De moeite waard om aan te schaffen!

Geeft een veilig gevoel 24 uur per dag.

wat een top advies en systemen

rookmelders was het doel maar gelukkig nu compleet beveiligd en wat een geweldige persoon en erg goed in advies ik zou zeggen bel Jan Theedens 0613783438

Ben heel blij met verisure.

Nadat in mijn buurt meerdere malen ingebroken was, besloot ik een beveiliging van Verisure aan te vragen. Was al een paar keer op internet voorbijgekomen. Werd spoedig geplaatst en dat was heel fijn. Omdat ik de t.v.spot van Verisure op de t.v. zag, waar de mensen, die al op bed lagen en zomaar via hun mobiel de beveiliging aan konden zetten, heb ik Verisure gebeld en gevraagd of dat ook op mijn mobiel kon. De mevr. aan de telefoon, heeft mij keurig geholpen. Zij heeft mij stapje voor stapje geleerd, hoe het werkt. Fantastisch!!!

Indrukwekkend

Vriendelijk, terzake kundig

Súper-ervaring met Súpermeldkamer!

Zaterdag 5 maart 2022 De airfryer laten droogdraaien waardoor geleidelijk vetrestanten verbrandden en geleidelijkaan onze keuken zich vulde met (onverwachtte) rook hiervan. Wat ik wel weet maar op dat moment geen erg in had is onze rookmelder op zo'n 2,5 meter afstand hiervan, in de gang. En jawel je raadt het al. Bingo!!! ALARM, DE BRANDMELDER! Schrikken, paniek en herrie! Hoe krijg ik dat ding uit! waren mijn eerste gedachten. En dan telefoon, de meldkamer. Nee, gelukkig niets aan de hand, alles onder controle, alles luchten en van de schrik bekomen. Mijn/Onze ervaring? We hebben er als gezin wél 'n heel erg veilig gevoel door gekregen!

Fadoua heeft alles prima uitgelegd naar mijn mening de beste aanwinst voor verisure!!!

Fantastisch systeem, zeer professioneel.

Na ėėn dag al het gemak van dit alarmsysteem ondervonden. Ook de videodeurbel en op afstand openen van de deur is heel handig. Zeker als iemand zijn sleutels binnen heeft laten liggen of vergeten. Het alarm zelf geeft meteen een veiliger gevoel als je van huis gaat of gaat slapen. Verisure is beslist een aanrader.

Top, snel, professioneel, goed communiceren, heel prettig.

Binnen twee dagen zowel op de zaak en thuis een nette, professionele installatie die veel rust en zekerheid geeft, top dienstverlening.

super

Ben er blij met het verisure alarm en ik beveel het iedereen aan het is een super bedrijf

Niet tevreden

Het systeem valt mij behoorlijk tegen, mijn deurbel is vaak offline, binnenkort komt er wéér een installateur langs, maar tot nog toe heb ik er spijt van dat ik voor dit systeem heb gekozen

Super service

Adviseur/installateur was zeer vriendelijk, had verstand van zaken en wist precies wat bij ons paste en wat niet. Snelle service zelfde dag nog geïnstalleerd. Goede uitleg na installatie.

Complete en vakkundige installatie

Snel. Vakkundige medewerkers.

Mijn huis en wij als gezin leven veilig en wel in ons huis!

Informatief en servicegericht.

Rustig de tijd voornemen om uitleg te geven door Joey, Heel geduldig om alle vragen van mijn kant te beantwoorden. Zeer fijn!

Super service

Mijn camera’s werkte niet meer. De monteur heeft alles uitgesloten en uitgezocht waar het probleem was. Alles werkt weer!

Waardeloze after service !

Nu reeds herhaaldelijk met verschillende afdeling contact gehad voor diverse zaken. Maar het is 1 grote puinhoop die alleen maar willen verkopen ( en daar natuurlijk alles aan willen doen). Zowel de meldkamer als de klantenservice en afspraken bureau zijn na de verkoop absoluut niet klantgericht! Gezien de reactie die ik krijg zitten er waarschijnlijk studenten die het echt niet interesseert ! Echt wat een onprofessioneel bedrijf.!! Waardeloos

super

zeer vriendelijke monteur,goede uitleg en overal mee geholpen omtrent installatie van dingen etc.echt een aanbeveling voor mensen die een beveiliging nodig mochten hebben.

Trouw en een veilig gevoel

eenvoudige bediening

Snelle levering en montage

Nette en aardige monteur, die weet wat hij doet

Veilig gevoel, tijdens verblijf in de woning en zeker bij afwezigheid!

Nog geen ervaring, hij is nog maar net geïnstalleerd maar gaat zeker goed komen, alle vertrouwen in.

Professionele organisatie.

Medewerker Vikash, werkt netjes nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit.

Geweldige uitleg en installatie.

Zeer deskundige en voortvarende medewerkster.

Zeer snelle reactie en actie van expert en monteurs, perfect uitgevoerd.

Na invullen aanvraagformulier op website, onmiddellijk tel. contact, expert zelfde dag aanwezig en na positieve beslissing meteen volgens wens gemonteerd en in bedrijf genomen. Alles in één dag, Super !

Alles tip top geregeld. De vaste maandkosten zijn wel wat hoog!

Het leren omgaan met de hele technische apparatuur plus activeren en deactiveren ‘kost’ even wat moeite maar valt uiteindelijk erg mee.

Heel tevreden over Samir

Samir heeft alles van begin tot eind naar volle tevredenheid afgehandeld. Gebruikers vriendelijke installatie geeft een veilig gevoel. minpuntje is dat Samir door zijn chef door de telefoon werd afgebrand, terwijl hij mijn vragen wilde overleggen.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught