Camera’s bagger, geen controle en als je het contract beëindigd wordt je nog even getild. Doe er geen zaken mee!!
Beste Peter, Jammer om te horen dat het alarmsysteem niet naar wens beviel. In ons systeem zie ik dat u inmiddels heeft opgezegd en dat deze ook is doorgevoerd. Indien u in de toekomst toch weer geïnteresseerd raakt bent u uiteraard van harte welkom. Vriendelijke groeten, Tamar Verisure NL
correct, betrouwbaar en zeer netjes geholpen
Beste Piet, Bedankt voor uw leuke reactie! Wij zijn erg blij dat u ervaring omtrent onze service zo positief is. Uiteraard doen wij ons best om deze positieve ervaringen door te zetten. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Netjes informatie gekregen en netjes geïnstalleerd. Met goede uitleg.
Beste A.J. Wilde, Wat leuk dat u dit positieve berichtje achterlaat! Wij hopen dat onze positieve relatie zich nog lang blijft voortzetten. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Plezierig bedrijf duidelijk in uitleg, geen verborgen kosten en geen onnodige poespas. Met veel geduld uitleg en training gegeven hoe alles werkt en bereid om terug te komen voor de uitleg aan familie of buren. Alles in overleg keurig geinstalleerd.Ik ben enorm tevreden en kan altijd bellen als ik het niet meer weet.
Beste Deborah, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij streven natuurlijk altijd naar dit soort positieve ervaringen en doen ons uiterste best om dit voort te zetten. En inderdaad als u het even niet meer weet, bel gerust! Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Na het invullen van het formulier, werd ik al snel gebeld voor een afspraak. Afspraak kon gelijk de volgende dag. Tijdens de afspraak had ik alle tijd om uit te leggen waarom ik contact had opgenomen en op basis daarvan zijn de verschillende mogelijkheden doorgenomen met een heldere uitleg over de werking van het systeem. De offerte kreeg ik ook gelijk en de mogelijkheid om het systeem snel te installeren. Het gesprek was geheel vrijblijvend en geen gepush om "te moeten kopen", heel prettig, aangezien het wel om een investering gaat. De installatie kon binnen 2 dagen geplaatst worden en je hebt altijd je eigen contactpersoon, geen callcenter gebeuren, maar persoonlijk contact. Mijn contactpersoon is vriendelijk, zeer kundig, en betrokken. Ik raad het ten zeerste aan!
Beste Monique, Super fijn om te horen dat uw ervaring met Verisure zo positief is! Wij doen ons uiterste best om deze positieve ervaringen voort te laten zetten. En kudo's naar uw contactpersoon! Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Goede presentatie en uitleg. Plaatsing gelijk geregeld goede services van de monteurs.
Beste P. Elzinga, Super fijn om dit te lezen! Wij streven altijd naar dit soort positieve ervaringen en hopen dat onze positieve relatie zich voortzet. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Kundig en snel geholpen tegen een schappelijke prijs. Afspraak kon snel worden ingepland en de installatie ook al de dag erna.
Beste Wes, Bedankt voor uw leuke review! Wij vinden het zo fijn om te horen dat alles soepeltjes is verlopen en doen ons uiterste best omdat dit in de toekomst voort te zetten. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Goed voorgelicht en snelle installatie met prima service. Zeer helder uitgelegd en gemakkelijk in gebruik.
Beste Mooski, Wat fijn dat u zo een leuke review achterlaat! Wij streven inderdaad altijd naar helder en gemakkelijk gebruik met een goede service erbij. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure
Goede en Snelle Installatie. Alleen Administratie niet op orde helaas.
Mijn ervaring is dat de verkoper zijn uiterste zijn beste deed om te verkopen. Hij was duidelijk. Het instaleren vonden wij zeer druk, er liepen drie mensen door mij huis. Het is goed geïnstalleerd. Maar de buiten camera is regelmatig zijn WiFi kwijt, jammer. Maar als je daar iemand terug belt, dan zijn ze uit dienst, jammer. De meldkamer werken ze goed, ze zijn zeer duidelijk.
De camera werkt niet goed en de service is beroerd. Jullie groeien te hard en hebben daardoor niet de mankracht voor service.
Beste Baudien, Bedankt voor je bericht. In het systeem zie ik staan dat er een aantal maanden geleden een monteur is langs geweest voor de camera's. Indien het systeem niet optimaal fuctioneert, verzoek ik je vriendelijk om contact optenemen met onze klantenservice via 088 088 89 99. Mijn collega's helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Geen of slechte terugkoppeling
Beste Jan, Bedankt voor je bericht. Ik verzoek je vriendelijk om onze klantenservice te contacteren, via 088 088 89 99 . Mijn collega's helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Vanaf het eerste contact een prettige kennismaking en een goed advies voor het installeren en beveiligen van onze locatie! Daarnaast een heldere prijsstelling. De app werkt prettig en geeft een gevoel dat je weet wat er op de locatie gebeurt. Wij kunnen alleen maar adviseren om de samenwerking aan te gaan met Verisure.
Beste Rianne, Bedankt voor het leuke berichtje! Wij streven inderdaad naar een veilig en positief gevoel gedurende onze hele relatie, van het eerste contact tot installatie. Wij kijken uit op een lange en prettige samenwerking! Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Bereikbaarheid is vrij slecht. Kastje muur zeg maar. Afspraken ivm hond niet nakomen. Zie ook a enquete.
Bij alarm wordt er snel gereageerd. Ik ben tevreden en voel me als bijna 70 jarige een stuk zekerder.
Beste Anthony, Heel erg bedankt voor uw mooie review. Het geeft ons een goed gevoel om te horen dat u zich in goede handen voelt als onze klant, iets waar wij altijd naar streven. Wij hopen op een lange en tevreden samenwerking. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Netjes geleverd en geinstalleerd, afspraken nagekomen.
Beste Martijn, Bedankt voor uw reactie! Uw positieve ervaring is een constant streven voor ons. Wij kijken uit naar een lange en fijne relatie met u. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
het gaat allemaal goed zonder problemen
Beste Aad, Dank voor uw leuke review. Wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! Ik hoop dat wij u nog lang een goed en veilig gevoel mogen leveren. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Zie boven
beste B.J., Bedankt voor uw reactie! Een goede service geeft een goed gevoel, iets wat wij graag creeëren bij onze klanten. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Na afsluiten abonnement heb ik meerdermalen moeten bellen voor een zonnepaneeltje. Uiteindelijk is deze geplaatst. Na een maand bleek dat batterij leeg was. De oorzaak was dat de aansluiting van paneeltje niet juist was gekoppeld aan de camera. Het stekkertje was zelfs geheel verbogen. Kreeg de camera na opladen niet meer gekoppeld aan telefoon. Bij telefonische melding hiervan klonk medewerkster zeer geïrriteerd nadat wij elkaar niet begrepen hoe de camera weer te koppelen. Uiteindelijk wist zij mij te vertellen dat ik mijn telefoon van het 4 G netwerk moest afhalen en koppelen met 2 G netwerk. ( zou handig zijn om Nederlandse beschrijving online te plaatsen, dan was ik er zelf wel uitgekomen). Over het zonnepaneeltje vertelde zij dat ik wel teruggebeld zou worden en dat zij er een notitie van zou maken. Hier heb ik inmiddels geen vertrouwen meer in, omdat ik niets bevestigd heb gekregen en alweer een maand wacht op bericht van Verisure. Gelukkig geen inbraak in de woning gehad want vraag me af of de service dan net zo snel verloopt. Wil overigens wel opmerken dat de reactie van meldkamer bij te laat uitschakelen goed/ naar tevredenheid verloopt. Mijn verwachting is dat telefonische contact met medewerkers wat vriendelijker/begripvol verloopt. Mijn verwachting is dat Verisure met een oplossing komt en dat de ik op de hoogte wordt gehouden/ bevestigd wat de afspraken zijn. Mijn verwachting is dat de medewerkers van Verisure die gebeld worden voor probleemoplossing moeten begrijpen dat niet alle klanten de engelse taal beheersen.
Snelle reactie van de meldkamer!
Beste Ricardo, Dank voor uw mooie review! Onze meldkamer levert inderdaad een unieke en snelle service. Wij kijken uit naar een lange en positieve samenwerking waar onze betrouwbare meldkamer altijd voor u klaar staat. Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Word steeds vriendelijk en goed geholpen
Beste Anna, Bedankt voor uw leuke reactie. een vriendelijke en goede service is een belangrijk streven van ons, wat fijn dat u dit ook zo ervaart! Met vriendelijke groet, Joelle Verisure NL
Vriendelijke monteur. Heeft heel snel afgehandeld. Nog een check gedaan of alles goed is. Ben tevreden.
groot bedieningsgemak ook op afstand te bedienen en de app onmisbaar
Ik voelde een radeloosheid in mij opkomen want de beveiliging bleef maar door gillen. Totdat ..... zie voorgaande.
Was zeer tevreden met de expert die ook de installateur is Zou ze daarom ook zeer zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen Perfecte uitleg en een uitstekende installatie helemaal top