Goede service van de klantenservice en diverse afdelingen korte wacht tijd. Ze weten waar ze over praten en draaien er niet omheen straight to the point.
Beste Rakesh, Wat een mooi bericht, bedankt! We vinden het belangrijk dat onze klanten zo snel mogelijk geholpen worden en van de gewenste informatie worden voorzien. Fijn dat u een goede ervaring met ons heeft. Vriendelijke groet, Steffie van Verisure
DE MENSEN VAN VERISURE ZIJN BEKWAAM EN VRIENDELIJK
Beste Primsingh, Wat fijn om te horen! Bedankt voor dit positieve bericht. Weet dat we altijd voor u klaar staan! Gezellige avond gewenst. Vriendelijke groet, Steffie van Verisure
Toen ik interesse had, werd er snel gereageerd en gehandeld. Monteur kon gelijkkomen en monteren indien nodig. Was daar super blij mee. Na wat problemen gebeld, werd ook goed en netjes gehandeld, alleen de monteur reageert nu niet meer, eerst was het direct respons, nu niet meer online en belt ook niet nadat hij werd verzocht door Verisure om zo snel mogelijk contact op te nemen en een afspraak te maken. Teleurgesteld
Beste TJ, Bedankt voor uw bericht! Jammer dat u het contact minder soepel hebt ervaren na de montage. Het is inderdaad zo, dat de monteur waar u vanaf het eerste moment contact mee heeft, persoonlijk betrokken blijft tot 1 maand na installatie. Hierna, zullen wij vanuit ons hoofdkantoor een monteur aansturen die u op een gewenst moment zo snel en goed mogelijk kan helpen. Voor al uw vragen of een afspraak, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. (Ma-Vr 9uur-19.00uur 088 088 8999) Vriendelijke groet, Steffie Verisure NL
Prachtig systeem. Handige app waarmee je alles kan aanzetten. Vriendelijke monteur, die gelijk je persoonlijke contactpersoon is bij vragen. Een aanrader.
Beste Astrid, Bedankt voor uw positieve bericht! Fijn te horen dat het systeem overzichtelijk en praktisch is voor u. We vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt zonder gedoe! Geniet van dit prettige gevoel. Fijne dag! Vriendelijke groet, Steffie Verisure NL
Goede uitleg over al de producten en hulp en begeleiding tot het laatste product en instalatie
Beste S, Bedankt voor uw fijne positieve reactie! Dat horen we graag. Mochten er toch op of aanmerkingen zijn, weet dat we altijd bereikbaar zijn en voor u klaar staan. We hopen u lang te mogen beveiligen en u een zorgeloos en veilig gevoel blijft behouden! Vriendelijke groet, Steffie Verisure NL
Ik zal niemand aanraden naar Verisure te gaan.
Beste Ali, Wat jammer om te horen dat u geen goede ervaring heeft met Verisure. Uiteraard komen wij graag in contact met u, om u van uw vervelende ervaring te ontdoen. Ook zouden wij graag horen waar uw mening op gebasseerd is. Wij waarderen opbouwende feedback zodat wij kunnen blijven groeien en ontwikkelen. Hartelijk dank vast! Vriendelijke groet, Steffie Verisure NL
Goede uitleg, vakkundig geinstalleerd en goed in omgang met de klant. Ik kan Jacques aan iedereen aanbevelen.
Beste Frans, Bedankt voor uw fijne bericht! Goed te horen dat u een goede uitleg heeft gekregen en alles duidelijk is. Ik heb uw bericht persoonlijk doorgestuurd naar Jacques! Geniet van het veilige gevoel van een beveiligd huis. We hopen u lang zorgeloos te mogen beveiligen! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, weet dat we voor u klaar staan. Vriendelijke groet, Steffie Verisure NL
PAS OP MET AANSLUIT/MONTAGE KOSTEN!!! Paar maanden geleden een abonnement genomen, nadat Kadir Göl is langs geweest. Ik ben erg tevreden over dit product. Ik heb een bedrag betaald van ongeveer 700 euro exclusief btw voor het installeren en monteren van de producten die ik genomen heb. (Dit is na een korting die zij mij hebben aangeboden na het bellen met hun manager) Nu hoor ik van twee andere ondernemers die ik ken dat zij 200 euro betaald hebben voor de producten die zij hebben genomen. Hier is nergens aangegeven dat er een zogenaamde aanbieding was. Deze korting is gegeven nadat deze mensen elke keer aangaven dat ze het bedrag te hoog vonden. Verisure wilt gewoon klanten werven en het boeit ze niks wat wij als klant betalen voor de aansluit kosten, zolang je maar de abonnement kosten betaald. Mocht je een abonnement willen bij Verisure, houd dan in je achterhoofd dat je voor de aansluit/montage kosten kan zakken tot 200 euro.
Beste Roman, bedankt voor je bericht. De prijs van het Alarmsysteem wordt bepaald aan de hand van een persoonlijke beveiligingsstudie. Deze is niet standaard. dit ligt o.a. aan de grootte van het huis en het aantal componenten en nog veel meer! Neem gerust contact op via 088 088 8989 indien je nog vragen hebt. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Nette en vakkundige installatie. Geen kabels. Installatie mensen gaan pas weg als alles top werkt en jij (ik) helemaal tevreden is. Wel pittige abonement kosten , maar daar krijg je dan ook wat voor . ( directe koppeling politie en Paniek knop o.a.)
Beste P. Bottema, bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Op twee panden het systeem van Verisure betalen keurig onze rekeningen. Een week terug kregen we een mail van Verisure dat er binnenkort een monteur zou langs komen. Prima maar geen reden waarvoor en waarom erbij. Ineens gisteren blijkt er een monteur te zijn. geweest buiten kantoortijd die dus niet naar binnen kon. Nu een dag later komen we op kantoor en gaat het alarm af niets werkt meer de kastjes niet enz.. Dus wij bellen naar Verisure en vertellen dit en krijgen als antwoord. Ja dat is dan pech gisteren was er bij u een monteur om het systeem aan te passen en u was er niet. Uh ja zeggen wij en hoe gaan we het niet werkende alarm oplossen. Nou zegt Verisure over 14 dagen kunnen we een monteur langs sturen! Wij dat kan toch niet waar zijn een bedrijf met dure apparatuur zonder alarm laten zitten omdat Verisure even beslist we gaan ons systeem aanpassen. Nooit info gegeven aan ons als klant ook niet waarom er een monteur zou komen en zonder een tijdstip door te geven En dan je klant laten zitten zonder alarm beveiliging, dit terwijl je een beveiligingssysteem verkoopt aan een klant. Wat nog ergere is dat de persoon van Verisure aan de lijn doet of zijn neus bloedt en als je vraagt om een supervisor krijg je als antwoord deze heeft het te druk!!!!!!!! Zo ga je niet met je klanten om dit is echt grote schande. Wij gaan een schadeclaim neerleggen! Mensen pas op dit is een zeer klant onvriendelijk bedrijf. Wij zijn al geruime tijd klant maar dit gaan we echt niet pikken!!
Snelle reactie nadat ik mijn interesse had getoond. Een dag later kwam er een adviseur bij mij thuis. Weer een dag later werd het systeem geïnstalleerd.
Beste Ralph, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Snel en betrouwbaar.
Beste Nghi Quang, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Na het aanvragen van de informatie online , werd ik snel een benaderd voor een telefonisch gesprek. De volgende dag het systeem in huis en aangesloten. De installatie werd gedaan door Frans de Haas , hij was zeer professioneel en deskundig, en nam alle tijd om het duidelijk uit te leggen. Ook kon ik hem een dag laten makkelijk bereiken voor een paar vragen . Ben er tevreden mee
Beste Paul, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Ik heb de complimenten natuurlijk doorgegeven aan Frans. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan het veilige gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De installatie en uitleg was prima
Beste André, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Alles werkt, prima uitleg gekregen. Vriendelijke monteur.
Beste Daniel, bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Om telefonisch contact te maken duurt veel te lang (15 min plus)
Beste Nico, bedankt voor uw bericht. Wij nemen uw feedback graag mee in het optimaliseren van onze service. Wij hopen dat u tevreden bent met ons alarmsysteem. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Goed geïnformeerd, snel en netjes geplaatst
Beste Jeanne, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Dit word moeilijk voor het dievengilde.
Beste Nico, bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Installatie ok, geld van de aanschaf direkt overgemaakt naar Verisure 1221,- euro, nu automatisch incasso van 1235,11 euro. gebeld naar klantenservice incasso is niet te stoppen op 10-10-22. Moet dus installatie nog een keer betalen met een beetje abonnement kosten'. Heb mail gestuurd met klacht wacht het even af. De Verisure expert zegt om te storneren, maar ik heb netjes produkt betaald en kan straks mijn andere rekeningen niet meer betalen .Of te wel ik ga straks failliet als dit niet snel wordt opgelost, wordt vervolgt...........
Binnen een dag na de opdracht systeem geïnstalleerd. Jordy en Nick hebben een heel positieve indruk achtergelaten. Ter zake deskundig, alle tijd nemend voor de vele vragen van de kopers. Komen op korte termijn nog een keer terug voor de deurbel die niet helemaal goed werkt.
Beste Jaap, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Wij hebben 2 ervaren mensen gehandicapten hun vak uitstekend verstaan. Niets wasteveel. Goede uitleg. Wij zijn uiterst tevreden en beveel Verisure iedereen aan.
Beste Cornelis, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Na een duidelijke uitleg en snelle installatie zijn wij super tevreden over de werking van het systeem. Contact achteraf loopt ook fijn en helder.
Beste Dennis, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Accuraat en het beantwoorden van vragen!
Beste Yvonne, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Installatie ok systeem ook goed.. Service afd, ivm nalevering van een product zeer slecht. Bereikbaarheid van monteurs zeer slecht. Telefoon wordt niet opgenomen en geen reacties op voice mail. Afspraak met monteur gemaakt, is niet komen opdagen.
Beste Henk, Dankuwel voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat u de installatie en het systeem als goed heeft ervaren. Wij vinden het erg belangrijk dat u ook topservice ontvangt, en helpen u dan ook graag verder. Intussen hebben wij contact opgenomen met de monteur om een nieuwe afspraak met u in te plannen. U wordt spoedig gecontacteerd om uw zaak af te handelen. Daarnaast geven wij uw feedback door aan de desbetreffende leidinggevende en wordt dit intern naar behoren opgepakt. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
alleen de tijd tussen storing melding en komst monteur veel te lang. Ruim een week!
Beste Willem, bedankt voor uw review! Wij proberen onze diensten telkens te verbeteren en nemen uw feedback graag mee. Wij zijn trots je te mogen beveiligen. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL