Erg goede service en zeer goed bereikbaar en erg goede directe opvolging bij alarmmeldingen.

Hele goede ervaring en service, goed bedrijf, maakt alles waar m.b.t meldingen van alarmering. Zeer tevreden.

Goed ze nemen de tijd

heel goed dikke 10

alles is goed alarm is echt heel veilig

hinderlijke onnodig piepende rookmelders.

gedurende meerdere keren

Goede ervaring

Het systeem werkt uitstekend. Wel moet ik bepaalde camera's kort achter elkaar weer opladen.

Ik voel me veiliger omdat ik alleen ben

Ben nu veel gelukkiger en voel me veiliger. Makkelijk inschakelen als ik met vakantie ga op afstand in te en uit te schakelen.

Verisure loopt de kantjes er van af!

In het begin heel goed en snel geholpen! Ik heb ook een geweldig digitaal slot (lockcard)* gaat zelf automatisch open als je het alarm erop zet. Dus de criminelen waar voor je de installatie heb aangeschaft kunnen dan zo bij je naar binnen lopen! Rond om WAARDELOOS! De monteurs kunnen ook niet na 17:00 dus moet je er vrij voor nemen. Als je een 08:00 tot 17:00 baan hebt. De deurbel is ook geweldig om de 2 weken leeg (Arlo). Ze leveren ook geen 2e accu.

Ontzettend slecht! Paard van Troje binnengehaald

DOE HET NIET! Leuk systeem, maar bedrijf is vreselijk onbetrouwbaar! Je beveiligd je huis en dat laat je over door dieven! Ik had een vast bedrag van €30,- p.m. afgesproken (zwart op wit) en daar houden ze zich niet! Na eerste jaar verhoogde ze het naar €39,- (30% verhoging). Daar ben ik tegen ingegaan, maar na een tijd maar laten gaan. Nu verhogen ze het van €39,- naar €64,- (een verhoging van 64% en meer dan een verdubbeling T.ov. Bedrag dat drie jaar geleden is afgesproken). Dit keer laat ik het er niet bij zitten! Belachelijk!!!

Zakelijk en zeer goed meedenkend

Probleem was volgens meldingen een batterij in de rookmelder. Na een telefonische check van de apparatuur bleek het probleem niet gemakkelijk oplosbaar, waardoor een monteur moest worden ingepland. Dat kon pas over 5 weken maar gezocht zou worden naar een snellere oplossing. De zelfde dag kreeg ik een telefoontje dat er al na 2 dagen een monteur komt. Dat is een geweldig service, waar ik bijzonder tevreden over ben

Zorgvuldig geïnstalleerd

Mijn complimenten voor installateur Simon die alles zorgvuldig heeft geplaatst en in werking gesteld, alle vragen geduldig heeft beantwoord, en de bediening uitvoerig en zeer duidelijk heeft doorgenomen.

Prima systeem

Voldoet volledig aan de verwachting!

Bedrog

Ik voel me bedrogen. Je betaald zo ongeveer €1000 en je denkt dat het systeem je eigendom is. Dat blijkt niet zo te zijn. Dit is ons niet verteld. Wil je er csn af, of overstappen, moet je alles inleveren.

Super deskundige mensen en zeer vriendelijke

Iedereen is even aardig en deskundig. Het fijne is als er een alarm afgaat dan krijg je ook een sms bericht van de genomen stappen.

Topservice

Tevreden!

Heel slecht

Meneer stond om 10 over 8 voor de deur. Klopt aan en loopt weg. Ik heb gelijk met jullie gebeld. Meneer zou direct terug gestuurd worden. Om 10 uur nog niemand. Ik ben de hond gaan uitlaten aangezien ik gebeld zou worden als er iemand langs zou komen. Ik keek toen ik terug kwam op de camera en ik zie dat er iemand voor de deur heeft gestaan. Dit was niet de afspraak, ik zou gebeld worden. Vervolgens bel ik weer met de klanten service. En die zegt dat ik gebeld ben en tevens ook mijn vriend. Dit is niet het geval geweest. Nu willen ze vandaag niemand meer langssturen en moet ik maar een nieuwe afspraak maken. Ik vind dit schandalig! Er wordt gelogen en niet geluisterd.

Gevoelloze reclame!

Vreselijke reclame met Welterusten lieverd. Hebben ze niet door dat door o.a. corona veel mensen alleen in bed liggen??? Ik vind dit gevoelloos!! Advies weghalen deze reclame, zeker nu met kerst.

snelle service tot in de puntjes verzorgd

snelle service, montage en goede uitleg en begeleiding

Administratief en montage mensen erg slecht

4 maanden bezig te veranderen mijn bank Rekening. Plus de Hr...Erg brutaal......en komt thuis vraag ook waar is de coffee.......en is arrogant met de klanten. Wat een elende. Ik ben blij na dit jaar ik weg kan.

Heel goed

Heel behulpzaam en deskundig

slecht

mijn ervaring slecht julie beloven als maar daar kom niets van

Niet best

Het werkt niet zoals het hoord

Slecht spul

Geen woorden voor

Geweldig!

Alles volgens afspraak.

Duidelijk verhaal en snelle installatie.

Nette en beleefde monteurs met kennis van zaken.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught