Betrouwbaar en veilig

Ik ondervindt met Verisure geen enkel nadeel.

De installatie is vlot verlopen.

Tijdens de installatie was er nog gelegenheid om de bestelde set aan te passen. Dat is wel fijn omdat wij ondertussen zelf meer inzicht kregen wat we nu eigenlijk wilden en wat nou nodig of niet nodig was.

Mijn probleem is naar tevredenheid opgelost.

Snel telefonisch contact gekregen. Vriendelijke en begripvolle medewerker. Ik kreeg een e-mail ter bevestiging van de in dat gesprek gemaakte afspraken.

Toch vindt ik als er iemand s'nachts langs de camera loopt deze slecht te zien is.

Het is wel een poosje wachten,10 minuten; medewerkster was goed

Zie mijn volzin

Deskundig en goede service

Veilig

Natuurlijk zijn er weleens probleempjes. Ze worden altijd snel, efficiënt en naar tevredenheid opgelost Voor ons een mooie 9

was goed

Alleen het lange wachten.

Prima opvolging.

Goede aanpak door meldkamer en politie. Snelle actie.

mijn ervaring is prima

mijn ervaring is prima over het werken met het systeem. alleen het abonnement is prijzig

Installatie nieuwe apparatuur

Als trouwe klant van Verisure en daarvoor Aurondio sinds 2007 heb ik me over laten halen om nieuwe apparatuur (update) te laten plaatsen Monteur kwam na telefoontje wat vroeger. Prima. Ging voortvarend te werk maar had alleen schroefboor bij zich. Daarmee kun je echt geen schroeven in betonmuur krijgen. Helaas bleek afstand v-box tot camera te groot en moest verplaatst worden. Om eerder genoemde reden heb ik zelf gaten geboord Ook de display in entree bleek niet op oorspronkelijke plek op muur te kunnen ( niet vlak..) Gelukkig heb ik toen een plankje gezaagd (!) waar de display wel goed op werkte Helaas hangt die nu net n beetje scheef en zitten er 3 door hem ‘geboorde’ gaatjes naast. Al met al aardige jongen die niet echt heel netjes werkt Dankzij mijn aanwezigheid en ingrijpen/ acties is het redelijk verlopen Maar dat lijkt me niet helemaal de bedoeling en kan ik wel een restitutie van mijn ‘kosten’ en bijdrage vragen Bel me en doe een voorstel

Primair proces goed, administratie moeizaam

De door Verisure aangelegde alarmcentrale werkt goed. Op administratief gebied is de club minder goed georganiseerd. De ene hand weet niet wat de andere hand doet. Ik heb nu een vast contactpersoon en die lost alle dingen die fout gaan goed op, maar anders.....

Naar tevredenheid

naar tevredenheid, telefonisch contact gehad klant vriendelijk, duidelijk en luisteren. met vr groet

Klantvriendelijk vakkundig bedrijf en medewerkers

Ben vakkundig en klantvriendelijk geholpen

Heel goed en snel

Altijd snel en goed geholpen

Goed afgehandeld, maar duurt allemaal te lang

Idem

Goed en betrouwbaar

Heel fijn dat ik snel werd teruggebeld en dat mijn vraag snel werd beantwoord! We voelen ons veilig met jullie systeem!

Het contact verliep prima

Monteur bezoek perfect. Wacht nu op communicatie over de wens voor een videodeurbel

Ramses deed uitstekend werk

Het probleem is nog niet opgelost maar Ramses heeft alles gedaan wat mogelijk was

tevreden

Mijn vriendin heeft het met U collega opgelost zij is mijn hulp als er problemen zijn en nu in samenwerking met een van U mensen is het telefonisch opgelost kunnen worden Mooi toch ! [email protected] STAPELEN 68 5281 ej bOXTEL

Mohammed vriendelijke en nette monteur alleen jammer dat we hem te vaak aan de deur hebben. Zorg dat Arlo met Nederlandse vertaling komt en weg met dat Engels

Snel en vakkundig

Snelle en adequate oplossing van het probleem

Heel snel met plaatsen

Slecht bereikbaar als er iets gedaan moet worden. Een afspraak maken tussen 8 uur en 1300 uur vindt ik persoonlijk geen afspraak. Dan belt de medewerker om 1130 uur dat de afspraak verzet gaat worden naar 1430 uur . Terwijl het plaatsen van het alarmsysteem binnen een uur geregeld kan worden. Mvg Joop Kerkhoff

Goed geregeld.

Benadert door de klantenservice dat mijn systeem verouderd is. Afspraak gemaakt en alles nieuw.... ook een deurbel camera en Arlo camera met zonnepaneel laten installeren. Top monteur die weet waar die het over heeft. Na de eerste dag ging meteen het alarm twee keer af.... huisdieren instelling aangepast en geen last meer...... niet goedkoop maar wel goed.

Kan beter

De buitencamera zou een kapje moeten hebben, ivm. Koude en regen. Daardoor onstaan wazige beelden. De camera voor is wel tegen regen en kou beschermd maar registreerd niet iedere voorbij ganger. Jammer

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught