Helemaal happy

Ik ben super blij met het alarm systeem. Helaas een vervelende ervaring moeten hebben waarbij het alarm systeem prima zijn werk heeft gedaan. De opvolging en afhandeling vanuit Verisure is veel belovend.

Mooie praatjes weinig werk leveren

Geen aanrader, ze zijn duur hebbe grote verkooppraatjes en beloven dinge die ze niet waarmaken ik had een installateur genaamd Damon en diegene is een ramp gaat terwijl die een halfuur werk heb middenin pauze houden en komt een halfuur telaat ook belooft hij dinge die die niet nakomt

Zeer zeer zeer slecht.

Bij het plaatsen van de slechte review over dit bedrijf hebben wij onze gegevens,klantnummer e.d.meegestuurd, Tot onze grote verbazing lezen wij bij de reactie hierop dat zij onze gegevens niet kunnen terugvinden,dit geeft aan hoe serieus dit bedrijf met bestaande klanten omgaat, Als je de reacties op de slechte reviews naleest zie je steeds een standaard antwoord, Feit is dat nieuwe klanten voorrang hebben en de service en klachten voor bestaand klanten niet serieus worden genomen. Nogmaals, er zijn betere en goedkopere aanbieders en die gaan wel netjes met bestaande klanten om.

Veel te duur

Redelijke service.

Heel slecht

Kunnen het werk niet aan. Al twee maanden wachten op service. Schandalig

Zeer slechte klantenservice

Ondanks belofte binnen 14 werkdagen en daarna binnen 7 werkdagen te worden teruggebeld is hier geen gehoor aan gegeven. Voor de minimaal 5e weer contact opgenomen met de klantenservice. Het was ons probleem werd verteld. Klaar met deze leverancier!

matig ...duur zeer kostbaar .....1 bom 234of 5 ...begrijp mijn keuze

Camera viel uit ...dus bellen ..dat lukt soms in twee dagen...een afspraak duurt 3 weken aleer er een monteur komt....als ie komt ...een afspraak gemaakt= 3 weken wachten...op maandag komt hij niet...en geen bericht van verisure.....geef even bericht wil je.... Camera valt uit dus geen beveiliging...opnieuw bellen 3 weken wachten...monteur komt....ik blij...chip vervangen...na 4 dagen camera valt uit.....bellen 3weken wachten- dus weer zonder bescherming- monteur komt..ik blij.....na 2 dagen camera valt uit...dus weer bellen .....weer afspraak voor over 3 weken.....weer geen beveiliging,.....tot nu 4 x ...u eest t goed 4x gebeurt.. Wel doorbetalen he ventje anders incassobureau....een ster of een gaatje in mijn voorhoofd..helaas.. doch dit nooit verwacht.

Zeer teleurstellend

Ruim 10 jaar klant en betalen erg veel per maand hiervoor [er zijn goedkopere aanbieders met betere service] Voor het uitbreiden van het systeem moet je 5 weken wachten en als de dag daar is bellen zij 1 uur van tevoren af,de monteur is ziek… Voor het maken van een nieuwe afspraak sta je ruim 30 minuten in de wacht,nieuwe afspraak is pas over 5 weken mogelijk,de reden daarvan is….NIEUWE KLANTEN GAAN VOOR,,,,,! Dus even goed nadenken mocht u een alarm willen laten plaatsen,genoeg andere aanbieders met een betere service op de markt die ook nog eens een stuk voordeliger zijn.

niet nakomen afspraken

wegens verhuizing een afspraak gemaakt voor demontage materialen VOOR de overdracht. Plannen de grappenmakers hem NA de overdracht, is er geen toegang meer in het pand en ben ik de materialen kwijt. Volslagen inflexibel wat betreft de monteurs, ik moet maar accepteren dat het systeem dus niet meer in mijn bezit is. Reden om op te zeggen, ik ga echt NOOIT meer in zee met Verisure!!!

Oplichters

Na mijn verhuizing maken ze mijn alarmsysteem kwijt en ondernemen niets om het op te lossen . Wel elke maand cashen. Bel afspraken die ze maken komen ze niet na! Wanneer ik zelf bel hang ik eerst een half uur in de wacht en vervolgens geven ze elkaar de schuld . Wat een ballentent. Op deze manier ben ik blij dat ik van die oplichtersbende af ben ! Ik steek er geen moeite meer in en zal iedereen waarschuwen voor dat stelletje criminelen

Goed systeem

Goed systeem, maandelijks hoog maar je krijgt er veel voor terug. Bedankt aan onze monteur Timo.

Uitstekende service en snel handelen

Na een inbraak stond Verisure al dezelfde dag op de stoep en heeft mij direct weer een veilig gevoel geboden. Alles is door Timo netjes afgehandeld en geïnstalleerd! Zeker een aanrader.

Redelijk tevreden

Duurde 20 min. voor er iemand van de klantenservice aan de lijn kwam

super

Geweldig goede organisatie, betrouwbare apparatuur en uitermate deskundig personeel. Je betaald er dan ook wel het tarief naar!

Waardeloze service / waardeloos bedrijf

Goede service tegen veel te hoge prijs

Het beveiligingssysteem werkt al jaren prima en de service van meldkamer is uitstekend, maar inmiddels is het abonnementsbedrag opgelopen tot het belachelijke bedrag van €58,58 per maand. Het wordt tijd om elders te gaan kijken.

Ongeorganiseerde dieven

Het systeem wat Verisure installeerde vertoonde vanaf dag 1 storingen. Alarmen die midden in de nacht zomaar afgaan, camera’s die niet werken en automatische sloten die spontaan open gaan. Niet echt een bevordelijk voor een systeem wat inbraken moet voorkomen. Als je een monteur wil laten komen zit je min een half uur aan de telefoon om 1,5 maand later een afspraak te krijgen. En als je op wil zeggen dan komt dit niet door en de facturen lopen door. Ook als je het systeem niet eens kan gebruiken. En dan als toetje nog een mail krijgen dat het systeem goed werkt en er geen rede is om niet te hoeven betalen. Waardeloos systeem en waardeloos bedrijf.

Netjes en snel geholpen

Geweldige advies

Goeden ervaring

WAARDELOOS!!!!

Eigenlijk verdient deze organisatie geen enkel cijfer, het cijfer 1 is in mijn ogen nog te hoog. In december is de overeenkomst opgezegd, tot op de dag van vandaag krijg ik te horen dat deze niet is ontvangen. Eind december is alsnog een opzegging verstuurd, in januari heb ik uit ellende een aangetekende brief gestuurd waarin wij de overeenkomst voor een aantal locaties willen opzeggen. Deze brief is volgens een medewerker nooit aangekomen. Als ik een dag later bel krijg ik het verlossende bericht dat de brief is aangekomen en dat ik word teruggebeld over de opzegging.. In februari word ik dan eindelijk teruggebeld met het bericht dat de overeenkomst wordt stopgezet en dat alle facturen van de maanden februari en maart worden gecrediteerd. Uiteindelijk ontvangen wij nog steeds facturen, betalingsherinneringen met als klap op de vuurpijl hebben wij ook aanmaningen ontvangen. Tot op heden ben ik helaas genoodzaakt om elke dag telefonisch contact op te nemen om naar de status van de opzegging te vragen. Ik raad niemand, maar dan ook niemand aan om met deze amateuristische organisatie in zee te gaan!

Tevreden

Snelle reactie, en professioneel gehandeld We zijn erg tevreden.

Begripvolle hulp

Verisure kan ik een ieder aanbevelen.

Verisure kan ik een ieder aanbevelen. Het werkt in alle opzichten perfect. En je krijgt een goede ondersteuning.

Veilig gevoel

Ik zie en hoor dat steeds meer mensen korting krijgen als ik deze ook krijg zal ik zeker bij jullie blijven. Ik ben aan het kijken

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught