zie hier boven
Beste Rob, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Het is een gebruiksvriendelijk systeem. Alleen liever niet bij elk contact de vraag hoe het is geweest. Dat wordt irritant.
Beste Karel, Bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Is goed!
Beste Kars, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Na installatie op 23 november jl. GEEN follow-up GEEN reactie op mijn telefoontjes naar monteur (5x) en zelfs niet na TWEE maal contact te hebben gehad met klantenservice (wel erg vriendelijk) Zou worden teruggebeld GEEN reactie van Verisure!!
Beste Wilma, Bedankt voor uw review. Ik heb mijn collega gesproken en vernomen dat er contact is geweest. Fijn dat u het aangeeft, zo kunnen wij onze service verbeteren. Wij zijn trots je mogen te beveiligen! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
2 uur na ons contact met Verisure stond er een medewerker voor de deur en hij zei,wilt dat ik het nu nog installeer? Het was wel 20.00 uur. Ik zei doe het morgen maar en de volgende dag was alles voor elkaar. Zeer vriendelijke medewerkers gaven zeer duidelijke uitleg. Niks dan lof
Beste Cor, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Jullie reageren super snel.Het is een aanrader voor iedereen
Beste Gerrie, Dank voor de review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij zijn trots je mogen te beveiligen. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Met fijne klantenservice. Ze mogen de aanbrengbonus wel beter in de processen intgreren na een half jaar nog geen duidelijkheid over gehad.
Beste Sander, Dank voor de review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Ik heb vernomen dat er duidelijkheid is gekomen over de aanbrengbonus. Wij nemen uw feedback graag mee. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Je kunt vertrouwen op Verisure. Het doet wat het belooft.
Beste John, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Het systeem werkt altijd, er is ruim aanbod van extra voorzieningen. Directe en snelle reactie bij alarm.
Beste Servaas, Bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Tot nu toe zijn nog niet alle problemen opgelost! Ik erger me gruwelijk aan de reclame op de televisie! Vorig jaar ook al nu weer! Kan dat echt niet anders? Waardeloos dit rollenpatroon en dan nog slecht gespeeld!
Beste Anny, Dank voor de review. Ik verzoek je vriendelijk om de klantenservice te bellen via 088 088 89 99, mijn collega's staan graag voor u klaar. Uw feedback over de TV reclame nemen wij graag mee. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Heb mijn idee een veiliger gevoel als ik wegga Ook omdat ik alleen woon het idee dat ik niet alleen ben want als er wat gebeurt ik regelrecht contact kan opnemen met de meldkamer door de sos knop
Beste Marjanne, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn dat het Alarmsysteem u een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Veilig gevoel is toegenomen. Vooral na een melding die naar mij werd doorgestuurd in Portugal. De maandelijkse kosten blijf ik aan de hoge kant vinden.
Beste Jan, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn dat het Alarmsysteem je een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De monteur was op tijd, snel, vriendelijk en efficient
Beste Nick, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Heel fijn geholpen prima service in alle opzichten
Beste heer/mevrouw Smit, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De adviseur was kundig en vriendelijk, legde alles goed en helder uit. Bij de montage waren de monteur als de adviseur aanwezig en werd alles goed uitgelegd. Systeem werkt ook goed! Alleen vinden wij de maandprijs wat aan de hoge kant, daarom besloten om dit na 1 jaar op te zeggen middels een aangetekende brief. Helaas daar tot op heden nog geen reactie op ontvangen of bevestiging van gehad. Dat vind ik op zich jammer, anders was het cijfer zeker hoger geweest.
Jordy was een zeer vriendelijke jongen legde alles correct uit en was ook in voor een geintje
Beste Angela, Bedankt voor het achterlaten van de leuke review! Wij zullen Jordy iets leuks opsturen voor zijn goede werk. Wij kijken uit op een lange en prettige samenwerking! Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Bij start contract werd ons beloofd dat er regelmatig contact zou zijn en eerste tijd na paar weken en dan steeds iets meer tijd er tussen. Echter na volledige installatie bios meer vernomen van de mensen
Beste Bart en Betina, Bedankt voor de review. Indien wij geen contact opnemen is dit een goed teken, het systeem werkt naar behoren. Wij nemen uiteraard contact op op het moment dat er iets mis is met een component of bijvoorbeeld een lage batterijspanning. Indien u zelf vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met 088 0 888 999. Mijn collega's van de klantenservice staan altijd voor u klaar. Wij zijn trots je mogen te beveiligen. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
toen ik begon werden mij gouden bergen beloofd met de voorlichting en hulp bij het instellen ,niets van terecht gekomen, ik kan het alarm alleen maar instellen en uitschakelen
Beste heer/mevrouw Eschauzier, Bedankt voor de review. Mijn collega's van de klantenservice staan graag voor u klaar via 088 0 888 999. Zodoende kunnen wij u helpen met vragen over het alarmsysteem en uitleggen wat u niet snapt. Op onze website www.verisure.nl en onze app kunt u ook veel uitleg terug vinden. Wij zijn trots u mogen te beveiligen. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Huisbeveiliging met Alarm - Verisure® nu tot 40% korting Ik had de 2 de prijs gewonnen en kreeg 50% korting! Maar ik zag dat het al dat het met 40 procent korting al verkocht werd! Geen probleem maar in principe met de 2 de prijs zou die 50 procent van die 40 % nog in mindering moeten worden gebracht. Houd in dat ik te veel betaald heb! Ik hoor het wel van U? Met vriendelijke groet Gerard Lenting
Beste Gerard, Bedankt voor de review. Er is momenteel een speciale korting voor 40% maar deze staat los van de winactie. De korting van 50% is exclusief voor het winnen van de tweede prijs. Deze korting heeft u gewonnen, gefeliciteerd! Indien u verder nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Je word correct geholpen bij 1 tellefoontje
Beste Johanna, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Hel tevreden over vertegenwoordiger. Heeft iets niet benoemd wat eigenlijk toch wel bekend moet zijn. Kan ik er met mijn verzekeraar niets mee omdat Verisure zich niet heeft aangesloten bij het Nederlandse systeem voor Borg certificering. Heb net kunnen voorkomen dat ik een investering heb gedaan waar ik niets mee kan. Nu bij Borg gecertificeerd een systeem aangeschaft. Ben en blijf onder de indruk van datgene wat Verisure aan kan bieden. Maandbedrag is wel aan de forse kant.
Goed te woord gestaan nu
Beste Cobie, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Installatie en uitvoering door contactpersoon perfect!! Zeer vriendelijk, behulpzaam, goede uitleg en netjes. Product ben ik heel tevreden over. Administratie Verisure slecht!!! Vriend die mij heeft attent gemaakt op Verisure en die er heel te vrede over is, lukt het niet om de "Tip voor nieuwe klant" te krijgen. Er is heel veel correspondentie over geweest, maar niks helpt. Zeer slechte reclame.
Beste Henk, Goed om te horen dat u zo tevreden bent over het alarmsysteem en uw contactpersoon! Ik zal deze complimenten zeker naar hem doorzetten. Betreft de korting die uw vriend nog verwacht wil ik graag vragen of hij een mailtje kan sturen naar [email protected] of te bellen naar 088 - 088 89 99. Dan zorg ik ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt doorgevoerd. Vriendelijke groeten, Tamar Verisure NL
Geweldig veilig
Beste Patty, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn dat het Alarmsysteem u een rustig gevoel geeft! Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan dit belangrijke gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Attente monteur, die in korte tijd mijn systeem weer op de rit kreeg. Chapeau!!
Beste Gerard, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL