Prima bedrijf

Het geeft mij een veilig gevoel dat mijn huis goed is beveiligd. En als er problemen zijn dan komt er een monteur langs om het op te lossen.

Hier is klant geen koning

Prima systeem. Maar, verkoop je je huis dan is Verisure niet thuis. Na 4 telefoongesprekken en 2 emails (volgens hun contract procedure) is wat is toegezegd niet nagekomen (ik ben nooit door Verisure gebeld), terwijl maandelijkse betalingen wel doorlopen. Zelfs nu, in de maand dat ik geen eigenaar meer ben van het huis. Ronduit onbeschoft en onprofessioneel. Hardnekkig en onacceptabel. Wegwezen!

Het alarm werkt uitstekend gister even getest. Sorry daar voor. Kreeg jullie binnen 30 seconden op de spieker of alles goed was. Dat geeft me een goed gevoel beveel jullie aan idereen aan.

Keurig netjes!

Keurig netjes!!!!!!!!!

ben over dondert door uw medewerker

ik ben over dondert door uw medewerker en ik ben nu lid van Verisure

Tevreden

Ook spontaan contact met julli cliënten. Bevoordeeld aanbiedingen niet alleen voor nieuwe clienten

goede service

goed geluisterd naar de klant

Hele goede ervaring

Erg vriendelijk geholpen.

Snel, makkelijk, goed

Snelle service en goede installatie in overleg. Goede ervaring!

Adequate dienstverlening bij calamiteit

Goede dienstverlening bij actief alarm. Website mag wel iets consumentvriendelijk. Bijvoorbeeld met bij te bestellen producten.

Goede ervaring

Goede installatie, goede uitleg en goed product. Jammer dat contact persoon soms lastig te bereiken is en bij de belofte terug te zullen bellen 1 maal de telefoon laat overgaan en weer ophangt zodat de klant terugbelt. Wellicht om telefoonkosten te besparen?

Uitstekende systeem

Uitstekende systeem

snel en degelijk

door onze fout werd het alarm geactiveerd. Binnen 10 seconden belde Verisure en werd de melding op een prettige manier afgehandeld.

heel goed

ik heb nog niet zo veel ervaring om dat hij pas is geïnstalleerd van daar

Het totaalplaatje is gewoon oke

Afspraak maken is snel geregeld en uitgevoerd door de installatie medewerkers bij vragen kunnen we altijd bellen.

Vriendelijk en kundig geholpen

De informatie vooraf was goed en duidelijk Alles is netjes geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt Heldere uitleg gekregen over het gebruik Zeer vriendelijke installateur De alarminstallatie is gebruiksvriendelijk en voldoet helemaal aan de verwachtingen

Houden zich niet aan de afspraak

De informatie en uitleg was goed en we kregen een mooi aanbod vanwege Koningsdag. Omdat ons huis nog niet was opgeleverd konden we wel alvast van de aanbieding gebruik maken door een deel van de materialen af te nemen en een deel van de maandelijkse kosten betalen door het abonnement op renovatie te zetten. Zodra de woning klaar zou zij zou alles overgezet worden inclusief de resterende producten. Nu onze woning klaar is hebben we dit doorgegeven en blijkt de vertegenwoordiger er niet meer te werken en onze constructie niet te kunnen. Wij hebben inmiddels 6 personen gesproken en zijn enkele weken bezig om onze installatie over te zetten, maar krijgen telkens te horen dat ze ermee bezig zijn. Klachtenboek geschreven en ook geen reactie hierop. Kortom zeer frustrerend, geldverspillend en tijdrovend. Inmiddels betalen we wel, maar hebben geen installatie in onze woning. Wij voelen ons opgelicht en niet gehoord!,

goede uitleg en vriendelijk

nette service en duidelijk

tot nu toe zeer bevredigend!

zie boven

Goed!!!

Zeer goed!!!

Houden zo!

Goed contact en serives

Snelle service..goede producten...zeker een aanrader voor anderen!

Goede ervaring, zeer behulpzaam en zeer kundig

Kundige, prettige persoon die ons nu al aantal keren zeer goed heeft geholpen.

Een veilig gevoel

We zijn erg tevreden, was even wennen, maar we voelen ons nu een stuk veiliger.

vriendelijk personen die ons te woord staan

prima we zijn al heel lang client bij jullie

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught