Goed contact bij problemen

Bij problemen direct verbinding met een adviseur Niet urenlange wachttijden

Top!!

Begon goed maar lees de kleine letters

Op zich leuk en goed Om te beginnen met een eerlijk verhaal. Ik liep wat achter op de maandelijkse abo en dat kwam tot het punt dat ik "afgesloten" werd. Mijn fout hand in eigen boezem, het ging gewoon slecht een poos. Maar nu kwam de aap uit de mouw. Het alarm waar je *** euros voor betaald is NIET van jouw. Hhhhmmmm. Dus verisure kan ten allen tijden je alarm deactiveren, beetje vreemd want zo was het niet verkocht. Maar zoals je kan verwachten waren er kleine letters en voila. We werken er nog aan maar hoef het hele systeem niet meer en voel me een beetje bedrogen met hun "op zichzelf staande alarm". Les geleerd. Koop een goed alarm die van jouw is en neem er een abonnement bij mocht je dit willen. Niet slecht dus maar onwijs duur achteraf gezien.

Snelle reactie

Systeem functioneert goed

Zeer goede uitleg gekregen

Vriendeljke man die mijn vragen goed kon beantwoorden.

Helemaal tevreden mee!

Goede service, mooi vormgegeven apparatuur, praktisch in gebruik, met accurate follow-up vanuit de centrale. Je betaalt wat, maar dan heb je ook wat!

Goede uitleg En gezellige monteur die hard werkt

Supernetjes.

De installatie en de plaatsing is in overleg gegaan met de monteur, ook tips gekregen waar de beste plaatsen waren. De plaatsing ging in een snel tempo en netjes achtergelaten.

Heelgoed alarm, heldere en duidelijke uitleg

Heel fijn product

Verwarrend

Installateur is vertrokken en heeft mij achtergelaten met veel onduidelijke artikellen en verhalen

Fijn en goed bedrijf

Fijn bedrijf met goede uitleg. Aardige jongens en goede montage

Goed en duidelijk advies

Expert was deskundig in advies en had zeker ook oog voor kostenplaatje

Goed product

Deskundig personeel, goede uitleg en een goede installatie.

Atendt in de meldkamer

Snelle reactie vanuit de meldkamer bij een alarm melding

mooi produkt,, ik ben tevree

mooi verkoopprogramma ken t van de reclame op sbs6,, ik twijfelde door de best wel hoge prijs,, daar zijn we uitgekomen, wordt vervolgd..

Prima, rustig en veel fefuls

Dhr. A. was hier voor de installatie. Keurig, geduldig, kundig en zeer prettig in de omgang. Mijn ervaring met Verisure is zeer goed. Kan deze organisatie en de veiligheid iedereen aanbevelen!!!

Snelle reacties, uitstekende advisering.

Binnen 30 seconden na een initiele offerteaanvraag werd ik teruggebeld en een afspraak ingepland. Het advies en de offerte kon nog diezelfde dag worden gegeven. Installatie van de beveiliging vond op de volgende werkdag plaats. Een overtuigend pakket van maatregelen dat gestroomlijnd werkt en bestuurbaar is vanuit de app. Erg fijn allemaal.

Het systeem werkt goed, maar probeer geen antwoorden op je vragen te krijgen over de rekening, want

Slechte service wat betreft het nakomen van terug bel afspraak en dat is niet de 1e keer, zo jammer het systeem werkt goed maar op andere vlakken kunnen ze nog heel veel verbeteren.

Uitstekende service

Goede service, snelle reactie

Goed systeem

Snelle reactie bij onraad, gevoel van veiligheid sterk verbeterd.

________

‐-----------'xx

Super gaaf product en makkelijk in gebruik

Absoluut veiligheid ten top !! We Bevelen het iedereen aan , want dit product is echt z'n investering waard.

Snelle en professionele afhandeling van de reparatie.

Top.

Super en uitstekend service door Vikash 0646146220

Het is een super top systeem. Al mijn behoeftes als ondernemer komen hiermee uit. Ik hoef niet iedere keer aanwezig te zijn bij levering van mijn goederen. Kan mooi makkelijk op afstand de boel in de gaten houden. Super uitvinding! De installateur Vikash is een top gozer. Lachen gieren brullen met die ex agent. Ik advieseer hem zeker wanneer het gaat om een een goede uitleg. Hij neemt je mee door de oog van de inbreker en laat je de risicovolle punten zien waar wij als leek geen idee van hebben. Ik slaap nu iig heerlijk met een alarmsysteem van Verisure geplaatst door de Beste Security Expert Vikash 0646146220

Klantvriendelijkheid en service

Medewerker is zeer klant en service gericht en goede informatie vertellen

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught