Kontakt met klantenservice gehad vanwege melding op min app dat mijn batterijen vervangen moesten worden. Alles werd snel geregeld door aardige behulpzame dame, na een week was alles weer in orde en de batterijen waren vervangen.
Beste Donald, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Zie hierboven
Beste Roeland, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
zelf moet je goed luisteren en dan doen werkt het nog niet goed bel klanten service en vertel wat er aan de hand is zij kunnen mee kijken en vertellen wat je moet doen.
Beste Roelof, Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze review te schrijven. Fijn dat uw eerste ervaring met de klantenservice zo positief was. Wij vinden het belangrijk goede, snelle service te leveren en hopen u dit nog lang te mogen bieden. Welkom bij Verisure! Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Voel me veilig met dit alarmsysteem.
Beste Ineke, Bedankt voor het delen van deze review. Fijn dat het alarmsysteem u een veilig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
de storing is vlug en goed opgelost
Beste Henk, Bedankt voor uw positieve reactie. Heel fijn te horen dat dit uw ervaring is geweest. Wij hopen u nog lang goede service en beveiliging te mogen leveren! Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
zie bovenstaaand rapport
Beste Wiert, Bedankt dat u toch de tijd heeft genomen een review te plaatsen. Wij hopen dat u snel de gemakken van het systeem en onze snelle service ervaart. Wij zijn in ieder geval trots u te beveiligen, en heten u van harte welkom bij Verisure! Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
alles snel geregeld . snelle en prettige montage. goede uitleg.
Beste Theo, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles vlot en duidelijk is gegaan. Wij hopen u lang goede, snelle service te mogen leveren! Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Na bijna 4 jaar klant te zijn geweest het abonnement opgezegd. Hier begonnen de problemen. Niet reageren op emails, vertragingstaktieken, onterecht geld van mijn rekening halen, facturen sturen die niet juist zijn, opzegdata veranderen, geen teugbelverzoeken honoreren, dreigen met incassobureau zonder mij te woord staan en ga zo maar door. Verisure is Veri-onbetwouwbaar en Veri-klantonvriendelijk Ik heb vandaag aangifte gedaan van oplichting en valsheid in geschrifte. Ben benieuwd of ze me nu wel aanhoren en reageren op mijn emails.
Beste heer Nijs, Bedankt voor uw bericht. Jammer dat u dit zo heeft ervaren. Wij vinden het juist erg belangrijk u goede service te leveren, en hebben uw mails ook in goede orde ontvangen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn heb ik uw zaak direct nogmaals doorgezet naar de desbetreffende afdeling. Mijn collega's zullen u spoedig contacteren om dit met u af te handelen. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Zeer goed geholpen en alles netjes opgehangen
Beste Merlijn, Bedankt voor uw positieve review! Super om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Wij zijn trots u te mogen beveiligen. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Duidelijk en simpel
Beste Huub, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn dat u dit zo heeft ervaren. We hopen u nog lang te mogen beveiligen! Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Betrouwbaar en gemakkelijk in te schakelen en ook nog via de telefoon
Beste Mari, bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Snelle melding, ook bij eventuele storing.
Beste Fred, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Denken goed mee, en oplossing op maat.
Beste Efina, bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Goede voorlichting, snelle offerte, snelle aanleg, goede uitleg
Beste Nout, bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
het geeft ons veilig gevoel, makkelijk te bedienen
Beste Thata, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Heel eenvoudig in gebruik en snel.
Beste Janny, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
nog geen nadelen
Beste Fokke, bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
zeer goede service. je word gebeld als er iets is. voel me nu veilliger.
Beste Jose, hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
1: Onwetendheid: de personeel heeft zo weinig kennis over de apparatuur wat ZE ZELF leveren. Dat er 4 keer naar zelfde word gevraag terwijl het niet daar aan licht. Ze weten ECHT SERIEUS HELEMAAL VAN NIKS van hun eigen producten. 2: ignoreren: ze hebben letterlijk SCHIJT AAN JE, we hebben vaak genoeg de contact persoon gebeld. Hij zou elke keer komen in 6 weken is die niet 1 keer langs geweest. Daarna beldt de klantenservice mij net 1 dag voor me vakantie terwijl, we dat ook hebben aan gegeven we gaan op vakantie voor veiligheid kunnen jullie beter z.s.m. komen.
Beste Kaan, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat dit uw ervaring is geweest. Wij streven ernaar u altijd zo snel en goed mogelijk te helpen. Hierbij moeten onze klantenservice medewerkers natuurlijk op afstand achterhalen wat het probleem precies is om een gepaste oplossing te kunnen bieden. Inmiddels zie ik dat er een servicemonteur bij u langs is geweest om het probleem te verhelpen. Mocht er toch nog iets zijn wat ik voor u kan doen zou ik u willen vragen ons te bellen op 088 - 088 89 99 en te vragen naar Tamar of Chaïra. Daarnaast is de situatie die u beschrijft met uw contactpersoon totaal niet in lijn met hoe wij bij Verisure te werk gaan. Naar aanleiding van de informatie die u heeft achtergelaten zoek ik dit graag verder uit om hier intern gepaste opvolging aan te geven. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Fantastische adviseur, keurig werk geleverd.
Beste Marco, bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Bij problemen kun je snel contact maken met Verisure. Dan word je vakkundig en vriendelijk geholpen met een goed advies en, indien nodig, wordt er een afspraak op korte termijn gemaakt voor bezoek van een monteur.
Beste André, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Heb het pas sinds kort maar het geeft een heerlijk veilig gevoel dat ze ontiegelijk veel moeite moeten doen om binnen te komen en dan de camera’s geactiveerd worden en politie direct “meekijkt”
Beste Annette, hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De voordeur trilde. Kennelijk veroorzaakt door de postbode. Uw medewerker heeft even gekeken in mijn hal en gaf aan dat er post lag.
Beste Hans, bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Heel medelevend met mijn medische toestand Net als jullie andere monteurs
Beste Ronald, bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Contact opgenomen met Verisure, melding gemaakt van mijn klacht.deze kon niet te via de telefoon verholpen worden. Afspraak gemaakt voor dat er een monteur langs komt, perfect op de afgesproken tijd en ja hoor alles werkt weer prima .
Beste R, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL