Ik had gereageerd op een oproep op Facebook. Testers gezocht. Binnen een week reactie. Bezoek gehad, goede uitleg en demonstratie. Systeem diezelfde middag geïnstalleerd. Het is heel eenvoudig te bedienen. Kernwoorden snel, vriendelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ik voel me safe
Beste V. Prins, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Voel me veilig
Beste Armand, Bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Zeer vriendelijk geholpen op elke vraag hebben ze een duidelijk antwoord en als er iets niet goed is gegaan even contact op nemen en het word geregeld
Beste Ricardo, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
top zeker tevreden en voelt nu dat ik veilig in mijn huis zit vooral dat ik goed verzekerd ben als ik ga slapen.
Beste Freddy, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Zeer deskundig personeeel heel klantvriendelijk. duidelijke uitleg van installatie. Heel makkelijk te bedienen via de app,ook voor de contactpersonen. Kortom een aanrader.
Beste Jacob, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Verysure bied een super groot gevoel van veiligheid. Niet alleen thuis maar ook op straat. Ik ging voor de deurbel maar met het basispakket voel ik mij zowel in huis als buiten op straat zo veilig omdat de app heel gemakkelijk in gebruik is en ze reageren super snel. En dit niet alleen voor jezelf maar ook als je kinderen even alleen thuis zijn. Echt een aanbeveling met een dikke 10
Beste Gea, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Deskundig personeel. Vriendelijk. Uitstekend werk verricht.
Beste Paul, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Nog niet veel hebben het pas
Beste Joseph, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Super tevreden klantvriendelijk en alles goed uitgelegd en geïnstalleerd! Maurits Wijnen heeft ons geholpen onze dank is groot!
Beste Kristina, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Ik heb de complimenten natuurlijk doorgegeven aan Maurits. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan het veilige gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De installateurs waren op tijd aanwezig en vriendelijk
Beste Leontine, Dank voor de review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die Verisure wilt bieden. Wij zijn trots je te mogen beveiligen. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Zeer positief over de hulp , deskundigheid en en vriendelijkheid van onze toekomstige contactpersoon en de installateur.
Beste Frans, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Fijne vriendelijke installateur. Snel contact opgenomen met ons en ook snel geïnstalleerd.
Beste A. van de Rhee, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Ik heb de complimenten natuurlijk doorgegeven aan mijn collega. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan het veilige gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Op 21.3.22 is bij ons het verisure systeem geplaatst ontzettend klantvriendelijk geholpen met alle begrip en tijd voor mij en mijn partner. Danzij de Sos ook buitenshuis, durf ik weer altijd naar buiten. nu heb ik echt altijd iemand bij me heb en alleen op een knop hoef te drukken. Helemaal blij! Bedankt Verisure !
Beste Floor, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Goede service en goede na zorg
Beste Claudia, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Zeer tevreden over de monteurs en installatie
Beste Peter, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Het eerste contact met de vertegenwoordiger kwam al goed over. Nadat hij ook nog eens nabelde en op zaterdag meteen de boel kwam monteren vonden wij SUPER. Ook goed en netjes uitgevoerd.
Beste Rik, Hartelijk dank voor de mooie review. Ik heb de complimenten doorgegeven aan mijn collega's. Fijn dat je zo tevreden bent over het Alarmsysteem. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Jammer dat we niet meedoet in doen met de gratis aanbiedingen. Zet mijn achternaam goed in het systeem. MATTHIJSSEN.
Nemen alle tijd voor goede uitleg. Luisteren naar je wensen, betaalbaar en goed service pakket!
Beste Edward, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Ik voel stuk veiliger na de installatie van de camera's
Beste Milouda, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Uitstekende installateur die ondanks de tijdsdruk mijnerzijds de installatie op tijd af te ronden. In het bijzonder viel op dat hij Secuur en netjes werkte. Hij liet tevens alles opgeruimd en schoon achter. Is zeker aan te bevelen. Kanttekening is, dat wij zelf nog wel zullen moeten wennen aan een alarm in huis.
Beste Piet, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Vooraf goed geïnformeerd door de medewerker van verisure. Daarna aangenaam en prettig contact met de installateurs. Goede en uitgebreide uitleg
Beste Coen, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Wij zijn trots je te mogen te beveiligen. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Top service, ben zeer tevreden met dit bedrijf super goed systeem. Verisure bedankt voor het plaatsen van de deurbel.
Beste Godfried, Dankuwel voor de feedback. Zoals we telefonisch hebben besproken ga ik dit meteen voor u uitzoeken bij de desbetreffende afdeling. Zodra ik terugkoppeling heb neem ik weer contact met u op om een afspraak in te plannen. Bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Originele beoordeling
Ben in mijn leven nog nooit zo ik de zeik genomen als door dit bedrijf ,als info aanvraagt bellen ze met 30 sec terug ,maar met klachten kun je nergens terecht .
In deze tijd een veilig gevoel hebben is prettig
Beste Agnes, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Goede begeleiding en service
Beste Scouting, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Geinformeerd Volgende dag al direct geinstaleerd Super service van alle kanten
Beste Marie Louise, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL