Ze zijn te vertrouwen

Nou ik hoeft niet meer bang te zijn in huis

gewoon zeer goed

zeer goed en heel betrouw baar

Super informatie en installatie.

Vriendelijk personeel met kennis van zaken zowel tijdens het verkoop gesprek en de installatie van het systeem.

Bij een storings melding komt er alleen een mail,geen reactie.

Ik heb maanden een defecte shock sensor, regelmatig ontvang ik hier een mail over maar wie repareert dan Ding nu eens? Ik heb het meerdere malen aan de service dienst gemeld maar die komen pas half februari ,dit is toch te gek voor woorden wat gebeurt er bij een inbraak dan volgt er geen alarm melding

PRIMA EN SNELLE SERVICE

met verisure erg goed

Goed product voor een goede prijs

De dame en de heer die hier zijn geweest waren erg vriendelijk, werken erg netjes, duidelijk in hun uitleg. Snel geregeld en meteen het systeem actief.

Zeker aan te raden

Ik was nogal sceptisch maar na een hele goede uitleg en de mogelijkheden om later uit te breiden heb ik het pakket toch laten installeren. Ik ben heel tevreden.

veilig en geborgen

Sinds kort heb ik een alarm laten installeren en ik was verbaasd, dat mijn adviseur Vikash zelf de installatie kwam doen. Hij heeft overal rustig de tijd voor genomen om alles goed uit te leggen. Ook tijdens het adviesgesprek nam hij de tijd voor me en dat gaf mij het gevoel echt begrepen te worden. Ik kan iedereen een alarmsysteem van verisure aanbevelen. Noem mijn naam als je Vikash Dhingra belt op: 06 - 614 62 20

Voel me stukken safeter in huis met deze beveiligingssysteem,zo gauw er word ingebroken gaat er een alarm af,en met zo'n deurbel erbij ,we zijn super blij met deze aankoop

snel geleverd , en goed gemonteerd

het is nu nog tekort om mijn ervaring te delen , de eerste indruk is goed , maar over een jaar weet ik meer , en dan kun je me opnieuw benaderen .

Goed maar iets meer uitleg

Monteurs deden goed hun werk, maar je voelde de werkdruk. Werd tussendoor ook nog van monteur gewisseld.

Tevreden

Heel tevreden

gewoon tevreden

gewoon tevreden

top

onze video camera wekte niet meer. Maar de monteur Die had het probleem snel gevonden. De WIFI adaptor was stuk. nieuwe er in en het probleem was opgelost. nog een batterij vervangen en de klacht was klaar. Maar hij ding door alles onderzoeken of het klopte. Nog een paar knelpunten. Maar alles opgelost voor hij weg ging. Een super monteur. Het was voor mijn gevoel een APK voor de installatie. SUPER en een vriendelijke monteur uit Arnhem. Top goosser

Installeren verliep goed door correcte en kundige mensen.

Wij hebben de installatie nu vanaf juli zomer 2021. Wat enigszins tegen is gevallen is de communicatie. Onze contactpersoon heeft niet een keer contact opgenomen om te vragen of alles goed verloopt. Wel kregen wij de volgende melding in Whatsapp: ‘Dit bedrijfsaccount heeft zich nu geregistreerd als een standaard account’. Houdt dit in dat onze contactpersoon niet meer in dienst is bij Verisure? Dan hadden wij graag bericht ontvangen wie nu onze contactpersoon is!

Zeer snelle reactie op alarm

Zeer snelle reactie op alarm

Deskundige installateur

Uitvoerige uitleg, zo veel, dat ik behoefte zou hebben aan een gebruikers instructie. Niet alles is blijven hangen. Fijn dat het systeem zichzelf op vaste tijden in- en uitschakelt

Vriendelijke medewerker, maar lange wachttijd voor monteur

Vriendelijke medewerkers maar lange wachttijd om dat niet functioneren schok sensor te laten repareren

Zeer behulpzaam en correct.

Alle kozijnen en deuren werden verwijderd voor nieuwe kunststof kozijnen en deuren. Na vernieuwing Verisure alles weer opnieuw aangebracht. Prima service.

Snel en adequaat

mijn alarm ging af terwijl ik afwezig was doordat buurman ladder wilde lenen.Hij wist niet dat het alarm was geactiveerd. Direct was er contact met andere buurman en de politie. Alles is goed opgelost,

snelle reactie

snelle reactie bij alarm

Deskundig geholpen door de monteur

Deskundige en klantvriendelijke service.

Redelijk goed

,… is bekend

de medewerker heeft goed voor mij gezorgd

Ik had problemen met betaalmogelijkheden van de bestelling (van batterijen), zij heeft deze bestelling definitief gemaakt en ik heb ze vrij snel daarna ontvangen dus goed geregeld

Netjes vlot

Netjes en vlot en weet van alles af

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught