Vlot, vriendelijk en vakkundig service.

Prima geholpen.

Alles naar wens geplaatst. 1 contactpunt werkte niet goed maar dat werd heel snel in orde gemaakt. Vriendelijke klantenservice en vriendelijke en professionele monteurs.

Heb geen klachten

Gelukkig nig niks ernstig mee gemaakt

Vriendelijk en kundig contact

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling,keurig op tijd

ging goed doch de volgende dag na installatie bleek dat de installatie eerst niet voor twee buitendeuren en na beraad werd het per telefoon tocht gewijzigd. Was minder leuk omdat het alarm afging terwijl we nog niet binnen waren.

Snel en correct

Foutje gemaakt,zeer snel gereageerd

Facturen lopen langs elkaar heen

Omdat de rek.v mijn moeder door de bank is geblokkeerd ivm overlijden..is de autom incasso "in de war". Ik kreeg 3-4× herinneringsmailen en tikkies om te betalen. Ik hb 1x via tikkie betaald en kreeg ik alsnog een aanmaning en zelfs een boete,voor telaat betalen. Ik moest bewijs v betaling doormailen...okay begrijpelijk..maar als jullie nou zelf gaan checken of dat en dat postcode/adres reeds betaald hbn of niet, dan is t voor ons, de klant, ook te zien dat jullie een profesioneel bedrijf is en hoeven wij niet zo in de stress te raken door aaaal die aanmaningen in onze mailbox. Verklaring van overlijden is ook al verstuurd/gemaild naar uw medewerker dhr.Ricky.

Netjes en goed geholpen

Netjes en goed geholpen

Klant gericht meedenken en goede oplossing bieden

correcte afhandeling teveel betaald maandbedragen

correcte afhandeling teveel betaalde maandbedragen

Snel geregeld

Er werd super snel terug gebeld na mijn on-line aanvraag over info. Installateur gaf prima advies en binnen 4 dagen was alles naar wens geïnstalleerd en geconfigureerd wat nog een hele klus is. Kortom ik ben uitermate tevreden en kan Verisure iedereen aanbevelen.

Zijn erg positief en blij met het systeem

Vanaf het eerste moment zijn we te spreken over het systeem, erg gebruiksvriendelijk en handig in gebruik.

heel goed geholpen

Goed en snel gehopen met de camera's die niet meer opladen

Zeer slecht

Eerst werd ik opgelicht door een heel ander info toen ze aan de deur kwamen. Vervolgens moest ik honderden euro's betalen. Dan ben ik eindelijk van die bedragen af krijg ik elke keer een rekening waar ik niks van snap waarvoor ik weer moet gaan betalen. Niks was hier goed geïnstalleerd. Niet aan te raden! Mijn toevoeging is dat alles wat beloofd word niet na word gekomen, ik kan niet wachten om van jullie af te komen!!!!

Goede ervaring met de klantenservice. Geduldig en attent.

Geen juiste info

Voordat een monteur zou komen diverse keren gevraagd naar een offerte voor camera's etc.... Nooit gekregen Krijg paar dagen later het verzoek mijn beoordeling aan te passen????? Zeker niet!!!! De offerte is nog steeds niet ontvangen, ze hebben schijnbaar geen tijd om op e-mail vragen te reageren

Snelle reactie na alarm

Mensen die goed opgeleid zijn

Goed en snel gewerkt en netjes gedaan

Een perfect systeem

De monteur heeft het allemaal goed geïnstalleerd en alles keurig opgeruimd en alles goed uitgelegd

Snel

Bijna alles netjes opgelost. Helaas staan de tijden van de meldingen verkeerd.

Alert

Betrouwbaar

Goede oplossing aangedragen n.a.v mijn opzegging

Goede ervaring met telefonist

goede uitleg van de instaltie

Ik ben 89 en mijn cotract van 1 jaar liep af van een speciaal bedrag omdat ik niet instaat was het volle bedrag te betalen . door niet op teletten kreeg ik in Julie het volle bedrag te betalen dat heb ik terug laten storten. Ik vind dat gezien mijn leeftijd een waarschuwing op zijn plaats was geweest . Nu een nieuw contract in Augustus van 24,90 per maand zolang ik niet opzeg dat is voor mij welkome oplossing

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught