Prima bedrijf met een prima product

Ik heb de producten van Verisure nu een half jaar en ben gewoon tevreden. Eén van de onderdelen, de rookverspreider, vonden wij alsnog overbodig en is zonder meer door Verisure verwijderd. Toen we een foutmelding kregen, duurde het wel even voordat Verisure een monteur stuurde, maar daarna was het ook perfect verholpen. De batterijen moeten wel regelmatig opgeladen worden en het is even een klus voordat je weet hoe dat moet, maar dat is geen probleem meer: op tijd opladen als jij dat wil, en je bent steeds verzekerd van een goede werking van het systeem. Een aanrader dus.

Nvt

gaat wel

In aanvang was het nogal lastig om afspraken te maken , althans het maken lukte nog wel maar Verisure kwam het vaak niet na . Nu alles is geïnstalleerd en het 4 maanden draait , gaat alles prima . Maandelijkse kosten zijn redelijk fors en worden nu na een half jaar weer verhoogd ineens met ik dacht een euro 50 ?

Omdat ik tot dusver nog weinig/geen problemen heb gehad is mijn minimale ervaring prima. Een keer een melding juist tijdens mijn vakantie. Goed opgelost.

Goed systeem

Het is jammer dat er geen ander systeem op aan gesloten kan worden

Ben zeer tevreden

Oke

Nette en goede service

Ik heb niets negatiefs te melden.

goede kwaliteit

zeer snelle levering politie snel ter plaatse.

Goede kwaliteit

Gewoon omdat het een goed gevoel geeft.

Goede dienstverlening maar wel duur

De dienstverlening is adequaat en snel. De dienstverleningsprijzen worden echter steeds met meer dan het prijsindexcijfer verhoogd wat leidt tot een kostenstijging in 2 jaar van circa 20%.

Veilig voelen

Ik voel me, nu ik nog maar alleen ben, veilig in mijn eigen huis. Slaap stuk geruster en kan ook met een gerust gevoel het huis uit. Durf nu alleen thuis te komen. Een groot woord van waardering voor jullie consulent, duidelijke uitleg.

Top product

Zeer prettige uitleg en goed product makkelijk bedienbaar

Snelle afhandeling en montage Top

Zeer correcte montage en uitleg door Security expert J. Muller ga zo door mensen

Ons huis is op alle vlakken uitstekend beschermd tegen inbraak en brand

Ik ben erg tevreden over de geleverde producten . Ook uitstekend vakbekwaam en vriendelijk medewerkers!

niet echt netjes

het mag dan een black fryday deal zijn . alles bijna voor niks .. maar let op ze vertellen er niet bij dat je maandelijkse kosten. moet betalen .dat vind ik heel slordig anders had ik er niet aan begonnen. heel simpel vorm van ach ja ze nemen het toch wel nouis dinstalatie door black fryday goed koper als de over het hele jaar genomen de abonement . on clusie half in ge licht .zo jammer dit

Zeer Slecht en ontevreden!

Ik heb een verisure alarmsysteem aangeschaft een paar jaar geleden. Ze hebben mij verteld dat het mijn eigendom was, en heb hier meer als 1000,- aan betaald, bijna het dubbele. Vervolgens kom ik erachter dat het eigendom is van Verisure? Dan had ik het niet hoeven kopen, mij is gezegd dat dit dan van mij zou zijn. Ik heb het gepauzeerd, omdat ik ging scheiden en ik ben uit de echtelijke woning vertrokken waardoor ik het systeem niet gebruikte, deze is op non actief gezet. Vervolgens krijg ik een allerlei facturen binnen die zich opstapelen omdat het systeem weer op actief gezet is zonder overleg. (Tenminste ik wist hier niets van). Heb toen gebeld voor een adres wijziging, maar deze is niet verwerkt waardoor ze de facturen naar m’n ex zijn adres stuurden, deze stapelde zich op terwijl het systeem op non actief stond, en ik dit niet wist. Waardoor ik een toren hoog bedrag moest betalen, deze wordt afgeschreven alsof het niets is! Ze hebben mij altijd gezegd dat als ik een huisje zou krijgen ik het opnieuw kon laten installeren en weer op actief kon zetten zodat het weer zou werken. Nu krijg ik te horen dat ik het na een aantal maanden te lang gewacht heb en ze niets meer voor me zouden kunnen starten, dan zou ik het moeten opzeggen wilde ik geen facturen meer krijgen! Schandalig wat ze doen en hoe ze met hun klanten omgaan!

Perfecte en snelle service.

Zeer tevreden over de installatie en service.

Onvoldoende technisch personeel

Gisterochtend, 2 december, bleken onze buitencamera's het niet meer te doen. Nadat we Verisure gebeld hadden,in welk telefoongesprek we te horen kregen van de overigens zeer behulpzame, vriendelijke en meelevende medewerkster dat er pas een servicemonteur kon komen op 4 januari, bleken de binnencamera's ook niet meer te werken. Weer teruggebeld en een andere, eveneens zeer voorkomende en behulpzame medewerker vertelde ons dat op 3 januari een monteur kon komen en legde uit, net zo geduldig als het meiske een uur daarvoor dat er geen technisch personeel beschikbaar was maar ze bij eventuele 'uitvallers' van afspraken ons op die plaats zouden inplannen. Dat betekent dus dat we, tijdens de feestdagen een maand lang zonder beveiliging zitten? Nee, als ze de contacten op de deuren verbreken gaat het alarm af. Alleen als ze een vast raam forceren, tja, dan werkt het systeem niet. Dat noemen we een gedeeltelijke werking. Maar ons huis zit rondom vol met vaste ramen en raampjes die ingeslagen kunnen worden . Daarom waren we juist zo blij met de bewegingsdetectoren! Ja, mevrouw, we begrijpen het en we doen ons best maar we kunnen u niets beloven. Ten einde raad naar Dave Wagenaar gebeld, de man die ons de installatie heeft verkocht. Hij belde direct terug, begreep ons verhaal en, om het kort te houden, na een uur deed de bewegingsmelder binnen het weer. Weet u wat ik vind van Verisure? Prachtig systeem en geweldige medewerkers die, aan handen en voeten gebonden, de klanten moeten teleurstellen. Ze mogen hun handen in elkaar knijpen met zulk geweldig personeel maar daar is klaarblijkelijk zo een tekort aan dat ze hun cliënten met een kluitje het riet in moeten laten sturen. Ik ga straks maar weer bellen over de buitencamera's en hoop dat er binnenkort een 'uitvaller' is. Te gek voor woorden!

Vervanging batterijen

Ik kreeg een melding dat er batterijen vervangen dienden te worden. Toen ik belde bleek dat niet het geval te zijn. Dat verbaasde me. Ben verder heel correct en netjes behandeld.

Systeem is goed maar abonnementsprijs is echt buiten proporties.

Alarmsysteem werkt best goed. Camera’s is qua beeld minder. Maar de prijs van het abonnement is echt niet normaal meer. Er komt weer een verhoging en betaal dan voortaan €70 per maand. Dit is dus €840 per jaar. Ergens zijn er grenzen en deze is nu bereikt. Ga me verdiepen in een ander systeem en zal dus ook iedereen afraden dit systeem van Verisure aan te schaffen.

Vriendelijk en hulpvaardig!

Deskundige mensen die met veel geduld vragen beantwoorden en goed beveiliging advies geven en instaleren!

Geweldige sercvice en deskundigheid

Direct goede service, snelle afhandeling en expert(s) op lokatie bij mij thuis. Na duidelijke uitleg, direct alles kunnen zien en bestellen en ook direct geinstalleerd, echt super geregeld zo. Kennis en kundigheid van de installateur was ook dik in orde, erg vriendelijk en klantgericht. Alles netjes (werkend) achter gelaten ook, al met al TOP service.

Is super veilig

Alles wordt meteen geregeld bijv met de druppel naam wordt meteen veranderd. Is er iemand inde buurt die het alarm heeft aan gelegd komt ie even langs to

Goeie service

Goed uitgelegd en een goede service.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught