Ben er heel blij mee voel me zo een stuk veiliger

Er is bij mij een paar jaar geleden ingebroken .Met dit systeem en de deurbel voel ik mij een stuk veiliger

het contact met een verkoper is zeer slecht

Ik heb 3 maal een afspraak gemaakt met een verkoper in Ulft, maar de verkoper is niet komen opdagen.

Prima voorlichting. Goede kwaliteit

De verkopers zijn zeer ter zake kundig en geven een goede voorlichting. De installatie gebeurt netjes en professioneel. De kwaliteit van de apparatuur is goed en de prijzen zijn redelijk.

Het systemen werkt perfect. Altijd direct contact als het alarm afgaat. Tevens goed brandalarm en mogelijk te gebruiken voor oproepen van medische ondersteuning.

Camera storing

De camera aan de achterkant geeft steeds storing. Nu al 4 x monteur erbij gehad. Heb sinds mei '21 het systeem in gebruik. Verder erg tevreden, service is verbeterd.

Andre Hulshof biedt uitmuntende service

Als ik Andre bel met een servicegraad die alleen terplekke opgelost kan worden komt hij onmiddellijk en lost het op.Uitmuntende service.

Gewoon goed

Gewoon heel goed

Werkt prima

Werkt perfect en geef veilig gevoel

Netjes geholpen

M’n dochter van 8 had op de paniek knop gedrukt omdat ze in paniek was dat m’n vrouw iets overkomen was bij het weg brengen van mijn jongste dochter. De knop is er niet voor bedoeld maar de centrale belde me en vertelde me netjes wat er aan de hand was. Hiermee kon ik actie ondernemen richting familie en liep alles gelukkig goed af. We gaan nu wel een mobiel kopen voor m’n dochter zodat ze kan bellen als ze ongerust is.

Geruststelling

Geeft wel rust maar ik vind het wel duur ik denk dat ik het manlijks niet kan volhouden

Alles netjes geregeld en uitgelegd en aangelegd. Goed personeel

gewoon goed

Heel goed

geduld bij telefonish contac

Voel me veilig

uitstekend

Professioneel

Goed geïnformeerd en netjes te woord gestaan

Goede uitleg systeem en fijne vertegenwoordiger

Prima!!!

Uitstekend!

Het Verisure alarmsysteem is overzichtelijk en gemakkelijk. te bedienen.

Bediening zeer eenvoudig. Vooral keuzemogelijkheid tussen beperkt en volledig inschakelen zeer prettig. Bij beperkte inschakeling kan je ongestoord door (een deel van) je woning lopen als je thuis bent. De buitenkant van je woning volledig beschermd.

Professionals

Zeer goede eerste kennismaking daarna alles perfect en netjes geïnstalleerd

Prima bedrijf.

Bij vragen direct hulp!

Super installatie en prettig geholpen

Vanaf adviesgesprek tot aan installatie goed geholpen en zeer tevreden met product en resultaat

Zeer teleurgesteld in Verisure. Er zijn intern fouten gemaakt, maar ik als klant wordt de dupe van

Ik ben zeer teleurgesteld in Verisure. Er zijn intern veel fouten gemaakt en nu moet ik als klant opdraaien voor de kosten. Ik heb meerdere malen gebeld met de klantenservice Daar staan zij mij steeds goed te woord, maar wordt van de kast naar de muur gestuurd, omdat er ernstige fout gemaakt is door de firma. Ik ben het eerlijkgezegd beetje zat. Ik heb ook mijn leven en mijn werk waar ik druk mee heb, dan met zo een firma bezig te houden waar ongelooflijk veel tijd kost om hun problemen op te lossen. Ik kan niemand meer aanraden om dienst en product af te nemen bij Verisure.

Let goed op !!

Alles perfect, aardig en deskundig contactpersoon en monteurs, totdat je het servicecontract op gaat zeggen, dan kom je er achter dat alle gekochte spullen niet meer werken. Zelfs de buitencamera niet waar wij veel geld voor hebben betaald en die op onze eigen WiFi zou werken. Wij hadden het totale pakket en een duur servicecontract, maar helaas werden we verkeerd ingelicht. Direct na het opzeggen van het contract hebben wij onze contactpersoon benaderd en hij gaf aan niet op de hoogte te zijn van dit feit en dat hij echt dacht dat onze spullen gewoon zouden blijven werken zonder het servicecontract. (alleen dan zonder de connectie met de meldkamer). Dit was hem namelijk in de opleiding zo verteld. Duizend maal excuses, maar uiteindelijk hebben wij veel geld betaald voor een systeem dat na een jaar niks meer waard is. Ja, we kunnen een app kopen voor veel geld en dan werkt alleen het alarm, maar dan heel beperkt. Tja, met deze informatie waren wij toentertijd niet tot een deal gekomen. Een wijze en dure les. !!!!

Uitstekend geholpen!

Zeer vriendelijke monteur, die aan een half woord genoeg heeft. Hij leeft zich direct in in de situatie en levert absoluut de service, die ik als klant van Verisure verwacht. Top klasse!

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught