Goede instantie voor een redelijke prijs.

Na een afspraak gemaakt te hebben met Verisure kwam een zeer vriendelijke jonge man kijken en horen wat onze wensen waren. Na overeen te zijn gekomen wat het beste was en de prijs voor ons redelijk was is het systeem geïnstalleerd en blijkt dat het ook nog zeer gemakkelijk te gebruiken is. Het plaatsen van alle componenten is zeer netjes gedaan en alles zeer netjes opgeleverd. Wij hebben het systeem nu pas een dag in gebruik maar zijn er al aardig vertrouwd mee..

We kregen een telefoontje dat er bij ons een alarm af ging bleek dat de schilders aan het werk waren de mevrouw aan de lijn bleef alles volgen tot dat we thuis waren een heel goede service van hun

Bijzonder prettig en absoluut niet dwangmatig.

Zeer correcte behandeling en prettige medewerker die ook meedacht wat wel en niet belangrijk in mijn huis is. Al met al bijzonder tevreden over de behandeling en snelheid waarmee de installateur zijn werk deed. Zeker aan te bevelen!

Super!

Duidelijk uitleg met offerte, vervolgen nette installatie en nemen alle tijd om alle vragen te beantwoorden en de instructies goed met je door te nemen. Ook kunnen we ten alle tijden op ze terug vallen mochten er nog vragen zijn. Met een goed gevoel achter gebleven.

Goede en duidelijke voorlichting.

Krishan legde me alles fantastisch uit, deed daadwerkelijk dingen voor. Vervolgens kon hij zelf, nadat ik had gehoord welk prijskaartje aan het geheel hangt, ook nog alles vakkundig plaatsen en uittesten. Goede, ik zou zeggen, gouden service.

Goed product

Klant vriendelijk de installateur belde mij wel een paar x op met de vraag als hij de installatie kan uitvoeren. Verder een zeer goeie en klant vriendelijke ervaring met de (advisieur) installateur en verkoper alles in 1 ahaha

Goed geholpen door Abou en zijn team!

Erg prettige samenwerking ervaren als nieuwe klant. Dank jullie!

Zeer tevreden met de totale afwikkeling

Goede montage installatie en uitleg, en tevens betaalbaar.

Hoge kwaliteit, snelle service en betaalbaar.

Het beveiligingssysteem werd snel en vakkundig geïnstalleerd met een heldere toelichting en je krijgt echt waar voor je geld. Het hele gezin voelt zich veilig en tevreden.

Misleidende verkoop!

Een jaar geleden de hardware (1 bewegingscamera buiten en 2 binnencamera's) aangeschaft voor de prijs van € 648,- en hierna € 47,80 per maand voor het abonnement. Er word ons verzekerd dat na een jaar het abonnement kosteloos kan worden opgezegd en dat wij van de hardware gebruik konden blijven maken omdat we dit immers gekocht hadden. Wel was het zo dat er dan geen meldingen meer zouden komen en geen gebruik konden maken van de diensten van Verisure. Wel zelf de beelden konden bekijken. Althans: allemaal toegezegd door de verkoper/monteur. Wat blijkt? We zijn verhuisd, we hebben geen rechtstreekse melding meer nodig en ik heb het abonnement opgezegd. En nu moet ik tóch het abonnement elke maand houden om van de camera's gebruik te kunnen maken! Of in een mindere vorm, (wel kijken, geen melding via de centrale) via Arlo en dat ook weer een abonnement van € 15,- per maand. Doe ik dit niet, dan kan ik alles gewoon niet gebruiken. En er is dus gewoon betaald voor de hardware!! Mensen, laat je goed informeren, vraag alles zwart op wit en neem deze review mee in de beslissing. Alsof je een auto least en dat ze dan na afloop de motor eruit halen. Valt me zwaar tegen!!!!

Snelle handelingen politie op tijd allemaal prima

geweldig

Het systeem is makkelijk te bedienen en geeft ons een veilig gevoel.

Oplichters

Ze smerem je contracten aan die niet overeenkomen met de afdpraken

Super blij met alles!!

Hoe snel alles gedaan is, maakte mij heel blij. Ik heb ook een goede uitleg van alles gehad wat voor mij, i.v.m. een hersenvliesontsteking, heel fijn was!

Geweldig, perfecte installatie en een installateur die altijd berijdbaar is.

Geweldig, een monteur die van koffie en vlaai houd en niet vies is van een heerlijk kop soep. Het was direct een click tussen ons. Hij mag blijven.

Persoonlijke advies en montage fantastisch verricht door Latif

Persoonlijke advies en montage fantastisch verricht door Latif. Voor snelle hulp zou je hem persoonlijk moeten benaderen via 0683219685

Prima voorlichting en uitvoering

De uitleg en voorlichting was kundig en prettig. De uitvoering geschiedde met grote precisie.

Goede uitleg, compleet systeem, keurig geïnstalleerd

Mooi systeem

Na uitgebreide uitleg over de installatie was ik direct overtuigd. Het was supersnel geïnstalleerd en werkt heel simpel. Ook de app op je telefoon is heel handig en de s.o.s. knoppen, (ook in de app) vind ik een fijn idee om te hebben.

Zeer kundig en empatische manier geinformeerd

Onze informateur en installateur Loreno gaf ons 100% vertrouwen ! Heeft dit ook waargemaakt.

De monteur verdient een dikke tien, een topper!

Perfect geholpen, prima uitleg, installatie en demonstatie!

Opgelicht door Verisure

Versirure haar verkopers en haar medewerkers zijn getraint om je valse beloftes te geven waardoor ze je meesleuren in jaar lang durende contracten. Niet mee samenwerken!

Dure oplichters

Niet in zee gaan met Verisure. Zij hebben me een jaar vastgeketend aan een contract waar ik niets van wist. Sluwe dieven

Ervaren expert goede samenwerking

Doordat er steeds meer onrust is gekomen in onze wijk zijn we gaan denken over een alarm. We waren al bekend met de Ring maar waren hier niet echt tevreden over. Nadat er veel reclame is gemaakt van Verisure heb ik een formulier ingevuld en werd ik heel snel teruggebeld. Er werd snel een afspraak gemaakt en de expert gaf duidelijke uitleg. Ook werden al mijn vragen goed beantwoord. Het contact met de expert is erg goed. Hij weet waar hij het over heeft en stelt je erg op je gemak. We zijn erg tevreden en goed geholpen.

Zeer tevreden met het systeem en de secuirity Expert net zo bedankt latif! İedereen die op zoek is advieseer ik contact met hem op te nemen 0683219685

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught