat) veilig te voelen. Daar ben ik “VERISURE” zo dankbaar voor . Het is waarderend werk wat ze doen 24 / 7 ‘ Dank je wel “VERISURE” voor de veiligheid voor alles wat jullie doen voor de klanten ! .

Goed te bedienen ook voor ouderen.

Volledig systeem incl. SOS button.

Mijn vrouw heeft nog " angst" voor het kastje.

Is nog te kort om hier een goed antwoord op te kunnen geven.

Heel positief

Klantvriendelijk, goed advies, geduldig.

Professioneel en empatisch.

Zowel tijdens de locatie-opname als gedurende de installatie werd op een deskundige wijze de beveiliging tot stand gebracht en op een duidelijke manier uitleg over het gebruik gegeven. Ook werd er zeer behulpzaam opgetreden bij het installeren van de app.

Alert en betrouwbaar.

Alert en betrouwbaar.

Goede service wordt direct gebeld als er een alarm wordt gegenereerd

Als er meldingen zijn wordt ik direct gebeld, er wordt dan oplossend nagedacht en besproken

top

Goed geholpen ,zeer professioneel

deurbel vervangen zou zonder kosten zijn maar toch een rekening gekregen.

Er was afgesproken dat mijn deurbel vervangen zou worden zonder kosten en dan wordt er een rekening gestuurd voor een nieuwe deurbel. Dit noem ik geen serivice.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught