Opdringerig

Alles lijkt in het begin perfect. Je krijgt bijv. flink korting.( ongv 50%) Maar je krijgt geen tijd om over na te denken. Ze wilden alles voor de volgende dag installeren. Anders kregen we geen korting. We hebben daarom voor de volgende dag een afspraak gemaakt. Ze vertellen van alles maar ik heb geen contract gezien of ondertekend. Dus je weet ook niets van de voorwaarden. Als de contract zou beëindigen mochten we gratis de producten behouden. Blijkbaar klopt daar ook niets van. We hadden geen goed gevoel bij en hebben onze afspraak afgezegd. Daarna stuurde de verkoper continue berichten dat we het product moeten kopen anders zou ze in problemen komen met de werkgever. We kregen nog meer korting (75%!) Uiteindelijk hebben we iets anders gekocht. Maar ze blijven bellen.

Ik ben tot nu toe tevreden.

fijne firma

goede service en fijn personeel

Goede ervaringen

Nooit geen problemen gehad tot nu toch

Met wat start problemen en voor mij onduidelijke gebruiks aanwijzingen en een haastige monteur heb het voor een groot gedeelte onder de knie

Prima ervaring!

Heldere uitleg.

Zeer tevreden over de monteur. Systeem is makkelijk te bedienen.

Erg blij mee. Durf nu zonder zorgen weg te gaan.

Uitstekende uitleg. En goede feedback

snelle deskundige actie

Snelle deskundige actie.

Reparatie

Goede monteur heeft er echt verstand van en leuke jongen

Mail gestuurd, ivm storing aan bedieningspaneel. Ik werd gebeld en werd een reboot gestuurd en het euvel was binnen een half uur verholpen.

Gewoon geweldige service

Eerst gebeld met en klein probleem, oplossingen eerder aangeboden. Uitgeprobeerd maar werkte niet. Terug bellen en wederom een andere oplossing. Deze werkte wel. Top.

Goede opvolging bij een alarm

Goede opvolging bij een alarm

Goede communicatie

Communicatie is prima maar de maandprijs waardeloos.. Ben begonnen met 40 euro 3 jaar geleden en nu al meer dan 60 euro

Keurig geholpen en uitleg gekregen

Nette en snelle service

Ben zeer tevreden over verisure als er iets is gewoon bellen en het wordt opgelost. Ik vind het het geld waard.

Na opzegging abonnement waardeloos

Na opzegging van abonnement blijf je met een waardeloos systeem achter, terwijl bij de aankoop is verteld dat na opzegging abonnement het alarmsysteem tegen een eenmalig bedrag van 99 euro op de locale modus gezet worden. Dit staat ook in de algemene voorwaarden, echter als je daar dan na opzegging op wijst weet men niet waar je het over hebt. Kort en goed kun je stellen dat dit een slechte investering is, omdat je wordt verteld dat na opzegging abonnement het systeem nog werkt en dat is dus absoluut niet zo. Pure misleiding en geldklopperij!!

Tevreden

Goede service en uitleg over het systeem gekregen van Arun.

Snel en deskundig

Zondagmiddag via een reclame link contact gehad. Dezelfde middag een uitleg en een offerte van een monteur thuis. Dezelfde middag alles geïnstalleerd en gedemonstreerd. Alles naar wens,Top.

Te snel te groot geworden, tijd voor 'orde op zaken' stelllen.

- klachten verwerking duurt lang, uiteindelijk wel.....

Winkel alarm

Geen aanrader!!!

Zeer tevreden.

Goede prijs, makkelijke bediening, duidelijke uitleg, vriendelijke medewerkers.

Verisure een bedrijf zwaar onder de maat, levert slecht werk en geen service.

Ook ik heb een alarminstalatie aangeveaagd bij Verisure. na een vrij agesief verkoopgesprek overgegaan tot bestellen. Binnen twee dagen geleverd. Aleen toen begon de ellende. totaal 6 medewerkers over de vloer gehad. allen geen verstand van zaken. instalatie verkeerd gemonteerd, alles hing scheef, instaltie werkte niet na behoren, enz. Herroeping gedaan van het contract. Totaal 2 maanden bezig geweest om de zaak af te ronden. verkopen ja dat willen ze en doen ze alles volgens afspraak. maar bij een ontevreden klant worden de afspraken niet na gekomen, houden ze je aan het lijntje en maken de klant moe om telkens andere beloftes te doen. Mensen die dit lezen, ga alstublieft niet met dit bedrijf in zee. je komtvan een koude kermis thuis. Gescheven door Onno

Kloote

Wat een waardeloos bedrijf, ik heb v.a. 11 maart mn contract opgezegd er zou iemand komen om alles te verwijderen, komt r een monteur om mn deurbel te resetten, moet ik wéér klantenservice bellen, sta 10 min. in de wacht, want ik werd doorverbonden, nu wacht ik n mail af en wordt volgende week gebeld en komen ze de daarop volgende week alles verwijderen, nou ik ben nu zover dat ik, als t niet gebeurd Kassa en/of Radar inschakel ik ben echt zoooo kwaad, de communicatie tussen t personeel en bedrijfsleider/planner is echt KAK en dan druk ik me nog zacht uit, ik ben echt zoooo kwaad.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught