Betrouwbaar-vakmanschap-zeer goede service-sociaal

De medewerkers die bij mij thuis zijn geweest waren zeer sociale bewogen mensen die zeer deskundig waren en behulpzaam.

Goede ervaring

We hebben duidelijk uitleg gekregen, een snelle installatie en met volledige aandacht. Er werd rustig zonder haast gewerkt, dat is heel prettig.

Super snel geholpen en ook probleem goed opgelost daarom die 9.

Goede service en kwaliteit

Goede uitleg van de installateur

Super beveiligingsysteem

Niveau van beveiliging is voor een ieder persoonlijk en maatwerk wordt geleverd. Kwalitatief zeer goed systeem met eenvoudige bediening. Goede uitleg en nazorg indien nodig

Opzich goed werkend systeem

Zo af en toe reageert het control paneel niet zo goed wanneer ik mijn tack er tegen aan hou wanneer ik binnen kom en het alarm er af haal , wat moet ik dan doen om de cijfers te activeren en zo de code in te voeren? Laat u het mij z.s.m even weten. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet Alexander Achterheuvel 94 3701z.k zeist

Na het monteren kreeg ik wel uitleg maar dit ging toch wel erg snel!

Dus ik moet maar zelf uit zien te vinden hoe alles werkt, ik weet de helft nog niet wat de mogelijkheden zijn.

primawerk gelevert

Op tijd zoals afgesproken. Prima werk

Knap werk

Het kost wat maar ik ben 100% tevreden ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat er nog een betere beveiliging bestaat. Ik zou niks anders willen

Slechte service.

Op 11 mei is alles geïnstalleerd. Alleen de Arlo video deurbel functioneerde niet goed. Ook na een aantal keren zogenaamd gerepareerd te zijn werkt deze nog steeds niet goed. Ik kan niet zien wie er voor de deur staat, iets waarom ik Verisure voor gekozen heb. Aan de deurbel wordt niets meer gedaan, maar er wordt wel elke maand € 49,79 in rekening gebracht zonder dat ik er iets aan heb.

Niet nakomen van afspraken

Na de installatie, 21 januari 2021 beloofd na 1 maand de installatie te evalueren. Diverse malen gebeld, geapt, gemaild nooit iets meer gehoord. Wel wordt elke maand het abonnementsgeld afgeschreven. Weet niet meer hoe ik Verisure kan bereiken en waar ik moet zijn om mijn grieven kenbaar te maken. Verkoper van Verisure is de heer Micheal Vaes

Tot nu goede ervaring

ER wordt snel gereageerd als wij per ongeluk het alarm iets te laat hebben uitgeschakeld.

Is goed

Prima beveiliging

Makkelijk systeem, geeft een veilig gevoel

Is heel goed

Zeer goed werkent alarm system

Prima beveiliging systeem

Alles werkt naar behoren en we voelen ons veilig.

Veilig gevoel !!

Na 2 inbraken in 1 jaar tijd is installatie van alarmsysteem van Verisure erg rustgevend. Ik had dat eerder moeten doen.

Slechte service

Verisure beantwoord mijn mails niet en willen niet gehoor geven aan mijn vraag om het systeem te verwijderen

Goede service ookna de verboiwing en herinstallatie van sensoren

Snel en goed gereageerd.

uitstekende service

Je wordt keurig te woord gestaan en lossen eventuele problemen uitstekend op. Grote Klasse.

Helemaal prima

Jullie zijn erg correct en houden zich aan de afspraken. Wij zijn erg tevreden en zouden het iedereen aanraden.

Snelle reactie.

Verisure geeft mij een veilig gevoel.

Snelle reactie bij incidenten.

Zie boven.

Goede ervaringen!

beveiliging geeft goed gevoel; abonnement aan de dure kant

Ik heb nog geen incidenten gehad en hoop die, dank zij de beveiligingswaarschuwing bij deur en op ramen, ook niet te krijgen De helpdesk is goed bereikbaar, snelle reactie bij storingen of bij loos alarm (vergeten in dag modus te zetten. De maandelijkse kosten zijn wel aan de hoge kant (van tevoren bekend en overeengekomen) Nieuwe klanten krijgen heb ik gezien prijstechnisch betere aanbiedingen. Het grootste voordeel van Verisure, de verbinding met de (politie)meldkamer en de opvolging van een alarm heb ik (gelukkig nog) niet kunnen beoordelen.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught