Klantvriendelijk en snel geregeld, mooi systeem.

Een kennis van me heeft Verisure aanbevolen en ik gaf aan interesse te hebben, dezelfde dag nog werd ik gebeld door een medewerker die de volgende dag gelijk langs kon komen voor de uitleg van het systeem. Het kon de dag erop al geïnstalleerd worden. Erg duidelijke uitleg, klantvriendelijk en het geheel gaf me gelijk een goed gevoel. Ik beveel het zeker anderen aan! Mooi totaalpakket!

Ontzettend goede service

Na mijn aanvraag ben ik erg snel geholpen door de Verisure medewerker en installateur. Alles werd goed uitgelegd en niets geen ongeduld als het nogmaals uitgelegd moet worden. Ben erg enthousiast over de producten en de prijs die ik heb gekocht. Ook is het maand abonnement niet te duur. Al met al ben ik een erg tevreden klant.

tevreden en goed geholpen bij storing

ik voel mij safe in mijn flat en als op pad ben

De service van Verisure is uitstekend

De service is perfect ik kan niet anders zeggen. Ik had op een vrijdag een advertentie gezien en op zaterdag hing het apparaat. Voor een jaar op proef ik moest wel de gemaakte onkosten inclusief het werk van de monteur betalen maar niet het systeem. Tevens de monteur had heel veel geduld met ons wat betreft hoe het systeem werkte wat moesten wij doen en wat er van ons werd verwacht. De monteur was ontzettend snel met alles ophangen en secuur te werk gegaan

Prima service van begin tot aan het gebruik

Goede uitleg en een mooi systeem

Dit had ik veel eerder moeten doen ben nu weer gerust over dat ik en mijn spullen veilig zijn als ik slaap of weg ben

Heel prettig

Ik zal komende tijden ervaren wat de versure installatie met me doet.

Een mooi systeem.

Prettig persoon die kwam vertellen hoe alles werkt en het ook de volgende dag kwam monteren en uitleg gaf van de werking

Deskundige personen en installatie eenvoudig in gebruik

Uitgebreide installatie en eenvoudig te bedienen. Deskundig en snel geplaatst. Duidelijke uitleg.

Top bedrijf

Snel actie, meteen afspraak en een passend op maat alarmsysteem naar alle wens van de klant.

Snel en deskundig geïnstalleerd tegen een redelijke prijs.

Na mijn telefonische aanvraag zijn er 2 personen geweest, die het systeem duidelijk aan ons hebben uitgelegd en reeds de volgende dag was er ruimte om het systeem te installeren. Ook dit verliep soepel en probleemloos. Nette, geduldige medewerkers, die het systeem goed aan ons hebben uitgelegd en wij zijn 65+. Voor ons was de uitleg helder en duidelijk. De SOS functie in de app is echt een pré. Een keertje extra vertellen, zodat we het echt goed begrepen, was geen punt. Wonderlijk was de ervaring, dat we ons meteen de eerste nacht veiliger voelden in ons eigen huis. Dat hadden we niet zo direct verwacht. Het maandelijkse abonnementsgeld is nu een zeer redelijk bedrag voor onze veiligheid. Als dat zo blijft, dan blijven wij tevreden.

Vriendelijke mensen, meedenkend met de klant (ook in financieel opzich ), vakkundig, geen opdringende verkoop. Alles netjes achter gelaten.

Goed geleverd werk

Accuraat en prettig

Mijn foutje werd onmiddellijk ontdekt, gelijk werd ik gebeld en prettig teloor gestaan.

Ik heb mijn buurman aanbevolen en hij heeft gelijk ook de alarm

ik had nog niets in de gaten

mijn vrouw had het alarm geactiveerd en ik ben stomweg de garage ingegaan zonder het alarm uit te schakelen maar ben door een medewerker van Verisure gebeld waarna ik het alarm gelijk heb uitgeschakeld

niet goed

ik vraag assistentie om batterij te vervangen,en krijg direkt antwoord om een technieker te sturen. ik vind het absurd om een technieker te moeten betalen juist om een batterij te vervangen. DANK U VOOR DE SERVICE VERISURE

Verschrikkelijk bedrijf, komen steeds afspraken niet na. Product werkt niet naar behoren!

Bedrijf lost problemen niet op! Komen afspraken niet na allemaal beloftes en ze moeten nog komen. Heb steeds contact met Ayden van vestiging Giessen. Ik kan een correspondentie laten zien waar je van schrikt wie O wie van Verisure kan mij helpen en doet wel wat hij zegt?

Snelle communicatie en uitstekend geregeld.

Heel ervaren installateur.

Zeer Tevreden !

Aanvragen ging super makkelijk en een afspraak gemaakt de installateur was zeer vriendelijk en ontspannend hebben we besproken wat geinstaleerd werdt en waar. Alles werdt netjes uitgelegd hoe alles werkte en ook uitgebreid getest de monteur ging pas tevreden weg nadat ik ook tevreden was . En wenste elkaar een fijne dag aardige monteur thx

aantrekkelijk aanbod, snelle installatie door klantvriendelijke medewerkers

Het belangrijkste voor ons is dat het systeem makkelijk op verschillende niveaus is in te stellen. En dat onze privacy is gewaarborgd. Thom en Matthijn hebben zeer geduldig ons alles laten zien met een goede uitleg. De installatie op zaterdag zonder extra kosten was super. Alles keurig opgeruimd bij hun vertrek.

Vriendelijk personeel goede uitleg

Top systeem met vele mogelijkheden.

Via de app verzoek in gediend voor lege batterij

4 weeken gelenden via de app en verzoek ingedient om en batterij te vervangen maar nemen geen contact op om en afspraak temaken

Goed snel en vakkundig bedrijf !

Heb hele goede ervaring met alles Alarmmelding ! Snell service Klantvriendelijk

Goed product

Het lijkt mij een goed product en goed om snel hulp te krijgen bij inbraak of anderzijds.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught