Ben al een maand bezig om bij verisure een kiwa certificaat te krijgen. Het enige wat ze moeten doen is iemand voor de keuring laten komen. laatste week bijna elke dag aan de lijn om iets te horen te krijgen, en steeds maar de belofte te geven dat lelystad regiomanager binnen een dag contact gaat opnemen, maar natuurlijk niks van waar. Stel er is een verzekeringsgeval, en ik heb geen kiwa certificaat dan krijg ik niks vergoed. Klantenservice van verisure zegt wel leuk dat zij dan aansprakelijk zijn en de schade zelf gaan vergoeden. Maar meestal komt de ware gezicht van de organisatie dan pas te voorschijn. Ik ben bang dat ze opeens niet gaan accepteren. Als je voor je bedrijf een verzekering hebt waarbij ze camerabeveiliging eisen, moet je sws niet bij deze gasten zijn. Ik schrijf deze review, misschien dat ik dan wel serieuzer genomen wordt.
Beste BLT Wheels, Van mijn collega heb ik vernomen dat er gisteren iemand langs is geweest voor een Kiwa-keuring. Dit is doorgezet naar Kiwa, zij zijn hier op dit moment mee bezig en komen hier zeer spoedig op terug. Met vriendelijke groet, Tamar Verisure NL
Kennis en kunde van de medewerker zeer goed, vriendelijk behulpzaam
Beste Smith, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Wacht al meer dan 2 jaar op een buitencamera die geplaatst zou worden !! (Hoeft inmiddels niet meer ) Ook al maanden geleden service aanvraag gedaan ( verkoper zou de batterijen komen vervangen indien nodig) maar ook niets meer gehoord. Nadat de review is geplaatst heeft men contact opgenomen, en binnen 1 week is alles 100% opgelost en zijn we helemaal tevreden
Beste Ad, Bedankt voor uw review. Ik zou uw ervaring graag verbeteren naar geheel positief, naar onze Verisure belofte om uitzonderlijke service te leveren. Naar aanleiding van uw bericht heb ik uw geprobeerd te bellen, maar tevergeefs. Ik zal u spoedig nogmaals proberen te contacteren. Mocht u ons liever zelf contacteren kunt u bellen op 088 - 088 89 99 en vragen naar Chaïra of Tamar. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Originele beoordeling
Ik heb al jaren Verisure en omdat ik ging verhuizen kreeg ik allemaal nieuwe componenten aangeboden incl. de nieuwe deurbel waar ik zeer blij mee ben! De installatie liep super echter bleek daarna de chime niet te werken. Na een telefoontje met de klantenservice was dit opgelost. Zoals al jaren ben ik super blij met Verisure! Ik raad Verisure ook aan indien je op zoek bent naar een beveiligingssysteem.
Beste Dark Angel, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Verschillende aanbieders over de vloer gehad info ingewonnen en uiteindelijk met een goed gevoel voor Verisure gekozen. Voornaamste reden ben goed opgevangen door de Verisure adviseur, aandachtig mijn wensen gehoord en mijzelf + gezin met een passende systeem bediend. De service is al het halve werk!! Zeer content met de eerste fase! Ben zeer positief over de toekomst samenwerking als klant met dit bedrijf.
Beste L.D, Hartelijk dank voor de mooie review. Ik heb de complimenten doorgegeven aan mijn collega's. Fijn dat je zo tevreden bent over het Alarmsysteem en onze service. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Eindelijk weer een gerust gevoel
Beste Annie, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Wij zijn al jarenlang zeer tevreden met de service die VERISURE biedt. Ook wanneer er per ongeluk een alarm overgaat wordt altijd direct contact opgenomen. Het geeft rust dat er ook bij afwezigheid op ons huis wordt gelet.
Beste Morena, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Vond het een fijne ervaring met Zackaria de jong. Alles is netjes uitgelegd en duidelijk voor ons. Zackaria Nam echt de tijd voor ons. Een echte aanrader ga zo door.
Beste Kelvin, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Ik heb de complimenten natuurlijk doorgegeven aan Zackaria. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan het veilige gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Als je een klacht heb vanaf het begin dan doen ze er eigenlijk niks aan. De arlo camera is vanaf begin slecht en we zijn nu bijna een jaar verder en als je weer beld dan sturen ze hopelijk iemand langs naar een maand. Wij hebben nog steeds niemand gezien van Venisure.
Beste Pierre, We doen ons best om al uw componenten goed te laten functioneren. Daarom sturen we graag een monteur uw kant op om de camera na te lopen, en eventueel te vervangen. In ons systeem zie ik staan dat wij inmiddels een afspraak voor een monteursbezoek met u hebben ingepland. Een van onze monteurs zal spoed langskomen om uw probleem te verhelpen. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Goede service goede info en super geholpen door medewerker henk leijten
Beste Linda, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Het werkt goed
Beste Evert, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Zeer vriendelijk personeel de instaleur legt precies uit doe het voor en als nodig is tekenen ze op papier dat is voor een ouder personen wel een uitkomst bij deze bedankt voor goede service
Beste James, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Wij hebben zins 11februari verisure genomen omdat er veel in onze omgeving wordt ingebroken en het bevalt ons goed. Alleen vindt ik het jammer dat de aansluiting van de Arlo app bij mijn man doet het wel maar de Arlo app van mij toestel (telefoon)doet het niet goed en kan ik het niet duidelijk zien wie er voor de deur staat. Ik zou willen vragen wie helpt mij om ook de Arlo app te laten installeren op mijn telefoon toestel hier ben ik wel in wat teleurgesteld en heb ik graag hulp nodig van iemand die mij kan helpen. Verder zijn dat we bij jullie zijn aan gesloten. Els Zijp uit Zoetermeer
Beste Els, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het alarmsysteem naar wens is. Wellicht kunt u de app verwijderen en opnieuw downloaden. Hopelijk helpt dat! U kunt anders altijd even contact opnemen met onze klantenservice voor vragen. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Vriendelijk en ter zake kundig. Monteur neemt alle tijd voor ons om het systeem goed uit te leggen.
Beste Henk, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Ik heb de complimenten natuurlijk doorgegeven aan mijn collega. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan het veilige gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De monteur was rustig en legde alles luid en duidelijk uit hetgeen er te gebeuren stond. Hierdoor kregen wij een luid en duidelijk inzicht in het geheel.
Beste Wim, Hartelijk dank voor de mooie review. Ik heb de complimenten doorgegeven aan mijn collega. Fijn dat je zo tevreden bent over het Alarmsysteem. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Goede uitleg goede service meneer was netjes en beleefd .
Beste Dennis, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Door situaties rond ons huis wouden wij snel beveiliging. Volgende dag kwam verisure meteen langs. Ze hadden meteen alles meegenomen zodat ze het direct konden plaatsen wanneer wij akkoord waren. Super goede uitleg en zeer goede service. in tegenstelling tot andere bedrijven worden hier geen onnodige dingen verkocht en denken ze echt mee. Installeren alleen als het echt zin heeft. Ze hebben meteen alles geplaatst en uitgelegd. kortom super service.
Beste Thecla, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Installatie voorliep top, echter heeft de verkoper op het moment van verkopen een vriendelijke toon, na de installatie moest ik nog een contract tekenen, klopte zijn administratie niet, word die boos op mij. Sorry maar dan snap je het niet helemaal. Heeft excuses aangeboden daarna, maar alsnog een “naar” gevoel bij zo een verkoper.
Beste Sebastiaan, Vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Ik zou u graag verder helpen. Het lukt mij echter niet u te vinden in ons systeem met de gegevens die ik nu van u heb. Zou ik u mogen vragen om ons te bellen op 088 0888 999. U kunt dan vragen naar Tamar of Chaïra, en dan pakken we dit direct met u op. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Ismael Baez heeft ons goed geholpen met de installatie. Hij heeft alles goed uitgelegd en netjes gemonteerd. Na installatie kregen we een goede uitleg van het systeem en is het ons allemaal duidelijk. Ik raad Verisure zeker aan bij anderen. Voor dezelfde ervaring als wij Bel of app dit nummer: 0623891503
Beste Cathalina, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Ik heb de complimenten natuurlijk doorgegeven aan Ismael. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan het veilige gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
's Morgens aangemeld als belangstellende, 's avonds geïnformeerd (had ook dezelfde morgen al gekund). Nachtje geslapen over het aanbod. Volgende dag akkoord gegaan. Dag daarop geïnstalleerd (op zondag!). Klantgerichte houding, deskundige informatie en vriendelijke bejegening door onze installateur/contactpersoon Patrick de Reus. Ook nu het systeem geïnstalleerd is mogen we contact met hem opnemen als we nog vragen hebben. Kortom: wij zijn een uitermate tevreden klant.
Beste Jaap, Hartelijk dank voor de mooie review. Ik heb de complimenten doorgegeven aan Patrick. Fijn dat je zo tevreden bent over het Alarmsysteem. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Na 1 x bellen sta je in het systeem, en word je dagelijks lastig gevallen door deze firma. Zelfs zondag is niet heilig en krijg je een verkoper aan de lijn terwijl ze je al 4 x beloofd hebben je nooit weer te contacten. Oplichtersbende met geld honger is het in mijn beleving. En zal dan ook na elk telefoontje hun kant een negatieve review schrijven. Oftewel ophouden!
Beste C, Vervelend om te horen dat u zo een negatieve ervaring heeft gehad. Ik help u graag dit op te lossen. Ik zou u willen vragen ons te bellen op 088 0888 999, zodat we uw gegevens direct uit ons systeem kunnen halen. Met vriendelijke groet, Chaïra Verisure NL
Je wordt snel en deskundig geholpen.
Beste Will, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Wees zuinig op deze werknemer, heel sociaal. En zeer vriendelijk.
Beste Kees, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De uitleg en benadering van de adviseur waren zeer positief en overtuigend.
Beste Mildred, Dank voor de review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden. Wij zijn trots je te mogen beveiligen. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Geeft een veilig gevoel 24 uur per dag.
Beste Hendrik, bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL