Medewerker dacht mee aan een oplossing voor mijn probleem en attendeerde me erop dat in binnen het afgesproken onderhoudscontract viel.

Goede beveiliging

Wel bezwaar tegen dat ik moet betalen voor een component erbij, vanwege dat ik nieuwe kozijnen krijg. Tijdens de aanleg waren 2 ramen die niet goed dicht gingen overgeslagen en werd gezegd dat komt wel als het gemaakt is. Abo gaat ook omhoog, terwijl nieuwe klanten allerlei aanbiedingen krijgen om klant te worden

Tevreden

Ben tevreden, maar had met centrale wat onmin omtrent antwoord wat ik kreeg, na komst monteur was simpel probleem opgelost

Vriendelijk en hulpvaardig

Snel en vakkundig geholpen

Zou een tien zijn geweest, als ze de beloofde persoonlijke alarm gadgets ook hadden geleverd.

( gelukkig) geen praktijkervaring

We hebben geen ervaring met Verisure met praktijkmeldingen Gelukkig maar. Dat kan komen omdat men ziet dat we bij Verisure hebben beveiligd of dat men onze straat nog niet hebben ontdekt. Ik vind Verisure op sommige componenten te duur. Heb bijvoorbeeld 2 lichtschakelaars afgenomen waarvoor ik 5 euro per maand betaal terwijl ik deze voor eenmalig 5 euro per stuk kan aanschaffen. Verisure doet helemaal niets aan deze lichtschakelaars waarvoor ik inmiddels meer dan 180 euro heb betaald. Overweeg dus ook om deze sub dienstverlening stop te zetten.

werkt goed

het systeem is gemakkelijk te bedienen en geeft geen problemen. Zo behulpzaam zijn dat wanneer je thuis bent en het systeem gedeeltelijk hebt ingeschakeld dit te zien is op het inschakel kastje.

is goed

Goede bewaking en accurate response

Zie boven

Mijn ervaring met Verisure is goed

Ik vind alleen dat de reclame op TV slap is. De man die zegt dat hij vergeten is het alarm aan te zetten en het zijn vrouw op de SP laat aanzetten komt als een watje over. Goede reclame is het halve werk en dan ook nog goede zzp ers is het hele werk!! Dus neem hier goede nota van!

Komen afspraken na

Kunnen telefonisch je goed begeleiden met storringen

Makkelij systeem

Makkelijk en simpel systeem,werkt perfect

Goede uitleg.Door Corona was ik vergeten hoe het alarm werkte als ik wegging.

Alleen jammer dat tonnie massar zijn woorden niet waar maakt als je hem belt dan neemt die niet op en als die opneemt dan heeft die wel weer een smoesje dat over twee dagen even terug belt

Prima verlopen

Keurige introductie, installatie en bediening werkt oke. Gelukkig nog geen live test geweest

Jullie reageren niet op mijn eerdere beoordelingen

Zie bovenstaande bericht

Perfecte samenwerking tussen 2 mensen

Een hele mooie samenwerking tussen 2 mensen , ieder deed zijn werk en toch wisten ze beiden op afstand waar ze mee bezig waren . Vriendelijk , duidelijk en een heel persoonlijke uitleg naar ons toe. Ik zou dit koppel van Verisure zeker aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar bescherming van hun bezittingen/waarden.

Snel, maar toch wel goed.

Ik ben tevreden over hoe André Hulshof mij overtuigd heeft de installatie aan te schaffen .Natuurlijk met een voorspelbare korting. Goed en keurig aangelegd. Moet wel zeggen dat mijn vrouw nog enige twijfels heft over het nut van deze actie.

Goed bij mij passend systeem geadviseerd

Vriendelijke installateur, duidelijke uitleg en demonstratie. Goede prijs

Topbedrijf met goede technici

Met kennis van zaken met geduld en met respect voor de klant ben ik geholpen met een ingewikkeld probleem. Geen lange wachttijd .De afspraak was meteen de volgenfe dag.

ben zeer te vreden.

vakkundig personeel,helpt je instaleren met je telefoon,en legt alle mogelijkheden uit.

Fantastisch bedrijf met fantastische medewerkers

Ik vind de medewerkers zeer professioneel maar tegelijk ook zo vriendelijk dat je helemaal geen erg in hebt dat je toch een aantal uren vreemde mensen in je huis hebt. Ze denken met alles mee en zijn super beleefd je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen. Iig met Osman en Mohammed was het een een fijne ervaring. Niks was ze te gek kwa service en vragen beantwoorden. Ze hebben alles goed uitgelegd en niet het vel over ons oren getrokken we kregen een zeer mooie korting voor zoveel mogelijk veiligheid in huis. Als je bedenkt dat je zelfs buitenhuis met een druk op de knop in je telefoon verzekerd bent van hulp die sneller reageert dan 112 is het echt de moeite waard.

Zeer goede behandeling

Het is de correcte behandeling waar je blij van wordt

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught