Gewoon goed

Geen ervaring heb hem net

Met afstand het slechtste bedrijf van Nederland

Verisure is telefonisch onbereikbaar of je moet een snipperdag hebben en veel geduld. Terugbellen doen ze gegarandeerd nooit. Heb je vragen over een offerte? Vergeet het maar: zowel telefonisch als per e-mail krijg je geen antwoord. Wij zijn verhuisd naar het buitenland en hebben alles tijdig opgezegd. Wat doet Verisure? Elke maand een poging te incasseren en aanmaningen sturen als ik het bedrag heb laten terugstorten. Wat doen wij? Bellen en e-mailen, GEEN ENKELE REACTIE VAN VERISURE, en geen enkel persoon bij Verisure kan ons verder helpen... Te bizar voor woorden. Dus doe u zelf een lol: GEEN ALARM BIJ VERISURE KOPEN!!!

Helaas nare ervaringen gehad met verisure

ik heb helaas nare ervaringen gehad met verisure daarom ben ik overgetapt naar een ander bedrijf wat een betere alarmsysteem in huis heeft geplaats. BEDANKT AYD SECURITY !

Positief

Duidelijk verhaal en werkzaamheden plaatsing van,,,

klacht goed verwerkt.

Er is direct actie ondernomen. Binnen 2 uur is er contact met mij opgenomen. Omdat het na 18.00 uur is mij beloofd dat de volgende dag de klacht verholpen zou zijn. Volgende dag werd mij verteld dat er binnen 1 uur een expert langs zou komen. Dat is precies gebeurd en heeft de klacht naar tevredenheid opgelost.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede kundige monteur en vertegenwoordiger (aaron )

War ze zeggen, doen ze ook !!

Prima , en de service ook Goed!

PERFECT!

Samuel van Dam, nogmaals dankjewel voor jouw tijd en installatie werkzaamheden! Wij, Naomi en Vincent Bakker zullen jou aanraden aan vrienden en familie! Super goede service en perfect geregeld!

Gebruiksvriendelijk

Snel gemonteerd en makkelijk in gebruik ook voor oudere mensen

Zeer snelle levering en duidelijke uitleg systeem

Goed en vakkundig advies

Verkopers Annext installateurs waren zeer vakkundig duidelijk in test en uitleg.het was een supefteam.Echt toppers

Heel tevreden.

Er is goed geluisterd naar mijn wensen en ben goed geholpen en voel me heel veilig in mijn huis.

Zeer professioneel en ruim pakket aan mogelijkheden

rinie Baas is een perfecte verkoper. Neemt ruim de tijd om je te informeren over de mogelijkheden van het systeem. Toch mis ik een gebruiksaanwijzing ENORM om alle mogelijkheden van het systeem nog eens na te lezen .

Is goed

Het was een aardige jongen en erg geduldig met uit leggen ik zou hem overal aanbevelen

Super!: uitleg, mogelijkheden, prijs, snelheid van aanleg,.

Geweldig bedrijf, technisch goede materialen (beste koop cons. Bond) gekwalificeerde medewerkers, goede uitleg, keurige installatie. En alles binnen 2 dagen.

Heel erg goed.

Een dag nadat ik mijn probleem had door gegeven kwam er de een vriendelijke monteur mijn alarm weer in orde maken.

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Slechte installatie- als klanten service

Ik heb verisure alarmsysteem compleet aangeschaft en mij is verzekerd als er iets mis is met de camera's dat ze z.s.m zouden komen verhelpen. Ik bel mijn contactpersoon bij Verisure omdat de camera's niet naar wens functioneren en het telefoonnummer is niet meer in gebruik. Dus ik bel de algemene klantenservice nummer ik krijg elke keer een Latifa aan de telefoon en die wilt of kan ons niet helpen. Verder kom ik niet doorheen.

top

maandag onze installatie gehand van twee kantoren uit limburg heel deskundige mensen leuke ploeg heel goede uitleg Top.!!!!

Ze heten niet voor niets Verisure

Alles snel doch niet gejaagd geinstalleerd, vriendelijke jongens, maar voor die ene moest je wat uitkijken dus stelde de vragen maar aan de andere die niet bokste ;) Nee hoor, ik heb zelf ook tweee dagen gebokst dus kom maar op Mannie! (een andere keer dan liefst) Ik ben er Verisure van dat Arthur en Mannie hun werk Verigood hebben uitgevoerd. Geen minpunten. Ah wacht die rode schoenen van Arthur moeten ze verplicht maken bij hun personeel en daar moet hij dan maar een bonus voor krijgen. Iets voor in de ideeen bus??

Heel slecht

Zeer slechte klantenservice! Je moet 20x bellen om iets gedaan te krijgen dan beloven ze terug te bellen maar dat gebeurt nooit. 3 maanden bezig geweest om iets geregeld te krijgen. Nu wacht ik weer om terug gebeld te worden, ik ben nog steeds niet gebeld.

Zeer snelle en vakkundige installatie.!!

Het alarm werd binnen 24 uur geinstalleerd. De installatie werd zeer netjes door de monteurs gedaan. Ook namen ze alle tijd om uitleg te geven.

Goed en snel gereageerd maar een punt van aandacht

Ik wel voortaan worden gebeld bij alarm en niet een sms bericht want dat hoor je niet altijd. Was gelukkig vals alarm.

zeer klantvriendelijk

Betrokken medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zelfs toen ik hem weken later toevallig tegen kwam toen hij bij een andere klant was en ik een vraag had was hij behulpzaam

slecht

Moeilijk om de juiste mensen te spreken te krijgen. De afhandeling van zaken verliep uiterst moeizaam. Veel wordt een week naar voren geschoven ipv. direct afhandelen.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught