Top installatie

Onze gebouwen waren al voorzien van een alarminstallatie, maar deze installatie was verouderd en waren van plan deze aan te laten passen. Het toeval wilde dat net Brian van Verisure ons belde om vrijblijvend een veiligheidscheck/voorstel te doen. We hebben een gesprek gehad en hij presenteerde ons een installatie waarvan ik in 1e instantie dacht dat kan bijna niet en sprak af dat ik wat onderzoek wilde doen en enige bedenktijd wilde. Na het tweede gesprek met Brian zijn we tot overeenstemming gekomen en zijn binnen een paar dagen twee afzonderlijke installaties in zeer korte tijd netjes gemonteerd door Brian en zijn collega. De installatie's zijn handig te bedienen en parameters zijn gemakkelijk naar eigen wens in te stellen. Wij zijn dus super tevreden over Brian Delcroix van Verisure en bevelen hem zeker aan! (06-23471753)

Door ons ten onrechte melding van alarm.

Ik heb ten onrechte het alarm ingeschakeld. Het alarm was reeds door mijn vrouw uitgeschakeld en ik heb het ten onrecht weer ingeschakeld. Dit was dus geheel ten onrechte. Mijn excuus daar voor. Met vriendelijk groet en bedankt voor uw goede actie en bericht. Met vriendelijke groet, Hans Stoeller.

zeer tevreden over het systeem

ik ben zeer tevreden over het systeem, Zackaria en Yara hebben mij heel goed geholpen met het uitleggen van het systeem. ik raad hun zeker aan.

Oplichting!

Dit bedrijf en haar verkopers zijn niet te vertrouwen! Sinds maanden komen er mensen van Verisure aan de deur om ons spullen aan te smeren. Je wordt door hun onder druk gezet omdat ze met meerdere verkopers (groep van 4 of 5) aan je deur komen. Enkele dagen later wordt er toevallig ingebroken in je wijk. Met de week erna wel heel toevallig weer verkopers van Verisure aan de deur voor verkoop. Dit was 2 maanden geleden gebeurd. Nu duiken dezelfde verkopersgroep (incl autos) weer op in onze wijk. Dit ruikt naar oplichting!

Tevreden

Zeer tevreden over de uitleg en de installatie van ons alarmsysteem, camera’s en rookmelders.

Zeer behulpzaam en vriendelijk, alles duidelijk uitgelegd.

Heel aardig en efficiënt. Knap!

De installateur betrok ons zeer goed bij het aanbrengen van de apparatuur. Hij hielp en helpt ons om het te laten slagen. We zijn er heel erg blij mee. Snel en zeer goed. Dus uitmuntend!

Was gezellig en de uitleg was duidelijk

ik zou ze iedereen aanbevelen

Heel goede ervaring. Ze zijn vriendelijk netjes en geven goede uitleg

Prima alles uitgelegd goede service geen opdracht teveel .

Super snel contact en geleverd.

Per toeval op de vrijdag middag was ik mij vervelen en trof een advertentie via instagram. Na invullen 10 minuten later werd ik al gebeld. En nog een 2 uur later hadden we nog een afspraak en binnen 5 uur hadden we zelfs al geïnstalleerd en werkend. De adviseur was goed voorbereid en kon het direct uitvoeren. Hoe snel wil je iets geleverd hebben.. verwachtingen enorm overtroffen! Top!

Duidelijk verkoopverhaal, goedeprijs / kwaliteit verhouding / direkte installatie

Duidelijk verkoopverhaal, Goedeprijs kwaliteit verhouding direkte installatie mogelijkheid Goede uitleg van de bediening Omdat ik al 71 ben en af en toe al langzaam van begrip, paste de heer Angay geduldig zijn uitleg aan zodat ik het toch kon volgen !

Prima apparatuur

Prima apparatuur goede uitleg en uitgebreide montage vriendelijke omgang met het personeel

We Zeer Te Vreden

Zeer tevreden Over De Monteur Birkan Van Versiure Heeft Ons Alles Zeer Netjes Uitgelegt We Zijn Zeer TeVreden

Slechte klantenservice

Ik ben al 3 weken aan het bellen om mijn contract op te zeggen. Elke keer wordt er gezegd dat ik teruggebeld wordt, maar dit gebeurt niet. Afsluiten van contract is geen probleem. Maar opzeggen gaat ontzettend moeilijk. Blijven bellen en mailen helpt niet, want je wordt constant afgewimpeld. Erg jammer dat het zo verloopt

Goed duidelijk

Mooi geïnstalleerd, mooie vormgeving en duidelijke uitleg

Tevreden

Zeer tevreden !!! Vraag naar Coen hij is de beste ;-)

Top.

Offerte aangevraagd. Werden direct gebeld met de mogelijkheid om het systeem te bekijken. Goede uitleg gekregen, en besloten het systeem aan te schaffen. Installeren is zo gedaan; goed begeleid.

Top.

fatsoenlijk

fatsoenlijk, maar de adviseur krijgt geen goede administratieve ondersteuning

goed werkend systeem. blij mee

goed werkend systeem, blij mee

Perfect geïnstalleerd, fijne installateur. Was toppie

Vanaf de offerte tot en met de installatie was het prima. Nog bedankt Birkan, uit Silvolde.

slechte service

Donderdag 03-02 om 11:21 werd ik gebeld door (telefoonnummer +31207945123 ) Ene Raffaella van verisure mevrouw u heeft helemaal gelijk uw contract wordt kosteloos opgezegd.. we sturen u een mail ter bevestiging….U raad het al.. raffaella is spoorloos verdwenen en de mail met de toezeggingen is niet gekomen. Het bewuste telefoonnummer heb ik teruggebeld.. schijnt van Arlo te zijn… heel bijzonder. Alle correspondentie nadien van de verisure…U moet een boete betalen!! Het is werkelijk schandalig. Zakelijk en privé zijn we nu nog klant.. de andere klanten die ik heb aangedragen zullen net als wij alles opzeggen (tenminste als dat überhaupt mogelijk is) Ik wil iedereen behoeden om geen verisure abonnement af te sluiten.. Wat een oplichters bij verisure

Zeer slecht bedrijf

Ik ben opgelicht door jullie jullie zouden het allemaal netjes oplossen maar dat is niet gebeurd ik wacht nog steeds op mijn geld wat ik terug zou krijgen maar dat is niet gebeurd ik zal nooit in zee gaan met dit bedrijf oplichters eerste klas!!!!

Buitengewone positieve ervaring.

Expert buitengewoon voorkomend en vriendelijk. Maakt een afspraak en belt ruim van tevoren op om te vragen of het schikt. Werkt zeer netjes en maakt geen rommel. Ruimt alles netjes op. Legt alles goed uit en vraagt ondertussen of je het begrijpt. Na installatie vraagt hij meerdere malen of je het begrijpt en kun je vragen stellen. Hij gaat pas weg als hij ervan overtuigd is dat je het begrijpt. Hij is altijd telefonisch te bereiken voor vragen. De expert die ik over de vloer heb gehad is GOUD waard.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught